130

гост

преди 1 година

Щом осъмнахме с резидент и просто-някой-си, то това е логичната стъпка! 80% *** това ще изберат.

129

Анонимен

преди 1 година

До От 126/139 "Сега, не казвам, да станеш милиардер, ама мааа му стара, то даскал е било невъзожно да станеш!" Лъжеш, лъжеееш. Дядовците ми по майчина линия са били обикновени работници, със здраво бачкане, и най-вече, с приличие основано на читав морал - са успели да се издигнат. Единия е бил ТОЧНО учител. Другия е станал шеф на цех на платове, като е започнал от обикновен чепкаджия. Ама не са били по хоремазите, не са се занимавали с "тънката" работа и не са се забърквали в мизерии.

128

Анонимен

преди 1 година

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ УПРАВЛЯВА! БЪЛГАРИЯ ИМА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ИМА ТВЪРДО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ!

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137 - Къде ще работиш, бе приятел? На нивата? В мината? Ще лъскаш пода на някой богаташ? Ааа, във фабриката - ще се докажеш! Дам, ей сега започва доказването! Бакай по 17 часа на ден, всеки ден! Ако паднеш и умреш, ще те изкарат навън и даже пари няма да получи семейството ти. Ооо, ви викаш - в управата ще влизаш? Как ще влзеш? Ще "кандидатстваш"? Къде, бе! В университета, дето ходят само деца, завършили скъпот частно училище, със семестриални такси, дето не си ги виждал на куп?

126

Анонимен

преди 1 година

До АНОНИМЕН 141: истината за кое: падението на българия в нов тоталитаризъм и руски ботуш? Щом е така: да, това е истината.

125

до 136

преди 1 година

В мокрите сънища на Ицо, Шиши 2.0 и прочее либерасти, ще управлява, така е. Но за все обща радост, само в сънищата ви. Реалността е друга, а тя показва, че мнозинството не го интересува смешната ви нищоправеща, спонсорирана от западни НПО-та партийка.

124

АНОНИМЕН

преди 1 година

"Български възход" , "Възраждане" и БСП това е истината, с премиер Стефан Янев проумейте го !

123

От 126

преди 1 година

А, отговорете, ве! Едно време го изкарахте, манна небесна, но гаранция ви давам, че поне 95% от вас са имали роднини, дето са изнемогвали! 17 часа работа във фабриките? Медицина достъпна само за богатите? Образование след 7-мо отделение, само за богатите? Отговорете, как се доказва човек тогава? Как се развива? Сега, не казвам, да станеш милиардер, ама мааа му стара, то даскал е било невъзожно да станеш!

122

Анонимен

преди 1 година

Ако Възраждане организира референдум за напускане на ЕС и НАТО, Костадинов ще отиде при Кадафи а останалите проруски екстремисти ще напуснат България.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 и те шиткат" Започна с "тарикатските" думички, а? Я кажи , какво означава да те "шиткат"? Да видим, тарикатите какъв ви е "тайния" подтекст. Само не ми казвай, че значи, че е трябвало да РАБОТИ, за да се доказва!

120

Анонимен

преди 1 година

До София ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ УПРАВЛЯВА!

119

Анонимен

преди 1 година

герб са партия с най-много простаци на брой членове

118

София

преди 1 година

Най-хубавата част от тази анкета е, че никъде не се споменава провалената либерастка партийка про(Да)й България, която за пръв и последен път е в управлението и при една евентуална загуба на предстоящи избори - отива в канала заедно с всичките й *** поддръжници.

117

Анонимен

преди 1 година

До 126 " ... как се учи? Как се става "специален", тогава, а? КАЖИ БЕ!" Както е учил БАЩА МИ, и МАЙКА МИ. Баща ми, произлязъл от НАЙ-БЕДНАТА къща, в едно от най-бедните села в България, отишъл да учи за инженер, като спели по 4ма души в стая и работели каквото намерят, където намерят за някой лев НА ЧЕРНО (да, по времето на великия комунизъм, другарю) и се изучил и станал СПЕЦИАЛИСТ. Само "Слугинаж" имало? Ами какво искаш бе, без грам качества ЦАР ли да те направят?

116

Патриот

преди 1 година

Ако Възраждане обещаят да отганизират референдум за напускане на ЕС и НАТО ще гласувам за тях!!!

115

жипокснж

преди 1 година

а дано

114

До 122

преди 1 година

Какъв беше тоя лукс бре на комунистите. Имаха апартамент и вила. Ми 70% от хората също ги имаха. Имаха кола ми 80%също имаха. Сега 2000 евроатлантически клана владеят 90%от активите на България. Хубава лоша НРБ по разпределение на активите беше десетки пъти по справедлива от западна колония наречена РБ.

113

Зозо

преди 1 година

Абе Рундю Фатмаковски що се опитва да се разграничи от отрочетата си Кирю и Асан, както и от родната му майка БСП?

112

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е тези, които искали да се спасяват от "марионетното" проамериканско правителство у нас, в каква посока бягат- на Запад или към Москва?Май - май към Лондон се стремят да берат ягоди и зеленчуци. А Инглънд са дясната ръка на Америка....и цяла Западна Европа е проамериканска! Тази "обетована земя", към която се стремите, просто не съществува...

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 - Шото не е бил роден с 50 000 декъра земи и никой не е дошъл отвън, да го наеме за управител на фабрка. Щото като искал да учи за зъболекар в София, храната му за 5 дена, е струвала колкото цялото смейество не е изкаравало за месец, а цялтоо смейестов е било по фабриките. Щото като си е потърсил работа, е имало само за слугинаж, ама да живее при градския чорбаджия и да слугува по 6 дена в седмицата ... как се учи? Как се става "специален", тогава, а? КАЖИ БЕ!