12

Анонимен

преди 1 година

България направи добре,че търси нови пътища за газ. Ще ви кажа защо. Дори и да е малко по скъп това ,ще го имате. А какво ще стане, ако войната ескалира и Украйна или Турция прекратят газта от русия? Всички ще се наредят да търсят газ ! И тогава ние ще сме уредени. Всяко зло за добро.

11

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да вдигнат стойността на рублата

10

Анонимен

преди 1 година

Аз без зърно ще изкарам. Хлаб не ям... а и хората трябва го намалят. Обаче руските аспусиии, как ще свирят на гладно зимата и следващите години. Всенпо малко работа, все по слаба рубла , все повече ковчези, все повече празни магазини. Добре дошли в ссср друзя. Продължавайте да триете дъртите ***

9

Анонимен

преди 1 година

А схемата с газа, която ни предложиха беше подобна. Ние плащаме в евро, те превалутират както си искат в рубли по курс, измислен от тях и ни пращат газ на стойността в рубли, които сами са си превалутирали. И после някакви про-кремълски *** обясняваха как трябвало да приемем тези условия, че и нагло твърдяха, че това било защита на националния интерес. Истинските национални предатели са тези, които прекланят главица пред Русия.

8

Анонимен

преди 1 година

Русия ще фалира, но е важното, че ще имат рубли. :)

Дълговете на путинова Раша са в долари и евра, а каквото си взел това и трябва да върнеш, руската рубла да я ползват за тоалетните си ... Нямя как да вмениш стойност на една никому ненужна и изчезваща парична единица ... !!!

6

Бонго Бонго

преди 1 година

Руснака върви по чукарите и ще се чуди що го болят краката.Те не са най- умните хора на света.

5

Анонимен

преди 1 година

Това заглавие може да се чете като "Русия фалира". Честито на печелившите.

4

Анонимен

преди 1 година

Кредитора определя начина на плащане, не длъжника. Руска рубла ама среден пръст.

3

Бонго Бонго

преди 1 година

Тва е руската позиция. Нека чуем тези на,които те дължат пари какво те ще кажат.Представете си, отивате за заем, дават ви и сте сключили договори как да ги връщате и вие казвате с анекс ,ще връщам в рубли, мога и да не ви връщам.Как ще реагират банките е въпросът и тези,които са дали кредита?

2

Анонимен

преди 1 година

Това е по-добре от нищо. Кредиторите ще получат руска валута и може да купят даже имоти. САЩ ше го дуат.

1

Анонимен

преди 1 година

Шах с пешката