174

Анонимен

преди 1 година

До "-" : к'во да ти даваме, то си личи, че с х.... си мислиш... Между другото, това е типична патология за руските *** - всички глупости, които пишат, са все на сексуална тематика. Хммм..като че ли се опитват да компенсират за нещо, а...?

173

д-р Сънчо

преди 1 година

Господа и госпожи руски *** - мечтите са безплатни. Не спирайте да мечтаете!

172

Анонимен

преди 1 година

Май ти най-много се наигра

171

Захари Стоянов

преди 1 година

След разгрома на Русия в Украйна, украинчетата ще започнат да изучават в училище за великата им победа над русо-фашизма. И как са победили два фашистки лидера - Хитлер и Путин. Така се възражда една велика нация - Киевска Рус. А лъже-руснаците и потомци на ордата населяващи територията наричана Русия могат само да се молят да станат провинция на богата и просперираща Украйна.

170

Анонимен

преди 1 година

Кви цивилни бе пращате ги на фронта с маратонки после ги пишете за цивилни що им раздаде оръжие на цивилните

169

Иван

преди 1 година

а българите знаят ли , оръжието което се испраща в украина е плячка на правия сектор или както им казваме нацистите го препродават или се крие (за да свалът някога някой си ) и , че всички в европа ще останат без работа и храна ! Големите производители няма да продават излишните си храни !

168

Анонимен

преди 1 година

Намерих им на украинците нов президент.Долу наркомана Зеленски!ДЕНИС ШМИГАЛ президент!Единият като е неразбран да се ориентират към друг.

167

Анонимен

преди 1 година

След 2 седмици има едно много интересно събрание, на една организация. Рашистанците да си взимат памперси, ако не са свършили вече там, че ще им трябват, като видят решенията от него.

166

-

преди 1 година

Не съм русофил,но станах откак натовците започнаха война с Русия жертвайки украинския народ и държава! Парадоксално е но е ФАКТ, че Путин щади украинците, защото са братски "народ", а запада ги пожертва за собствените си интереси. Те така - не бях русофил......

165

като гледам картата

преди 1 година

да освободени и окупирани територии и Русия в Украйна, както и къде бомбандират и атакуват днес, всичко на изток от Днепър, т.е. половин Украйна съвсем скоро, ще е Руска! въпросът е дали Русия ще се спре и задоволи с това или ще си вземе и Западна Украйна!!

164

Анонимен

преди 1 година

После ще хвърлят атомна бомба над Украйна да спират нацистите,а ние сме близко...ужас.

163

БУАХАХА

преди 1 година

На руSSките *** направо пяна им излиза по устите от злоба, като видят Зеленски. АХАХАХАХ!!! Нищо, тъкмо по-бързо ще си докарате я инфаркт, я инсулт - тя злобата състарява, другари, а на вас вече и не ви трябва много.

162

Анонимен

преди 1 година

Вече на всички е ясно, че клоуна си играе и манипулира запада. 5 милиарда ? на ден иска. Всеки ден по 5-6 клипа прави и пуска.

161

Антон.

преди 1 година

Най-вероятно вървим към подобен сценарий като кримската война от 1856 г. завършила с унизителното поражение на Руската империя. Тогава великите сили им разрешиха да задържат Крим но сега едва ли ще направят подобна грешка. Тогава Император Николай Първи не е ликвидиран директно, но отказва да се лекува и умира след няколко месеца. Сигурно оодобна съдба омаква и Путин

160

11

преди 1 година

Ъм то тоз си играе с Русия и скоро ще се наиграе.

159

Анонимен

преди 1 година

Зеленски на Полша ги предаде.Ако не вземат мерки Дуда ще ги управлява и ще са роби.

158

Анонимен

преди 1 година

Мисля че е време да се поставят условия и на украйна трябва да се замразят сметките на олигарсите им и зеленски и да се налеят във въоражение както си спомняте джуджето беше в панамските досиета говорят за 800 мили

157

Анонимен

преди 1 година

Този Денис Шмигал дали е наркоман като Зеленски?Ако има по-трезва преценка да го сменят с него.

156

-

преди 1 година

Официално признание, че НАТО воюва с РУСИЯ в Украйна! Риторични въпроси: -КОЙ аджеба е виновен за началото на войната? - Кой е отговорен за края й? - Кой е агресор и кой е жертвата? - На кого да "благодарим" за инфлацията, недостига на енергийни и хранителни ресурси? И още много "кой"!

155

Анонимен

преди 1 година

Никой диктатор досега не е успял срещу коалиция от свободни държави... Това е истината за тази безсмислена и жестока война. Всички санкции и милиарди военна помощ за Украйна са дългосрочна инвестиция в бъдещето на мира... в света и Европа. Бившият таксиметров шофьор и посредствен агент на КГБ ще разбере по трудния начин, че е абсолютен глyпак...