94

Неочаквано тъп

преди 1 година

Браво на лекаря. Само така.

93

Балотели

преди 1 година

Ромите не плащат и стотинка здравни осигуровки, а полсле се сърдят като не върнеш от смърта някой техен роднина. Нищо добро не ни чака...

92

лекар

преди 1 година

Има различни роми.Преди няколко месеца призори бях извикан при болна с тежък задух.Близките и помогнаха-държаха и ръката опъната и светеха с фенерче за да включа абокат и направя метилпреднизолон.Помогнаха да я изнесем и внесем в линейката.Жената беше с ковид със сатурация 29%.Подадох кислород и така я транспортирах до болницата.Там колегите помогнаха.Но ако на място близките ня бяха помогнали едва ли щеше да оцелее.А тя оцеля.

91

лекар

преди 1 година

След няколко години в нашият град ще останат 10 пъти по малко лекари отколкото сега.към 95% сме 60 годишни.Тогава няма да има никакви лекари.Когато се случи това едни добре облечени бизнесмени ще внесат от чужбина и тогава никой няма да може да припари до лекар.Вкючително и ние.Ето това ни готвят!Никой български ученик не помисля да учи медицина,разбирате ли,че колегите ми под 50 години са само няколко!Положението е катастрофално.

90

Шведите не плащат

преди 1 година

за здравно осигуряване.Викат бърза помощ,която не може да им откаже медицинско обслужване.Нужно е след оказване на помощ на неосигурени лица държавата да предприеме мерки за компенсиране на извършените разходи от социалните помощи, давани на неосигурявалите се,или ако не вземат такива,да се начисляват към административните услуги,извършвани на такива лица,дабъците и прочее.Трябва да се намери начин,иначе неплащането за здравно осигуряване от неасоциираните маргинални групище ескалира.

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 на тях всичко трябва да им се отказва, за да разберат че не са добре дошли в България, тука викат ние сме рооми, в чужбина викат ние сме булгари, само ни срамят по света! да се махат да ходят в немските гета, там меркел да им дава помощи

88

Анонимен

преди 1 година

Ясно ни е от кои са . Такива дето нямат осигуровки , но да набият лекаря , щото няма да може нищо да направи , на Тея точно не трябва да им се оказва помощ

87

Анонимен

преди 1 година

Сигурно са му търсили ЕГН като на онази жена във враца дето почина пред детете си. Боя за такива е най малкото. Не всички доктори са такива има и съвестни но са малко.

86

Анонимен

преди 1 година

До :( и да има камера, файда няма защото едно дело ще се точи с години ако се стигне до дело, защото на прокуратурата не й се работи и това го казвам от личен опит! с видео доказателства , разследващия полицай вика ще има дело, прокуратурата вика няма доказателства, как да няма нали видео съм донесъл !! и документи, на хартия, нямало достатъчно ...смешна работа! няма държава, защото няма закони!!!

85

Анонимен

преди 1 година

Любчо да беше мигрирал като ти казах.Имаш перфектен Английски и перфектни познания в медицината.А ти какво направи върна се в родния град да помагаш.И какво бият те и те обиждат във форумите.Отивай където всички отидохме.В Германия и в Англия.Хем ти плащат,хем те уважават.

84

omg

преди 1 година

напускай веднага...хората като имат нужда от спешна помощ не бързате за никъде,мислите се за над тях...Арогантни лекарчета...малко ви е боят на вас...само ревете за заплати и за насилие над вас..малко са ви шамарите.

83

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Законният, справедливият и честен български съд ща ги оправдае, защото са невинни.Виновен е главният прокурор.

82

Евроатлантик

преди 1 година

Стриктно спазване на евроатлантическите ценности и увеличаване на соцялните им помощи.

81

Анонимен

преди 1 година

До кога ще търпим това ?!

80

Гадняр

преди 1 година

Най-лесно се управлява, когато народа живее в несигурност и страх. През деведесетте толерираха мутрите, сега ... Това безумие е налично заради политиците и техните ментори от БКП/ДС. Те трябва да получат приоритетен достъп до бес .илките..!

79

Анонимен

преди 1 година

Самоковци са много не вежливи. Вечно търсят измамата.

78

Teo

преди 1 година

Я ... команчите се боядисали в цветовете на войната. Нищо ново под слънцето. Хубава работа ама ...

77

АНОНИМЕН

преди 1 година

До До плюещите.. А там ако си осигурен рекетират ли те X3 за нещо което ти авансово си платил. И стига с ***, така се държат и с българите, даже по-зле щото ние не бием. А всъщност ни се иска да ... пре.стъп.ниците в бели престилки. Има статистика колко хора е можело да бъдат спасени, но умишлено никой не си е мръднал пръста. Хайде спрете!

76

Teo

преди 1 година

Щом искате в София - ами закарайте го там бе, зщо сте го закарали в Самоков, и после лекарите ви били виновни! А за такова нещо трябва гумени куршуми, после бой в ареста, и после година у кауша за възпрепятстване работата на болницата. Ами ако в това време дойде някой в прединфарктно състояние, който може да бъде спасен?

75

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е на тази да СЕ ОТКАЗВА помощ. Щом имаш един път регистрация за нападение над лекарски екип всякаква медицинска помощ в тази държава вече ти е отказана до живот и толкоз. Лекувай се с корени у полето или ходи на ходжа. И без това всички отделения в малките болници са пълни с индийци които КРАДАТ И ТЪРШУВАТ. Ние чакаме за линейки с ЧАСОВЕ а ромта ги ползват за такси.