92

Анонимен

преди 1 година

Още в началото на конфликта само за репарации пишат укрофилите и нито ред за украинските жертви.Не е нормално.Маймунска работа.

91

Анонимен

преди 1 година

Ако ги разглеждаш като маймуни са нормални.Ако гледаш на тях като.на хора не са.Само пари са им в главата.

90

Анонимен

преди 1 година

Аве вие нормални ли сте? Питайте се как Укра ще ви плаща милиардите, които и изсипахте за оръжия. Русия нищо не ви дължи. Даже и кьорава копейка не ви дължи.

89

Специалист

преди 1 година

Западът може да си върне дълга от заразените руски активи.1

88

Бгг

преди 1 година

До АнонименНикакви проблеми нямаш да си измислиш валута, ако си силен и имаш ресурси .

87

Анонимен

преди 1 година

С горивото могат да изнудват и да променят договорите, щото останалите нямат избор, но с дълговете, няма как да стане. Все едно аз да си измисля някаква валута и да ида в банката да си изплатя колата с нея. Много силно ще ми се изсмеят.

86

Анонимен

преди 1 година

Тоя голям оптимист ще дойде. Альоша, то в договорите си пиша кой, кога, как и в каква валута трябва да плаща. С рубли може да си палите самоварите, но едва ли някой ще иска да ги вземе за друго.

85

IQ 3.14

преди 1 година

Като им хванат долара по хиляда рубли и отиде коня у ряката. представям си аз тегля заем 20 бона от некви бирници, и им казвам, ама са баш нема да ви плащам и ше ви плащам у виетнамски тенге или там ква им е валутата...

84

Анонимен

преди 1 година

А това автоматично значи, че са в официален банкрут.

83

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТи гледай да не помоли да се плаща в злато, че тогава и с еврата ще се бършем...

82

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

А, да бе... Как да стане това?... Взимам на заем десет лева от банката и искам да върна десет къса еднопластова тоалетна хартия с портрет на бойкоборисов нарисуван с ***. И банката моментално се съгласява, разбираш ли?...

81

Анонимен

преди 1 година

Тук коментират пълни откачалки.

80

аз

преди 1 година

Мисля че Путин трябва да предложи Байдън за орден

79

fg

преди 1 година

Този клоун Володин има интелект на едно обикновено пра.се!!! Дори и така изглежда!! Поредното доказателство, че русите са едни шиб.ани азиатци и нямат нищо общо със славяните!!! Затова се държат досущ, както монголците на Чингиз хан-но такъв ще е и краят им!!

78

Анонимен

преди 1 година

Споко бе, както им плащат за газа в рублиq тъй те ще си платят дълга в рубли, пък кредитополучателя ще получи долари или примерно евро :)))

77

До До 80

преди 1 година

Очевидно имаш тотално неразбиране как функционира една валута и какво я прави ценна. Ако имаш 100 лева и никой нищо не иска да си купува в левове те не струват нищо. Ако обаче някой си купи апартамент в левове и ти му хакнеш годишна сложна лихва 20% за 30г на тия 100 лева ще имаш възвращаемост от 1330 лв на 100 лв заем. Или 1330% възвращаемост. Съответно това прави твоите 100лв много ценни и външни инвеститори биха искали да си обезпечат доларите с твоя лев щото прогнозата за ръст е ОГРОМНА!

76

до 83

преди 1 година

Слушайте ги тези до 2035 всички коли щели да са на ток. Знаеш ли колко автомобила има в САЩ? А по целия свят? Двигатели с вътрешно горене ще им аоще доста години от там и ще се ползва нефта.

75

Христо Христов

преди 1 година

Ми след кат янките са забранили в долари, а еврото има стойността на тоалетна хартия, нормално е да се търсят начини за предвидимо водене на бизнес в средносрочен план.

74

Анонимен

преди 1 година

84 жито си имат, топло си имат, все ще изкарат някак

73

До 80

преди 1 година

Еврото колко е спрямо долара? Само питам 1.5% вдигне ли ФЕД лихвите и след седмица ЕЦБ вдига с 2% знаеш ли колко ще ти стана лихвата по кредити в БГ? То ако можеше така с 30% да се вдига една спрямо друга валута еврото отдавна да е 3 към 1 долара. Ам не става въпреки че всеки американец дължи 150 000 $ на кредитори.