250

Анонимен

преди 1 година

Точно в Полша не бива да ходи.

249

Рамзан шофьор

преди 1 година

Малко инфо за евроатлантически лъскачи на бастуни!Репортерът Руденко при посещението си в СИЗО забелязал лицето заплашвало Рамзан ,че при вида на всеки брадат въоръжен от охраната падал на колене.Укро не трепери,бате Рамзан е великодушен към страхливците,но към нацитата не!Северномакедонците имат един лаф-чичо Коле леко коле!Хелзинският комитет що мълчи,а?

248

Анонимен

преди 1 година

Тоя, ако посмее да влезе в Полша, ще му се поиска да не се е раждали!

247

Рамзан шофьор

преди 1 година

Автобус.На последната седалка седи укро нацито дето обявяваше,че ще дере жив Кадиров!По уредбата- следваща последна спирка Грозний!Рейса спира а по уредбата-добре дошли в Чечня.Нацито усеща топлина между краката!Рамзан,шляхтатанямадагивозиш чак до Грозний,те са по гнусни oт укрите!За варшавянките малко милост,така де.Когато в Берлин се усетят и скъсат канцлер акта със САЩ за 99г. окупация и се разберат с Русия ще доде редът на полският въпрос за Данцинг,бедна им е фантазията във Варшава!

246

Анонимен

преди 1 година

Сякаш този, Копейкин и Бялата Златка един ги е правил.

245

Минаващ

преди 1 година

Русия загуби тази война

244

Путин гоебът

преди 1 година

Кадиров е женчо!

243

Do някой

преди 1 година

Абе никой! Путин погледне ли към Полша, ще види какво е за 6 сек. падане на кремъл! Така си я мислите тая работа промитите русофилчета, държава след държава нападат и всички ще стоят да гледат! Полша е в НАТО! Още няма да си е приключил речта лилипутин когато ще са го почнали от 4 страни!Така си я мисли с заплахите с ракети, че все ще минава!Дъщерите му живеят в страните които уж ще унищожава! Дее и съветските тролчета!

242

Шаши

преди 1 година

Кадирчо и той ще си намери майстора, такива като него не си отиват от естествена смърт.

241

Някой

преди 1 година

Ако поляците се намесят жална им майка. Няма да има война каквато е сега - За всяка къща и за всяка уличка, защото има много руско население в Украйна. Няма да има такива щурмове с командоси и т. нт. В Полша почти няма руснаци. Ще ги сгазят както сгазиха грузинците, а жертвите от цивилното население ще ги обявят за сметка на поляците че сами са си виновни. Изобщо, ама изобщо няма да се церемонят с тях.

240

Тошо

преди 1 година

Смел е, защо ли ....има ли нещо в предвид, а след Полша.... ЕС може би, а целта е ....не ясна !

239

Ами

преди 1 година

ИМАШЕ ЕДНА ПЕСЕН ПРЕДИ ГОДИНИ - ЖИВОТА СЕ ИЗМЕРВА НЕ С ГОДИНИ А С ДИРЯТА ОСТАВЕНА ОТ НАС !!! Кой българин на направил поне една хилядна повече за родината си от този човек ???А на тези от сороса - имате дълги шии и затова трудн ви стига до мозъка

238

Анонимен

преди 1 година

*** ще нападне Полша. Това е традиция.

237

Хаха

преди 1 година

Кадиров е страхлив черкез!

236

Анонимен

преди 1 година

Ние българите имаме да връщаме много на тези черкези от турско време

235

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** украинците ако го набарат, не ми се мисли, какво ще му се случи

234

Фактите

преди 1 година

Кадиров е като страхливо момиченце и сеебе с мъже.

233

Талибан ерджолан

преди 1 година

Ашколсун кадирчо! Бетер турска работа, кяфирчо.!.

232

до 238

преди 1 година

Победите на Русия са отразени на новата картата на Украйна. А "победите" на по-ниското джудже са само в кокаиновата му медуза

231

Ясно е!

преди 1 година

"цитирани от независимия руски уебсайт "Медуза"???? - Само наивник може да повярва че този "независим" уебсайт е независим от Сорос медузата?дори са скъстили на него! Та Затуй и всеки ден и другите медузи ни цитират и пробутват глупостите им от "неназовани източници"