154

Анонимен

преди 1 година

На тоя 100 камшика на голо ще са му малко. От поддръжката му на нацизма страда цяла Европа. Само Z + V ще го оправят този.

153

Антон

преди 1 година

Аматьорите говорят за тактика по време на война, а професионалистите за логистика. Войната ще бъде спечелена от този който има по-голям боен дух и от този който има по-добра логистика. Определено украинците имат първото защото бранят семействата и домовете си. За логистиката няма даже какво да говорим - зад тях са 40-те икономически най-развити държави. Конференцията в Рамщайн е еквивалента на конференцията в Иран през 1943. Там се взе решението как точно ще бъде ликвидирана руската армия.

152

Независим

преди 1 година

Съжалявам русофобите, но Свободния свят не може да допусне създаването на нов Хитлер в началото на 21ви век. Затова санкции и спиране на милиардите военна помощ за Украйна . Това е идеалния случай да се поставят на мястото им... феодална Украйна и нейния диктатор.

151

Тоа Ми е

преди 1 година

Много Противен!

150

Селяндур с джип

преди 1 година

До Антон- Абе, ***, каква е тази дума ПО-ВЕЧЕ?

149

НЕ го показвайте

преди 1 година

този наркоман!

148

мак

преди 1 година

Много място му отделяте, а той все недоволен, все казва кой какво да прави, все не му стига помощта, критикува и нарежда. Няма по-голям манипулатор.

147

Анонимен

преди 1 година

Че то ти си джуджето дет си играе с цяла Европа

146

Анонимен

преди 1 година

До Антон Ще има нов връх и нов срив в руската инвазия / след пороркувания вече за края на април/ ? Забавно!

145

Спас

преди 1 година

ДО сега не съм се изказвал за тази война, защото съм със смесени чувства. Но има една истина и тя е, че ако западът тръгне директно срещу Русия, това означава край на света. Буквално. Така че, ако г-н Зеленски иска край на света.... Благодарен съм, че западът съвсем адекватно не се меси директно в тази война. Дано това да не се промени.

144

Антон

преди 1 година

Върха на руската армия в Украйна ще бъде достигнат някъде през Август след което ще последва рязък срив в тяхната логистика поради тоталното изчерпване на ресурсите им за водене на война. В момента се опитват да завземат колкото може по-вече територия и да принудят Зеленски да преговаря но това ще е грешка. Украинската армия започна мобилизацията си по-рано и до 2 месеца ще имат 1 милион въоръжени и тренирани щика което е напълно достатъчно да преидолеят съпротивата на оределите руски бригади.

143

Анонимен

преди 1 година

Украйна - изопачено от "Окраина" т.е. покрайнина на Руската империя. Никога не е била самостоятелна държава а т.н. Малая Русь. Всички царе а след това и императори и императрици са се титулували владетели на "Великая, Малая и Белая Русь". С това слагам окончателно точка на писането за една измислена държава! Както и с нашата югозападна провинция "РСМ"!!!Съветвам ви и вие да престанете защото сте просто смешни и само се излагате. И това не е война а войскова операция!!! Ама на някои много им си иска война.

142

Анонимен

преди 1 година

Всеки компромис с фашистка Русия и нейния Хитлер би означавало, че Европа ще бъде под постоянна заплаха от нова агресия към друга държава... Затова в тази война ще се даде последен урок... на кремълския пcиxoпат и шайката му бандити.

141

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Бе щяха да се отказват и от газта, но .........

140

нищо повече

преди 1 година

Родителите му вече живеят в Израел, съпругата и децата му в лондон, а той просто играе своята роля..............

139

Анонимен

преди 1 година

излаза си на море!!губи още и 60% от територията си - 40 за Раша и 20 за Полска!!

138

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си чистят територията от украинските навлеци дошли с фашагите 41-ва година. Това са Руски земи.

137

Анонимен

преди 1 година

Видях една интересна карта на Украйна публикувана в САЩ.В източна Украйна се намира Днепровска република,която обхващаща и Харков,на юго-изток Донбаска република,която обхваща цялото крайбрежие на Азовско море състояща се от 3 сегашни области, на югозапад Република Новорусия която обхваща и останалата малка част от Азовско море и цялото сегашно черноморско крайбрежие, като достига до Румънската граница

136

Анонимен

преди 1 година

Прочетете малко история. Това нещо "крайна" няма история, През 17 век е била около 20 процента от това, което остава след разпада на Съветския Съюз. 20 процента, не повече! Всичко останало, за което днес претендират бок луци, като зеленски, кличко и азов, е ПОДАРЪК от руските царе и съветските власти! Нямат собствен език, нямат нация, нямат традиции! Освен може би сланината, която за тях е най-важното нещо на света....ахахаххахахахахааахахаха Дойде време Крайна да изчезне от лицето на земята.

135

Анонимен

преди 1 година

Войната ще завърши до края на годината с тотален разгром на руската армия в Украйна. Дори не е сигурно дали ще могат да задържат Крим.