250

Анонимен

преди 1 година

какво го помпате социолигически янев , хората и не знаят кой е новият проект на козяк

249

Анонимен

преди 1 година

БСП ! Вие къде? Там при другите пп и пп сте.

248

Анонимен

преди 1 година

Направо да се събират БСП,Възраждане и Български възход и да подават колективно жалба в съда за публично нанесена клевета и обида.Това мога да ги посъветвам.Ще изкарат пари.

247

Анонимен

преди 1 година

Възраждане не може ли да ги осъди за подронване на авторитета с това "Кремълските патриоти"?

246

Герб

преди 1 година

Върнете Бойко назат.

245

Рублофили

преди 1 година

Искаме Мерцедеси, не щем Москвичи !

244

Мадуро

преди 1 година

ЕС и НАТО без доминация на долара нали знаете колко струват хахха днес е 2022-ра, вие живеете в миналото

243

Анонимен

преди 1 година

До 262 - А акто го попита онзи, как да се опази, отговоръ му беше, да се премести, щото щом имал пари за пушка и болива тел, има пари да се мести! А като го попита, как да се премести и дали е морално, да си продаде къщата на него и да си прехвръли проблемите, онова продължи с логореята си от глупсоти. Тези хора, това разбират - да си прехврълят проблеми, да ги решава някой друг ... затова и за нищо не стават. Идва ден,в който трбява да се действа, а каот не си свикнал, е голяма мъка.

242

Анонимен

преди 1 година

До Хирсто Христов - Ще ми се да видя, как ще се оправиш, като ти спре това, интернета и трбява да свръшиш РЕАЛНА работа в живота си, докъде ще я даокраш. Налгедах се на "кадърни" и "оправни" капиталистчета, дето седят по б'рата, редят команди, прибират милиони, а после викат на работниците си - дерзайте!

241

Анонимен

преди 1 година

До 265 - Абе - помниш ли как, Зеленски го изкараха от запдната медия, каот голям мъжага, голем човек, голяма работа. Дори и да си против Зеленски, не е важно мнението, а реакцията. И какво се оказа? Че се впечетлиха, когато човекът запретна ръкави и се хввна за работа. Като започна да се държи, като мъж! Иначе преди това, искаха някакви пухени същества с неопределен пол, които казват "да госпожице!".

240

Анонимен

преди 1 година

Откъде такъв късмет?

239

Да

преди 1 година

Аз съм за възраждане България над всичко

238

ЕС и НАТО

преди 1 година

Избирай умно Българино!!! Не допускай това що не искаш и с което се раздели през 1989г.!!!!

237

DW=WC

преди 1 година

Няма смисъл да се чете тая ***************

236

П.К.

преди 1 година

Преди всякакви избори, сме длъжни да изметем наложените ни от задкулисието всички, вече доказани некадърници и небългари.

235

Патриот - хуманист

преди 1 година

Национализмът в България е извратен като много други неща.Обичам България не означава, че мразим останалите. Патриотите трябва да проповядват уважение: Обичам България и уважавам другите страни - мога да чуя какво говорят и мислят, да преценя дали ме устройва и да реша дали да го взема впредвид или не. Не е нужно да мразим никого, всеки има място под слънцето. Всичко останало е популизъм и хората, които повярват са излъгани.

234

Копейкин лъже,

преди 1 година

*** и манипулира всичко което не може да мисли със собствената си глава ! Защо се разведе фиктивно, ако е честен пич и не иска да измами държавата ? Разведе се за да не плаща на държавата високи данъци, укрива спестяванията си и едва ли не е бедняк, а води охолен и луксозен живот ? Манипулира празните глави /а те в България са болшинство /, като постоянно използва беднотията им удобно за да извлече ползи за себе си и обкръжението си...защо се ваксинира, а води борба против ваксините.....

233

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 257 "И да, говоря ти за морал!" Абе, пич, не че нещо, но според собствените ти думи си убил човек при това умишлено, при това беззащитен.

232

емигрант

преди 1 година

До 262: - искаш да кажеш, че аз не съм си платил здр.осигуровки ? Имам "бяла" здравна карта което означава, че навсякъде в ЕС където и дА се намирам никъде няма да плащам, парите ми от осигуряването са разпределени така, че да достигнат до всяка държава член на ЕС ! Много сте зле с мисленето, защото не живеете и се развивате в демокрация, а в социализъм на измамници и манипулатори ! Всичко си плащаме в България ние евакуирали те се, нищо повече не внасяте вие там като данъци от нас - НИЩО !

231

Ba40

преди 1 година

До емигрант Аз позлвам фалшиви документи, като ми трябва лечение. Некъф емигрант е батката и той кат тбее, ама си внася тука и му позлвам чуждата здрвна карта. Операцийки, моперацийки ...хи хи