32

хм

преди 1 година

До Анонимен 31Прав си. Но трябваше абсолютно всички политици да се замислят и да седнат на масата на преговорите. Всяка велика сила иска да я уважават като такава. Руснаците са си диви. Чувстват, че не ги еб*ват и нападат. Е, умния не трябва ли да постъпи мъдро. Да седне на преговори и всеки да отстъпи по малко в името на мира и просперитета? Давай сега всичко градено през последните 70 г да го сринем, за да си начешат егото и руснаците и янките, а ние посредата да плащаме сметката.

31

Анонимен

преди 1 година

Много ви се иска сънят, в който живеете да не свършва :)))

30

Анонимен

преди 1 година

някой от вас да си спомня как Унгария фалира или не сте чували май

29

Анонимен

преди 1 година

До Финансов гуру руснак Търси $ в печатниците на Байдана. Там казват кой колко ще земе $.

28

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Превалутиране да дълг се прави, но това става само с изплащане и взимане на нов дълг. И със съгласието и на двете страни, най-често е неизгодно за длъжника и свъзано с комисионни за определени лица. Например царския финансов министър миленвелчев превалутира дълг долари в евро, когато се знаеше че еврото ще расте стабилно дълги години, както и стана. Увътри българия, изкара 1Г евро печалба за бившия си работодател и 200М комисион за себеси с които построи верига хотели по морето.

27

Аз плащам в левове

преди 1 година

Асан да го знае

26

Анонимен

преди 1 година

До 27. Може би първо ще се замисля за последствията преди да стартирам най-голямата европейска война от Втората световна война насам?

25

Анонимен

преди 1 година

до 19 "съдебни решения в полза на кредиторите", са сега историята не познава за този род дългове

24

Анонимен

преди 1 година

До 23. По твойта логика всички фалирали субекти са цъфнали и вързали, защото са изхарчили парите и не са ги върнали.

23

хм

преди 1 година

Вижте, наистина е недопостимо дълг даден в долари, да се плаща в рубли или друга валута. Но допустимо ли е съвсем целенасочено, да им се отнема лиценза, за да не могат да се разплащат с долари? Ами ако утре банката от която сте изтеглили ипотечен кредит каже, че вече не може да плащате вноските си от заплатата, която постъпва в банката, ами трябва да осигурите монголски тугрици, които само от Монголия може да си купите и докато се опомните ви вземат апартамента, въпреки, че имате пари по сметка?

22

Асан има рубли

преди 1 година

Да плаща

21

Христо Христов

преди 1 година

Ми след кат янките са забранили в долари, а еврото има стойността на тоалетна хартия, нормално е да се търсят начини за предвидимо водене на бизнес в средносрочен план.

20

Анонимен

преди 1 година

23 "ще се хванат за палците на краката" тия които са си купили от въпросния дълг, тия пари Русия отдавна си ги е изразходвала, сега ги връща, ако на някой не му отърва връщането, си е негова работа

19

Анонимен

преди 1 година

ще се хванат за палците на краката, Руснаците

18

Финансов гуру руснак

преди 1 година

Имам бърз кредит за 2000 лв, но понеже нямам левове в момента, им изпратих имейл, че ще им върна плащанията в липов цвят. Предполагам няма да има проблеми?

17

Да изгоним

преди 1 година

Бялата Златка от България!

16

Анонимен

преди 1 година

Ако това е вярно значи Рф то официално фалира при следващата " вноска" по дълга и!Ще последват и съдебни решения в полза на кредиторите, които реално са измамени от една бананова република!

15

Анонимен

преди 1 година

Ей,сега....

14

Анонимен

преди 1 година

То няма толкоз рубли

13

Бонго Бонго

преди 1 година

Имат израз: НАГЛОСТТА Е ВТОРО ЩАСТИЕПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО ТЮРКМЕНИТЕ , КИРГИЗИТЕ ЧАКАТ САМО ШАНС ДА СЕ МАХНАТ ОТ ЧЕРВЕНИЯ БОТУШ. ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е.