10

Анонимен

преди 1 година

"Авторът на тази статия не е направил никакъв опит да прикрие прозападните убеждения." По света има много хора, които работят и говорят въпреки убежденията си. Хубаво е да има широка гама от позиции защото праволинейността не буди емоции. На автора на статията му се плаща за да ти гали ухото, а за да привлича интерес, който провокира дискусии и четения, от които да се печели от реклама. Според мен си върши работата добре. Поздрави на автора и на дамата потрудила се да пуснат статия в 3 сутринта.

9

Анонимен

преди 1 година

Авторът на тази статия не е направил абсолютно никакъв опит да прикрие прозападните си, про-САЩ и про-ЕС убеждения. Обективна журналистика да искаш!

8

Анонимен

преди 1 година

Ше ми е интересно ако *** вземат да правят кабинет, кой ще е министър на финансите? Някой от тях чувал ли е въобще за бюджет? Айде за министър на здравеопазването ясно, оня къде беше ваксиниран, ама иначе е антиваксър. Но каза, че повече няма да прави така..Абе с две думи цирк буш

7

Анонимен

преди 1 година

Кви предсрочни избори, вие у ред ли сте!

6

Анонимен

преди 1 година

"Пълна подкрепа за доктор КОСТАДИНОВ" Тоа шамшал и доктор ли стана? Майко...за това сме на тоз хал...то навсякъде пълно с *** бе!

5

Анонимен

преди 1 година

Според мен преди да ходим на избори първо НАТО и Русия трябва да приключим с подялбата на Украйна. Това надявам се ще се случи около Юли и края на Август е добре да се ходи на избори за да можем да сключим нови договори за горива с Русия. Сега не е подходящ момент иначе украинците ще се усетят, че ги сготвихме. А и украинските момичета ще е оферта да ги задържим поне до Август за да има хапване за гларусите.

4

Анонимен

преди 1 година

Е, това вече ще е краят на тази държава! Ако тези ще управляват аз се изнасям. Да ви плащат данъци тези с минималните заплати.

3

Анонимен

преди 1 година

Коцето няма да се хване с бесепарите. Ще ги дъни на избори до дупка. Славчо загина геройски, ПеПе ще прожектират залеза на НДСВ. Накрая ще е или Възраждане, или ГЕРБ+ДПС. Десебейци не знам защо въобще мислят че ще влязат в парламента - влязоха сега и какво направиха? Нищо. Ни съдебна реформа, ни нещо смислено - само плачат да сме пращали оръжия в Окрайна и заплашват какво щяло да е ако не пратим.

2

Е чакайте малко

преди 1 година

тия от Продължаваме Подлагането на ФАЩ, да се науправляват и да направят какафонията пълна. И тогава търсете смяна. Не бързайте!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

ДА ВЪЗРАЖДАНЕ