14

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не го свалят нарочно руснаците, щот плана на Англосаксите е да запалят от там и да тръгне по цяла Европа като верига, но руснаците действат наистина оперативно, а западняците просто не знаят как да извъртят нещата, губят обществена подкрепа, мислещите хора се обръщат срещу тях, с пропаганда убиват умните глави т.е. няма как да измислят и по-мощни оръжия и какво ли още не, свършени сте цунгцванг

13

Анонимен

преди 1 година

"защо на някои държави се позволява да блокират плана" пита Зеленски. Еми защото така функционира ЕС. Всяка държава може да наложи вето. Няма ли кой да обясни на Зеленски, какви са правилата в ЕС, в който иска да вкарва Украйна? Ако не познава правилата, къде изобщо е тръгнал? И също какво означава някой да позволява на други държави. Нали той беше този, който обясняваше, че Украйна сама трябва да решава съдбата си относно НАТО, а същевременно иска други да решават за решенията на евр. държави.

12

Анонимен

преди 1 година

Първо трябва да ви смелят на кайма теб и групичката марионетки,чак тогава може да спре тая война,жалко само за бедните Украинци но донякъде и те са си виновни,че не ти взеха чепката още в началото,заради което и те ще страдат!

11

Анонимен

преди 1 година

"И така украинските бойци продължават храбро да отстъпват, а руснаците страхливо да напредват" ....ооооо, хо хо ха ха, много добро :))))))))

10

Ехааа

преди 1 година

В ютуб има клипове на Украински воени който отказват да се бият изоставени от командирите си,Киев и пратени на самоубийство.

9

Анонимен

преди 1 година

Нечистоплътното джудже Зеленски разви мощен императорски комплекс и не спира да нарежда на всички какво да правят и как да се държат. Джудже Зеленски, защо не отидеш да се изрепчиш примерно на Китай по тоя начин?

8

Анонимен

преди 1 година

За да има мир, Зеленски във Сибир!

7

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да го гръмне тоя, цяла Европа обедняхме заради мокрите му краваски сънища

6

Ужас

преди 1 година

Народа му умира и страда а той не иска преговори за мир и изнудва Европа която страда заради Украйна...

5

ергенът

преди 1 година

колко мило ! Бате , я каи ти кЪ така воюваш па сметката ти расте , побръкваш у кацата с медеца май . Уж пари за помощ ,оружие па офшорките растат . Правиш се на улав , но с поляците сбърка . И ще те гнясат не с двеста , а с триста . Жалко за народеца !

4

Анонимен

преди 1 година

Зеленьо ви казах че не може да спечели войната сам и взе да става нетърпелив. тая *** креатура очакваше войната да свърши за два дни. само че не отчете факта че Европа е много обвързана с Русия по обясними причини. Видяхте какво стана когато спря газа. Тъй че кое е по - важно - претенциите на Зеленьо или икономическата стабилност. дано най - сетне някой се осъзнае и да приключи с това. Украйна няма да вземе това което не е нейно.

3

баба мара

преди 1 година

този нар-ко-ман не разбра че воината не я води русия а сащ срещу русия украина е мюрето съсипа си държавата и народа сега финансов одит на украинакъде е оръжието и финансите в кои офшорки се покриха под формата накомисионни сега като почне глада без жито ще видим какво ще се случиукраина да прати пари на българия за издръжката на 100 000 бежанци

2

Анонимен

преди 1 година

Ей заради тоя сега ще плащаме страшни сметки!

1

Натовеца

преди 1 година

Умирай наркоман!