34

Помощ

преди 1 година

Да се спре безплатната медицинска помощ на ромите без здравни осигуровки и да си плащат ражданията и другите услуги.9

33

Дядо Стефчо

преди 1 година

Случаен минувач, аз уважавам лекарската професия. Ти също. Аз лично не бих работил нещо при положение ще не получавам уважение за труда си. Предполагам и ти. Мисля че всички знаем къде е проблема? Тоя етнос трябва да бъде контролиран жестоко.

32

Анонимен

преди 1 година

'тежко неграмотни и необразовани индивиди, които нямат никакъв принос в здравноосигурителната система на страната' ---- първо ме лекувай, после ще видиш кинти, тарикат измамнико!

31

Анонимен

преди 1 година

Хора ,които никога не са ходили на училище са били лекар,защото не е възкресил техен роднина.На такива хора нищо не може да бъде обяснено.Те имат винаги своя версия,в която някой друг е виновен за неглижирането на здравното им състояние .

30

:)

преди 1 година

Министъра на вътрешните работи какво да кажем за него. Ако основното му занимание не беше алкохола. Може би щеше да вземе мерки. Сега е взел мерки ама те са по 50 и по 100 грама. Да си сипва.

29

Анонимен

преди 1 година

Лекарите, когато и да ги набиеш, все има за какво.

28

Анонимен

преди 1 година

Добър екшън е било. Дали лекарите са си взели поука, че трябва да се отнасят човешки към пациентите си или ще трябва още бой?

27

Случаен минувач

преди 1 година

Дядо Стефчо, хайде да поговорим и за спешната помощ. Хора не достигат. Непрекъснато трябва да си напрегнат, не знаеш откъде ще ти звъннат. Заплатите не са кой знае какви. А и не всичко е пари - трябва да даваш денонощни дежурства, да си добър лекар, защото когато човек умира, просто трябва да вземеш бързо правилно решение. И когато скачат и да те бият - е това вече прелива чашата. Ами все по-трудно ще се намират хора за Бърза помощ!

26

Totenkopf

преди 1 година

Като нямат доверие в лекарите, защо не са го завели на знахари и баячки ахахах, това е бантустана все по често такива новини ще четем, прокурорите спят сладък сън

25

Анонимен

преди 1 година

Лекарите нехаят за здравето на хората

24

аз

преди 1 година

Докторе напускай след като няма кой да те защити. Срамота е група небългари да властват нощно време в спешното.

23

Дядо Стефчо

преди 1 година

Тея са оставили града и околията без спешна помощ. Ако някой човек е имал нужда. Не е имало как да получи такава. Ако имахме управляващи, за съжаление нямаме, тези побойници щяха да бъдат строго наказани. Но понеже влстта ни е съставена от меки китки. Няма да направят нищо. За да поущрят бъдещи такива изцепки на ромите.

22

Случаен минувач

преди 1 година

Ако ги погледнете..., мнозина от тях са без зъби, нямат пари за зъболекари. Медицинската помощ за повечето е лукс. Да не говорим, че са и необразовани. Така че е нормално да са настроени враждебно към медицинския персонал. Мислят, че след като са им дошли на краката, трябва всичко да излекуват. Ами някой път не може да се помогне, просто човекът е в тежко състояние, умира си и толкоз!

21

Доктор Дре

преди 1 година

Войната между лекари и пациенти продължава.Кой прав кой крив не се знае.Идва времето когато ще се лекуваме при врачки и баячки,както е било преди 2-3 века.

20

Анонимен

преди 1 година

На пациентите или нищо им няма или късно идват!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на повечето лекари в държавните болници! Те лъжат. Не си ли плати пациента (близките му), не му обръщат никакво внимание. Това е варварство. Едва ли са направили всичко възможно. Не съм за саморазправа, но това е следствие от отчаянието и безпомощността на жената да види как съпругът й си отива пред очите й, без да получи адекватна помощ от медиците...Ами напускайте, като не ви е грижа за пациентите, няма да липсвате, лъжци!

18

Случаен минувач

преди 1 година

В района на Самоков живеят около 6 000 ***. Те нямат работа, сиреч по цял ден си чоплят носа и нищо не правят. Да, ама гладен стомах мирен не стои, както казва народната поговорка. Трябва да се дъвче и да се гълта. Единственото, което могат да правят, е да секат рилската гора и да изнасят трупите с каруци и коне. После ги продават на прекупвачи на дървесина, с получените пари си купуват хляб, евтин салам и задължително алкохол. След като се напият, почват да се бият, но това е друга тема.

17

Майната ви

преди 1 година

Напускай докато си още жив.Знаеме какво е здравеопазването в БГ.За 30г.колко народ си заминаха заради лекарски грешки,некадърност и безразличие към болни хора които се нуждаят от спешна помощ.

16

Джурналяга

преди 1 година

Защото сме на 112 място ..затова ..

15

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че докторите никога не са виновни и винаги причината за смъртта е тежкото състояние на клиента.