269

Каним

преди 1 година

Рамзе Каде в Полша. На пърлено прасе по полски с уиски и кафе:)

268

Кадир

преди 1 година

OFF

267

Поляк

преди 1 година

До руснак. Ами объркайте се и ще видиш кво става за 30 сек, а ядреното оръжие си го заврете нали знаеш къде. Ако имаше и най малка възможност вече да сте го ползвали, ама да приказваш е едно а да ти стиска е нещо др.И мелзчето си го скрийте и то добре че от апапи те му повечето са история към която и той а и вие кплнца вървите. А е. В устата и кйсмет:))

266

хахо

преди 1 година

бил съм в 4е4ня . от тоя по мразен 4овек в 4е4ня няма . защото е една руска *** . а 4е4енците мразят русия пове4е от поляците

265

Поляк

преди 1 година

Този нещастен меllez с когото плашат малките деца в руSSия пак е взел някой долар от кремъл и плаши гаргите. Те и укр за 3дни щяха да стъпчат та ако и Полша така пази боже. Да не говорим какво ще стане ако само дори 1 руски фоерверк падне на полска територия дори и по грешка. :))

264

брадат пръч

преди 1 година

И за този ще чуем някой ден

263

Анонимен

преди 1 година

от кой век е тази статия? даже не питам и за година? какви 5% контролирали от луганска област, като 95% са руски? и какви 40% от донецка, като тя падна цялата преди повече от седмица? какво копи-пействате тук? и го казвам като непутинист и не русофил. но следя обстановката в украйна редовно.

262

ПОЛША ЛИ!

преди 1 година

Полша е част от ЕС , от НАТО и Свободния свят и всяко посегателство срещу нея ще доведе до изчезването на провинциална Рус от картата на света.

261

Някой

преди 1 година

До Do някой251Никакъв *** несъм. А Вие явно неосъзнавате, че ако някой (който и да е) натисне ядреното копче, това означава край на човечеството. На човешката цивилизация изобщо. Така че никой няма да го натисне. Да се самоубие. Още повече пък заради Полша. А да водят неядрена война с руснаците и да победят - Просто няма как. И това го признава началник щаба на НАТО (гледайте CNBS. И най- важното - Втората по големина армия в НАТО (турската) няма да се бие срещу Русия със сигурност.

260

Анонимен

преди 1 година

БЛИЦ-Град Северодонецк е превзет изцяло и е под пълния контрол на руските сили

259

Popо

преди 1 година

Скоро като засвистят ракетите от новото щатско въоръжение в Украйна и ще се скриеш като плъх!

258

охххх

преди 1 година

Този пръч,да вземе да се обръсне,и тогава да дава акъл !

257

Ето това е

преди 1 година

Истински руснак !

256

Анонимен

преди 1 година

В момента неустрашимите и непрощаващи чеченските бойци на Руската федерация отново правят сериозно зачистване на нацистки плъхове, този път в Химическия завод "Азот" в Северодонецк.

255

Ако иска

преди 1 година

Кадиров плаши със какво бе кадирчо със изгнилата руска армия ли дето от 3 месеца неможе да се справя със една супер бедна украина вие и нато щехте да смажете за 2 дена

254

Ако иска

преди 1 година

Ако иска путин ще унищожи Полша за половин ден как то унищожи Украина за няколко часа а Нато за 2 дни хаха

253

До 254

преди 1 година

Може да не е "сякаш" !

252

Хахаха

преди 1 година

Кадиров като нас, смел е много от дивана вкъщи.... хахаха

251

Алекс

преди 1 година

Много ми се иска Кадиров да отиде в Полша и там да му резнат грозната кратуна.

250

Ясно е

преди 1 година

До хаха- 258-И на теб ли трябва да ти се обяснява че основната цел на Русия в Украйна бе да спре попълзновенията на глобализъма чрез НАТО и марионетките на глобалистите. Затуй и целта бе превземане на стратегически територии за отбрана. Денацификацията е втората цел. И двете цели успешно осъществявани до сега. Иначе и аз се чудя защо медиите ни навират Кадиров непрекъснато. Като че други източници няма