150

Анонимен

преди 1 година

бсп, възр, бгзохд - кресливи бабички на увредени деца

149

С тия

преди 1 година

Момченца на заден план...

148

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Още преди 3 години ви казах: руското влияние в Европа ще бъде сведено до санитарен минимум. Така и става. Кресливата съпротива на русофилски маргинали е напълно безполезна.

147

емигрант

преди 1 година

Умствено слабите народи винаги са биле контролирани от социологически проучвания и медии ! В коя държава на толкова много партии участващи на избори и толкова много патриотични шайки ? Колко вида е този патриотизъм ? Съветвам останалите малко интелигентни българи да потърсят бъдещето си на друго место по света, свободата, демокрацията и независимостта не зависят от простолюдието, те са личен избор, в България те са избор на социологически врачки и платени и контролирани медии !

146

Анонимен

преди 1 година

БСП, Взраждане и БГ възход са като майките на децата увреждания - кресливи бабички на увредени деца.

145

БКП

преди 1 година

Да живее комунизма и робите, които се раждат там!

144

боко

преди 1 година

има лудници защо да са в парламента

143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 146 - Еха! И видиш ли, видял шефът ти, сосбтвеник на фабрики с 3000 работника, че дедо ти, дето блъскал по 90-100 часа на поточната линия, бил много работен и "морален" и мъ казал "бай Драганеее - правим та управител". Ок, да речем, че е вярно - останалите 2999-а човека, пак са работели по 100 часа и са умирали на по 40 години.

142

Анонимен

преди 1 година

До 153 Ти не ми говориш за никое време, защото такива, които гледат на хляба мекото НИКОЕ време не им дава шансове - шото си мислят, че някой им е длъжен. Затова ти давам примери И с царско И с комунистическо време - за който иска, има и ЧЕСТЕН начин със собствени сили. Но такива като теб НЕ МОГАТ ДА СПРАТ ДА ГЛЕДАТ В КАНЧЕТО НА ДРУГИТЕ. КОЙ ти е създал впечатлението, че ти се "полага" да си "милионер"? "Милионер" е просто материалния израз на някаква ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ. Ти с какво си изключителен?

141

Анонимен

преди 1 година

България ще управляват партии с принципи и евроатлантическа насока.

140

Анонимен

преди 1 година

ПРОБЛЕМА НА ГЕРБ НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯТА, КОЛКОТО САМОВЛАСТИЕТО НА НИСКИТЕ НИВА И ПЪЛНА БЕЗПРИНЦИПНОСТ В МЕСТНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, КОЯТО СЕ ТОЛЕРИРА ОТ РЪКОВОДСТВОТО.. ГЕРБ СЕ ДЪРЖИ КАТО МАФИЯ.

139

за 150

преди 1 година

До АнонименПП ПРЕЛИВАТ ОТ МОЗЪК А ГЕРБ ОТ ПРОСТОТИЯ

138

Анонимен

преди 1 година

И левтите и десните сте пълни кретеноиди! Едните ми казвате, че преди 1989-а, животът е бил цветя и рози, щастие и прочие, но аз знам за мазето на 6-то, знам за горянското движение, знам за ДС глупсотите .... Другите ми казвате, че до 1944-а, било цветя и рози, но аз знам за гонения на хора, за рязaни глави, за фабрики със 16+ часов работен ден, за крайна бедност и невъзможност на хората, да се развиват ... И двата лагера знаете само да се плюете, но не и да правите НЕЩО ДОБРО!

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 - Ама какви пари се взимаха тогава? И баща му 30 години кога работи? От 1914 до 19440-а ли? И какви пари взимаше? И как оцеля па 30 години? Пенсията, каква щеше да му е тогава?

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 - И как се доказа? Аз не ти говоря за комунистическо време, аз ти кавам, че приказваш абсолютни глупсиоти с това "доказване" и "работа" тогава. Щото ми писнма да слушам фантазии, как едва ли не, всеки втори ставал милионер, карал лимузини, а другите хора пляскали с ръце и си живеели живота. Ако беше толкова хубаво, нямаше да има възстания и екстремисти, сещаш ли се? Що имаш терористи от Сирия и Афганистан, ама нямаш от Дания и Белгия, примерно? Щото еднте си жиевят добре ...

135

ДДРОнег

преди 1 година

За момента ОПГ герПдпс нямат интерс от предсрочни избори !!!___Не е сигурно, че веднага ще се избере ново тяхно правителство, а е по-вероятно пак да влезем в спирала от служебни кабинети и избори !___А служебните кабинети ще бъдат назначени ... от отявления враг на тулупа - Румен Радев !!!___Така че ОПГ герПдпс си налягат парцалите, и отвреме-навреме излизат от дупките си да лаят за възхита на проЗЗДия им електорат !!!

134

О, божкее

преди 1 година

И какво? Ще върнат социализма? Не, ще стане по зле от при Виденов. Ако сме толкова заблудени, че да се върнем в 90-те ще си изпатим, а малкото читави хора ще дозаминат. Какво може да измислят един спрял генерал, който само увърта, коцето и останки от бсп, освен да ни закопаят. Искате да излизате от ЕС и НАТО? И какво? Батальона готов ли е? Да не се объркахте с юк? Това е империя. Или ставаме Швейцария на Балканите :Д. Единственият шанс на България е ЕС. Иначе Русия и Турция ни поделя за часове.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 135 То пък в ПП преливат от мозък.

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 144 "Къде ще работиш, бе приятел? На нивата? В мината?" Другарю, единия от близките ми роднини работи 30 години в мините при комунистите. Неговия баща беше миньор в мина за Пирит в санданския регион. Бащата по царско време, сина по комунистическо. Схващаш ли бе, русофилче?

131

Социаглиcт

преди 1 година

Мислех че България е стигнала дъното но явно има още какво дава видим щом българите са готови да дадат властта на проруски популисти. Боже пази България от българите!