109

Импортозамещение

преди 1 година

MS-21-300 / 310 е пътнически самолет от ново поколение със междинен обсег с за от 163 до 211 пасажери. Първоначално за него беше планувано композитно крило, само че санкциите против Русия попречиха това да се случи. Резултат: Министерството на индустрията и търговията на Русия отпусна 4.4 милиарда рубли за създаването на руски материали за композитното крило. Росатом пое създаването на съветските аналози и вече имаше пробен полет на MS-21-300 / 310 създаден с новият руски материал. Това следва..

108

Какво следва

преди 1 година

До До какво следва: "ЗАПАДА СИ СЛЕДВА ЦЕЛИТЕ....развод с раша". И Русия си следва целите - развод със Запада. Отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва, но западната икономика без суровини не може да работи.

107

БАНко

преди 1 година

ЕВРОПА ПРОИЗВЕЖДА 20 % ОТ ПОТРЕБЛЕНИЕТО СИ НА ХРАНИ !!! ВСИЧКО И ВИНАГИ Е КРАДЕНО ОТ КОЛОНИЗАТОРИТЕ !!! СЕГА Е СЪЩОТО И Е ВРЕМЕ СВЕТА ДА СЪЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА НАКАЖЕ ВИНОВНИТЕ !!! А ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА СА .... КЮМЮРА НА РУР !!!

106

Истината за Русия !

преди 1 година

Русия има всичко, което и е нужно - и храни, и горива, и суровини за промишлеността си.- само дето няма промишленост и няма технологии - дори тоалетната хартия, канцеларската хартия и дамските превръзки вече са дефицит, защото руснаците не умеят да ги произвеждат без западни технологии !

105

Анонимен

преди 1 година

Не се палете, драги сънародници! Ние от ЕС и САЩ сме подготвили пореден пакет санкции, седми, срещу Русия. И всички сме единни и вярваме,горещо вярваме, че Русия все повече и повече губи.Все повече народи разбират, че тази държава иска да ги нападне, за да им вземе житото, газа, нефта, полезните изкопаеми, да им вземе фабриките и заводите, ракетите, танковете и хладилниците. Споко!Скоро всички като един ще се мобилизират,ще сложат каските и ще грабнат пушките.Да му мислят крадливите руснаци!

104

Путин вече е идвал

преди 1 година

До Путин: "След Украйна и Молдова отивам в България"? Вече е идвал, беше на Щипка на 3-ти Март. Щяхме да строим Южен поток и АЕЦ Белене. Но това вече е история. Няма да има нито Южен поток (той мина през Турция и Гърция), няма да има и АЕЦ Белене.

103

До 106

преди 1 година

Ще ки вземеш мутрофанова лично? Не се разкарвай, само кажи на мижа ще ти я доставим!!!

102

Анонимен

преди 1 година

Козяците много активни на последък.

101

Анонимен

преди 1 година

До има, как разбра че житото е украинско бе троль неден.

100

Путин

преди 1 година

След Украйна и Молдова отивам в България.

99

Смях

преди 1 година

До Анонимен 100: "Има снимани руски кораби,които преминават Босфора пълни с украинско жито" Русия е най-големият световен износител на пшеница? Откъде го изнасят? От Владивосток? Заснел някой кораб с жито, и то трябва да е украинско. Докато се обстрелвали с украинците, в почивките руската армия им изнесла и житото. И то откъде? От Донбас и Луганск, където още са на хуманитарни доставки от Русия. Стига г'лупости.

98

Анонимен

преди 1 година

На крива руска ракета космоса и пречи.

97

До какво следва

преди 1 година

ЗАПАДА СИ СЛЕДВА ЦЕЛИТЕ....развод с раша!!! А раша неспира да гледа, да говори и да мечтае за ЗАПАДА!!!

96

Кой краде ?!

преди 1 година

Русия краде украинската пшеница ! Кой предизвиква продоволствена криза ?!

95

Какво следва

преди 1 година

Русия има всичко, което и е нужно - и храни, и горива, и суровини за промишлеността си. Реве Западът, че санкциите им се обръщат срещу тях самите. Пъчиха се, и накрая (къде ще ходят) вече и Гърция, и Германия ще плащат по схемата на Газпром са доставка на руски газ. Ние излязохме най-големите г'лупаци или най-големите евроатлантици (кой което си избере) и сега ще купуваме пак руски газ, но от Гърция чрез посредници.

94

Анонимен

преди 1 година

Има снимани руски кораби,които преминават Босфора пълни с украинско жито.Руснаците го изнасят и не е тяхно,обаче дрънкат лъжи!!!!!

93

Путин

преди 1 година

Защо непрекъснато лъжете че аз съм започнал война и съм виновен за глада?

92

Анонимен

преди 1 година

Великобритания и Америка, изнасят зърното от Украйна. Тия си имат пъклени планове.

91

Големи лъжци !

преди 1 година

Кремъл напада безпричинно Украйна, краде им зърното и блокира 20 мил. тона пшеница в украинските пристанища ( Одеса ) , но Западът предизвикал световна продоволствена криза !

90

до 92

преди 1 година

Бягай да береш жълъди бре!Взимай останали от ресторанти храни.как гладно ще държиш прасето?!Има начин само да искаш!