46

Михаааал

преди 1 година

Еми как френските джендари няма да съдействат и натискат, нали в скопие имат копие на трионфалната арка.

45

Дилбер танас

преди 1 година

До Анонимен ако *** е изневерявала на баща ти. Или жена ти на теб, това си е ваш проблем. Топката е кръгла и не се знае кой - кого. Същността на статията е, че има едни хора, които крадат чужда история. Има и едни много бити от сърбите, които още ги е страх да видят в архивите колко са ги били- Да се пишат южни сърби, после македонци.Добре, че шопите още на са се светнали, че и те са отделна нация.

44

Горд Българин

преди 1 година

"Няма напредък по откритите въпроси между София и Скопие, затова няма условия за моя визита в Париж при президента Макрон. Искам да видя реални резултати". БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.Вето до край на тези промити македонски мозъци. Щом Гърция ги въртя 30 години и главите им увряха та чак си смениха и името на псевдо държавата, защо и ние да не си постигнем своето? Историята е наша, не тяхна. Да си признаят, че до 1944 г. са били българи, а след това, ако искат и марсианци да се пишат. ВЕТО.

43

Сатир

преди 1 година

Що за цирк, тия бяха коляно на Александър Велики /Македонски/? После се разбра че не са! Бяха родили българите, царете им ама нещо не им достигнаха доказателства. Сега ние сме татари а те светата държавотворна мая. Що тогава ги няма преди 45г.

42

до 44

преди 1 година

И защо реши че мразим Македония? Тия плакати из цяла Македония " *** фашисти", горенето на българското знаме сигурно са плод на голяма любов. В България никъде няма подобно нещо. Там е истинската омраза и унищожаването на всичко българско!

41

Анонимен

преди 1 година

Северномакедонците ако искат да са нещо друго освен българи да се откажат от кражбите на българска история и да си сменят езика на гръцки какъвто са говорели древните македонци и какъвто говорят наследниците им в Гърция. Не може да казваш че не си българин и в същото време да казваш че каквато и да е част от българската история е твоя говорейки на български диалект.

40

Анонимен

преди 1 година

Разбирателство между българите никога не е имало. Ако македонците бяха гърци или сърби а не българи отдавна щяхме да се разберем.

39

Анонимен

преди 1 година

ТАКА И С МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ НИКАКЪВ МАКРОНОВСКИ ВАРИАНТ

38

Анонимен

преди 1 година

не са го точно избрали с мадуровските машини имаше протести , едни и същи сценарии по цял свят СМЕНЕТЕ ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН

37

Анонимен

преди 1 година

А къде се е дянала Европа,що била упомената териториално как съществуваща заедно с другите отбелязани от по названия от Римската империя провинции по места и за нея как по място на намиране по тези места,като по времето на Римската империя,че Византия след това не се упоменава Европа за название на континента както сега,а спрямо карти за стари времена,които трябва да се пресъздават истински по територии,а те се печатат от началото на печатарската техника от 18 век и се преповтарят няма е Европа.

36

Иванов

преди 1 година

Хайде стига с тази македония ни занимавайте когато изпълнят всичко по договора тогава да преговарят за членство не спряха наши и чужди да сучат и дъвкат тази тема какво неясно има кой и кои още не разбраха мотивите ни и условията която всяка държава член е спазила за да е в ЕС.

35

Анонимен

преди 1 година

Макрон кой е да се меси, където не му е работа? Американски агент, когото простите французи си избраха за още един мандат. Хайде няма нужда.

34

Анонимен

преди 1 година

Вето, докато българите в РСМ не станат над 50% на преброяванията.

33

Куберъ

преди 1 година

Французите да прочетат книгата на своя сънародник Анри Пози "Войната се завръща" и тогава да ни говорят за Македония.

32

IQ 3.14

преди 1 година

франция и германия видяха, че края на социалдемокрацията взема завоя без мигач, и резко се юрнаха да оправят всички каши на султана из европа, само мир да има. чудя се дали ще ни искат южна добруджа, щот така било редно. или северозапада?

31

Петров

преди 1 година

аман с този сърбоман пендаровски

30

IQ 3.14

преди 1 година

франсето *** кво може в украйна, сега ние сме наред ... очаквам утре-вдругиден шолц да ни обещае нещо

29

Анонимен

преди 1 година

Родствената памет не се забравя лесно сърбе Пендаровски, лъжеш единствено макетата, не можеш да излъжеш българите по никакъв начин :))) Ние сме древен народ, преживели сме какво ли не, сръбската опорка за македонската измислена история не върви пред нас :))

28

Анонимен

преди 1 година

Защо разбираме за това от Северна Македония, а не от администрацията на Киро Ментата?

27

Анонимен

преди 1 година

Вероятно ,Северна Македония е топ дестинация за французите и те ,много добре познават нравите и живота там !Вероятно ,за това искат да помогнат ,бе ?!Ареее,у лево !!!!!!