209

Абе

преди 1 година

Има хора с болни мозъци, които си мислят, че могат да правят каквото си искат, но да не стане така, че всичко живо на земята да страда заради болните им амбиции!

208

До 212

преди 1 година

От теб научих, че поляците са по-значим народ от руснаците. И на какво отгоре?

207

До 212

преди 1 година

Справят си се много добре даже. Укрите само като пуят , *** наближават Кадиривците и напускат позициите си като изоставят и оръжията си. Я виж в Телеграм има много видео какви оръжия намират след укрофашистите

206

Анонимен

преди 1 година

като ги гледам как се справят в Украйна , Полша може и сама да им свърши работа на полухората

205

До 208

преди 1 година

Откъде съдиш за това? Освен това НАТО е международна организация, а не държава съюзник. Поне аз те осведомявам, че военната доктрина на САЩ се опира на принципа за минимум участие в сухопътни воини, особено когато става въпрос за по-маловажни съюзници. Ако бъде нападната Япония, ОК, Италия САЩ ще се намесят, но едва ли България или Полша. Няма вечни приятели, само вечни интереси.

204

Ей пудел

преди 1 година

Нападнеш ли Полша с радост ще изравним руската федерация със земята

203

Таварищ Путин

преди 1 година

Укроти си пудела

202

До 206

преди 1 година

НАТО Е ЛОЯЛЕН И НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР. От къде ги вадиш тез изводи??? или просто да напишеш нещо...

201

Руски алкохолик

преди 1 година

И тоя д алкохолик дребен като мен

200

До 203

преди 1 година

Ти сериозно ли мислиш, че НАТО ще се намеси в Изт.Европа? Като ги знам западняците колко ги е страх особено от сухопътна война, въобще няма да ги заболи корема за нас или Полша, когато ножът е опрял до кокала.

199

dogan

преди 1 година

Дойдоха времена в които Империите се възраждат! Това граници, законни граници, ООН и прочее глупости са просто отломки от едно далечно минало. Който има сила, той щше си вземе всичко, което поиска! Правото е на силния!

198

Анонимен

преди 1 година

Че то половината територия на укрите замина за 3 месеца. Какво ли ще остане от нея след някой друг месец.

197

Анонимен

преди 1 година

Този май иска 3 -та световна война. Плаши все едно НАТО. Жалко човече.

196

Д-р Исня

преди 1 година

Ако руският модел беше управлявай, гради, давай и създавай, а не управлявай, кради и депресирай, Украйна отдавна да е в руската федерация. Ама докато заплатата на Кадировци и приближени е милиони и в същото време народът им тъне в мизерия и разрушения, така ще е и в братска България. Още от чеченската война народът не може да си стъпи на краката в ярък контраст с лукса на олигархията.

195

ха ха

преди 1 година

Ето я православната джамахирия на Джу джака

194

Сосидж

преди 1 година

Те с Украйна още не могат се оправят, тръгнали на Полша да налитат. Смятай.

193

Snorky

преди 1 година

Тоя Кадиров с финансирането от Москва си купува имоти в Дубай и частни самолети. Затова и се страхува неговия работодател да не загуби войната в Украйна. Ако това стане Кадиров ще сдаде властта в Чечня много скоро след това. А Полша е член на НАТО и ако бъде атакувана ще има моментална реакция този път не от еврогeйския съюз, а от НАТО. Тогава вече може и да бъде използвано ядрено оръжие.

192

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, ако зеления клоун продължи с глупостите, може и да се наложи да се вземе киев. Дано не се стига то дам.

191

Анонимен

преди 1 година

С консолидиран фронт, русия би могла да стигне до киев и да го вземе след някой друг месец обсада. Но не мисля че ще го направят. Няма голям смисъл на този етап. Удачния ход е да се фокусират над защита на позициите си, така войната става много по лесна за русия и много по трудна за украйна. И ще зависи само от украйна кога ще спре да праща хора в мелачката.

190

Ha

преди 1 година

Тази ТикТок звезда е забавна :) :) Помня като му изпариха първата Чеченска армия в Украйна заедно с любимия му генерал, как пускаш видео че говори с него по телефона хахахаха. Или пък великите страшни чеченски войни дето само стрелят по изоставени сгради без никой вътре хахах. Обаче доказано стрелят по руснаците в тила