26

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КВИ СА ТИЯ МАКДОНАЛЦИ И ЦЯЛ ЖИВОТ С ТЯХ ЛИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ

25

Анонимен

преди 1 година

Гърците показаха правилния подход с крадци на история.

24

Анонимен

преди 1 година

Френското посредничество няма да им хареса на северномакедонците, понеже ще трява да изпълнят договорите. Дали им казва България, Франция или ЕС няма значение, договорите са едни и същи. Точно това ще приседне на северномакедонците. Франция иска да помогне, но те и на тях говорят същите глупости, които и на нас. Комунистическите държави не спазват договори, те само лъжат. Франция си мисли, че може да помогне но много бързо ще се запознае с реалността какво е да имаш договори с БЮРМ.

23

Анонимен

преди 1 година

Пендарев...__ски.

22

Анонимен

преди 1 година

Жабарите сигурно ще искат да одарят Благоевградска област на БЮРМ за да влазят в ЕС. :-)

21

до 16

преди 1 година

Гърците изобщо мислят макетата като за ***. И изобщо не се занимават с нас. Всъщност са на наша страна в точно тоя случай. Доста странно е, но е така. Защото те крадат и от тяхната история също. Александър Македонски бил македонец. Това е географско понятие и дебелите им упорити-маке-кратуни не могат да го разберат. Все едно Владислав Варненчик е от Варна и Полша да има претенции? Всички във Варна са поляци, нали? Макетата са едни гадни ... макета!

20

Гоце Делчев

преди 1 година

Франция нито може да бъде посредник, нито може да бъде гарант по решаването на спорните въпроси с РСМ!Да не забравяме, че Франция и Германия бяха гаранти по спазването на Минските споразумения! Всички видяхме какво стана после!

19

Анонимен

преди 1 година

Ам какви срещи..какви експерти ..и всякакви такива дъвки..само вятър и мъгла..Ясно е и има и договор -изпълняваш - получаваш - въртиш сучиш ...с пръст в

18

Анонимен

преди 1 година

Ще чакам францетата дет подариха беломорска Тракия на винзантийците да ми решават проблемите моля ви се.

17

5-ко

преди 1 година

Кога ке го преговараме поглавието за земиоделие тамо поставете го прашането за етничката припадност на цар Самоил.

16

Петър

преди 1 година

Отменяне на ветото на следващия ден след откриването на четирилентовата магистрала София-Скопие!

15

Илиана

преди 1 година

Точно така! Браво на президента! Един истински българин. Не може никой да ни взима историята. А Кирчо е предател и мух-льо. Кирчо обезателно да се махне. Да направим референдум.

14

Анонимен

преди 1 година

Сърбето Пендар да си оди у сърбия, нема нужда некой да ни обяснява каква е идентичността на макетата, гърците ги наричат гадни българи, а щом гърците го казват, значи ви отиде измислената през пръсти история :)))

13

e

преди 1 година

Всякакви тапаци пишат, че Гърция си била взела своето с Преспанското споразумение. Е как ще така, като Македония е в името на държавата? Един договор в който Гърция ще нарича македонски всичко старогръцко а Македония всичко което тя си реши. Пълен тъшак. При нас нещата са други. Директно трябва да се заяви, че РС Македония не може да влезе в ЕС със сегашната си политика и толкова. И да се каже защо. Защото не признава българското си културно наследство и толкова. Прииначава историята и насажда

12

Стои кучето пред

преди 1 година

месарницата и решава какъв кокал да му подхвърлят.Стои Киро Простото пред ЕЦБ и решава кога тя да ни приеме в еврозоната.После отива пред президентството и решава как и кога с президента да отидат на поклонение пред Макарон.Бе много решително,бе това Просто.Големи сметки прави,само че-без кръчмаря.Сметки като на севмакетата-те да решават кога ние да свалим ветото. Е,ще проверим нашите вождове колко милеят за българщината,а не за това чужди такива да ги тупат по рамото че са послушни.

11

Анонимен

преди 1 година

Франция да се изкаже за Ньойския договор и дпоред този договор България има ли право на излаз на Бяло море

10

Анонимен

преди 1 година

Нема шанс да ги пуснем,докато не си признаят че са българи,не им искаме територията,но да обяснят факта как аз ги разбирам без преди това да съм учил македонски.Ай как,обяснявайте,ботове!

9

Ай сиктир ве

преди 1 година

Тез на какви се правят не мога да разбера аз? Гърция им каза да си сменят името ако искат да влезнат - смениха го! Сега пак нещо се пазарят... ако искат в ЕС ще трябва да се съобразяват не само с Гърция!

8

бай Даньо

преди 1 година

Без да съм гласувал за него , напротив , Радев е прав. Никога не трябва да приемаме никакво френско предложение. франция е винаги била в тясна връзка зад интересите на сърбия и против България . франция не е добронамерена към България от 19 век насам и вместо да се напъват да "решават" спора (в сръбски и гръцки интерес разбира се ) могат да минат у лево ... франция къде беше да натиска гърците когато те мотаха македонците за името 28 години!?

7

аа1830

преди 1 година

Нали знаете защо на вълка му е дебел врата - защото сам си върши работата. Приятели като Франция, Германия, Англия, Русия, Турция, САЩ не ни трябват. Все сме яли дървото от тях. Хайде поне веднъж да свършим нещо сами.