74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 - Да, ороменя нещата. Ако бяха българи, щяха да са в 20 човека в ареста и поне 5 щяха да висят 72 часа, ей така, щото прокуратурата е преценила и щеше да има пон 6-7 осъдителни присъди ... Освен ако не са от същите мутри и политици, които пзоволяват на ТОВА да се случва.ТОВА Е НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА УИЩОЖИ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, БЕ! НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ БЕ!

73

лъжи

преди 1 година

До Alexandrina.. Лъжеш!

72

Анонимен

преди 1 година

Че лекарската помощ куца е ясно на всички! Че голяма част от лекарите виждат пациентите като ходещи портфейли също е ясно! Обаче тая *** атакуващата трябва да бъде поставена на място! Преди не им се чуваше гласа, сега посягат дори на полиция и нищо...

71

Alexandrina

преди 1 година

Никога не задават въпроса за здравните осигуровки.

70

Анонимен

преди 1 година

А ако не бяха роми? Ако пациентите бяха българи, това променя ли нещата? За повечето лекари няма българи, няма роми, има подвижен банкомат. Докато плаща, са ок. Неплатежоспобен ли е, пътят му към небето е отворен...

69

Край

преди 1 година

Те са неуки,. Това е ясно. ОБАЧЕ държавата на българите каква е?!? Вижте ние образованите и умните каква държава устроихме. Държава в която бият лекарите каква !?!

68

До 81

преди 1 година

"Охрана няма ли? Или е някой шкембелия пенсионер връзкар?" -------------- Каква охрана срещу тълпа побеснели роми??? Те жандармерията бият! Как сам човек ще ги спре, освен ако не е в танк?!

67

:(

преди 1 година

21-ви век Няма ли камери в тези болници???Като живеем - няма камери,няма охрана. Влизат едни хора някъде и раздават шамари без последствия.Кога ще започнат хората да носят последствия за действията си?Никой вече няма страх от нищо.Отиваш някъде,пребиваш сервитьорка, лекар,някой шофьор щото не спрял като те види,и се прибираш доволен.Докато хората нямат страх от последствия-така ще си живеем. По

66

за лекарите

преди 1 година

До Пич ..Точно. И когато защитниците на тези мафиоти, видят с очите как нищо не превят за техен близък човек, ще пеят друга песен. На екран говорят за златния час при инсулт и инфаркт, в действителност не е така. Линейката реагира мигновено, но невроложката благоволи след час да се появи. Добре осигурен БГ гражданин си замина. И въпреки това тази н.агла жена се опита да поиска някой лев. И престанете да наричате подкуп, чиста форма рекет. Това, че българите не бият, не означава, че искат.

65

Анонимен

преди 1 година

Нападението беше от мен, не от синовете ми. Аз хванаха доктора да го бия, а той се затвори в стаята ---------------- И за какво ще съдиш доктора? Че не ти е дал да го пребиеш ли? Само Майка Индия ще ви оправи вас - там и спешна помощ ще имате, и с хеликоптери ще ви карат в болници, и социални помощи до живот...

64

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм смятал,че политиката към ромите не е добра.Държавата не направи необходимото,за да не се стига до там,че да останат в 15-16 век в рязвитието си.За съжаление стават все повече и все по-необразовани.Ние сме обречени.Е нашите деца по-скоро.Аз работих в спешно отделение преди години.Никога повече няма да работя там и никога няма да работя като лекар вече.Не си заслужава.По-добре да ряботя в слаткарница,вмедро лекар в спешна помощ.Нито пари има,нито доволни пациенти.

63

Пич

преди 1 година

Няколко часа се "борили за живота му"? Това ме развесели :) Не съм виждал роден лекар да се бори за чийто и да било живот. *** естествено са го знаели. Не, че българските пациенти имат по-добра участ. Но просто нямат тълпи от роднини, които да нахлуят :)

62

Анонимен

преди 1 година

Охрана няма ли? Или е някой шкембелия пенсионер връзкар?

61

анонимен

преди 1 година

А имали ли са здравни осигурвки, че де имат претенции! Нищо не пишете *** за това! 32 години това племе ни се качи на главата, без да работят, без да внасят нищо в хазната! Моето дете беше лишено от детски и много други деца, за да има за чаветата! Държавата дискриминира работещите българи по всички направления, а са богопомазани! И бият тези, дето се грижат за тях!

60

Анонимен

преди 1 година

Много е интересно как пишете ненужно агеесивно срощу докторите и точно срещу този лекар.Аз лично го познавам и много ми е странно как така изкарвате този лекар за некомпетентен и всички други лекари за некомпетентни.Специално за Любчо мога да гарантирам,че освен че е компетентен е и много свестен човек.Станно ми беше,че се върна да работи като лекар и още по-странно че стана спешен лекар.Направи го за да помага.Сега сам се убеди ,че няма нужда да работи като лекар.Този народ не заслужава.

59

Анонимен

преди 1 година

"Започнаха да ни бутат и да ни гонят, за да излезем навън. В един момент нямаше никой при него. Той остана сам с апаратурата." ------------------ Е как да има, щом е трябвало да се барикадират, за да не ги пребиете?!

58

Анонимен

преди 1 година

Да напускат всички от Спешното. Може би тогава ще спрат да умират ромите

57

ами истината е, че

преди 1 година

Докато някой министър или депутат /или техен близък роднина/ не усети искрено и лично ромската интеграция под формата на кютек, няма да има мерки.

56

Анонимен

преди 1 година

Той лекаря света вода ненапита. А иначе са много нагли. А стане ли трудно - не се справят, ами се карат на пациентите, като че ли болния е виновен.

55

Случаен минувач

преди 1 година

До 70Е да де, точно това казвам и аз. Абсолютно си прав. Ти ако трябва да съдиш държавата за нещо - никоя организация няма да ти помогне.