66

Димитър

преди 1 година

Казвал съм го и пак повтарям...ще взема лопатата и ще им направя самостоятелен блицкриг на тия северно македонски (менте Българии)...как не ги е срам беееееееееееее майката.....да ви я .... Дано да стане конфликт и да се наложи да ги анексираме най сетне 🙃😉

65

Анонимен

преди 1 година

МАКЕДОНСКАТА ПРЕРОДБА КЕ ПОЧАКУВА ОД 22-РИОТ ВЕК!!!

64

БРАТЯ МИЛАДИНОВИ

преди 1 година

ДА ЗНАЕШ ПЕНДАРО ЩЕ СТАНЕ, АЛА НА КУКОВО ЛЯТО!!!... "И вече обзети от гробният хлад, те пращаха сбогом на божия свят и шушнеха тихо с гаснееща сила:"Как много те любим, Българийо мила!"" ПЛОВДИВ, 1882 Иван Вазов

63

Но пасаран, Макрон!

преди 1 година

Щом Гърция може, щом Орбан може и ние можем! Никой не уважава народ, който постоянно се поддава на натиск и се върти като ветропоказател. От нас само искат и нищо не ни дават. Даже като платим пълната цена, както стана с прословутите самолети, които я видим, я не. По-скоро ще ги дадат на македонците. Един път стъпят ли в ЕС, наглостта им ще се утрои.Не искат да се променят, няма ЕС и толкова! Твърдо, българи! Държава сме от 681 година! Колко е имало по това време в Европа?

62

Анонимен

преди 1 година

Пендера да си оди в Сърбето, тука французите ги бием за закуска :)))

61

Kreon

преди 1 година

До 44;43 Македонците са анимационни герои. демек измислени.А дали ще ни бият или не на футбол не ми пука, това няма да промени факта че са измислени.

60

Да натискат тях!

преди 1 година

Никакво отстъпване! Киро да учи българската история! Президентът да се държи мъжки докрай! Макрон, като иска македонците в ЕС, да натиска тях да признаят истината и да спрат с фалшификациите! Това, че досега сме отстъпвали, не значи, че ще го правим безкрай. Правото и историческите факти са на наша страна. Ако сега не сме единни и простим на наглите и коварни македонци, ако им подарим влизането в ЕС без те да се променят, ще загубим всякакво достойнство и уважение! Твърдо НЕ !

59

онясконя

преди 1 година

Минимум влизане в Шенген трябва да получим.

58

ББ

преди 1 година

то и меркел...удобно не искаше да види имперските на путин...и сега плащаме сметката,макрон и той...да сме големи..да сме разумни и предвидливи г-не,или го убивате съюза...обслужвате путин и персонала му сърбия,македония,унгария...Свободен,Справедлив,Солидарен...каквото и да ни струва!!!!да учиш децата ти да мразят мойте...да са "фашисти",не е лицемерие дори...нагло престъпление е!!!БГ единствена спаси еврейте си,Историята не е важна според македонците,опорките от мАсква са важни за тях!!!

57

ББ

преди 1 година

учат децата си да мразят,наричат децата ни "фашисти",прочетете учебниците им,погледнете медийте им,отнемат права на Българите,отнемат Свободи на човешки само защото са Българи,България първа ги призна,България винаги е подавала ръка,БГ ЕС Председателството предложихме Западните Балкани,БГ са им помагали винаги...обаче путин и сръбските служби ги държат...троянски кон са,разделете ги с Албания...не е справедливо,учат децата си да мразят нашите...и вашите...г-н Макрон,лицемерието им е...по путин!

56

ББ

преди 1 година

нелепо,промити ...надъхани да мразят,откровенни троянски руски коне,агенти на сръбските служби подвластни на путин..."събеседват"с френският Президент и одобряват...паленето на национални флагове...насърчават езика на омразата...отричат исторически факти,отнемат права на хора...на българите в РСМ...няма ги в Конституцията им...има хора населяващи две села...обаче Българин и табу,120 х са с паспорти БГ...не ги броят дори,да очакваме денификация ли? г-н Макрон,Историята моля!!!Вето!!!

55

Анонимен

преди 1 година

Няма как да е в ЕС като има спорове с членка на ЕС. Турция не може да влезне 50 г. заради Кипар.

54

Аха

преди 1 година

Значи да ги пуснем сега просто "ей-така", а след това "ще видим" - така ми звучи това френско предложение ! Пак се мисли единствено за тяхното влизане, но не и за решаване на проблема !

53

Анонимен

преди 1 година

долу ръцете от българската история. Който снеме ветото на Македония е национален предател и трябва да се лиши от българско гражданство.

52

Анонимен

преди 1 година

нито крачка назад от истината за Българската история. Макрон да си гледа работата. Как така историята за така наречената държава Македония е въпрос на идентитет а за нас не е?????????? Нашата история е въпрос на индентичност на България, на българския народ и всеки един човек по отделно в България.

51

Данъкоплатец

преди 1 година

Ама господин Макрон какъв точно го играе в българо-македонските отношения? Някакъв началник ли го играе?

50

:-)

преди 1 година

Макрон се направи на голям играч с Путин и стана за смях. Сега явно ще опитат пак да се покажат като фактор.

49

Gogo

преди 1 година

Никога не вярвайте на западняци! Природата им е лицемерна и лъжовна! Гаранция франция, както е каза народа :) нито крачка назад, зад нас е България! Не трябва да предаваме националния ни интерес за нищо на света! Всяко огъване сега е равносилно на национално предателство! излизаме от ЕС ако ни натискат! Орбан не им се дава и ние трябва така! Като гърците до края трябва да издържим!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Браво!

47

Анонимен

преди 1 година

Радев във втория мандат почна да се държи като президент. В първия беше екскурзовод и лакей на Деса. РСМ затова не прави нищо по договора за добросъседство защото от ЕС и САЩ им обещават, че ще ни притиснат и ние ще клекнем. Радев удържа на натиска, но САЩ сложиха лъжливото Кире да ни управлява и разчитат на него. Той Киро после ще избяга ит народния гняв- я в Дубай, я в САЩ или обратно в Канада.