129

Руснак

преди 1 година

Никакво жито няма да видите от Русия и Украйна.Чака ви ГЛАДОМОР.

128

Анонимен

преди 1 година

Орк_ите крадат зърното на Украйна, а каквото не могат да изнесат, го палят. И типично за КГБ на Ор_кистан - обвиняват другите за престъплението, които те извършват. Те даже не са и нападали Украйна. Там няма техни войски и железа. Те са света вода ненапита. И най-дразнещото е, че има индивиди, които приемат твърденията на другаря Жуже за абсолютната истина. Ако другарят Жуже рекне, че Слънцето изгрява от запад, значи е така; ако водатата тече нагоре - значи водата тече нагоре. Пу_тлеропитеци.

127

Клф

преди 1 година

Докато съществуват руско-путлерските ***, светът ще е лошо място за живеене!!! Няма други такива под-човеци, неслучайно чичо Адолф е искал да ги изчисти от лицето на земята, сега путлерюгите искат да унищожат целия свят..... руски отпадъци....

126

Анонимен

преди 1 година

Запада ни лиши, чрез вербален натиск от руски газ

125

хаха

преди 1 година

запада също е окопирал украйнските пристанища и не дава да се изнася зърно към света, повервахме ви

124

Стоянов

преди 1 година

Тия пак приказват глупости - Западът бил предизвикал криза ?! С какво,бе,*** ?!Ще ви се,ама не е така !!! За всичките ви неудачи и неуспехи все Западът ви е виновен ?!Най напред си оправете вашата Русия всичко в нея да вирви по мед и масло и тогава търсете кусури - знаем,че търсенето на кусури е най-лесната работа !!! Смърт за окупа торите! Смърт за агресорите ! Смърт за цялата *** вдигнала ръка срещу независима и суверенна Украйна !!!

123

До 124

преди 1 година

Свободата, Санчо, е едно от най ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека."

122

Анонимен

преди 1 година

Ето на това му се вика гьонсутат! Запада виновен, Украйна виновни, всички виновни, само руснаците невинни и сочат с окървавен пръст. Отврат.

121

Булгуров

преди 1 година

Да разбираме, че западът унищожи зърнените силози на шестия в света производител на зърно, блокира му износа, пристанищата, съсипа полетата, стопанствата, хората и реколтата му. С коя ръка да се кръсти човек!? Тези нямат нито съвест нито срам, нищо човешко не им е останало.

120

До 124

преди 1 година

Но ти другарю, си СВОБОДЕН да четеш каквото ти харесва и западните медии и раша медии и китайски и т.н Докато в раша са ограничени! Мани мани

119

Нагли русначета. . .

преди 1 година

Крадецът вика - дръжте крадеца ! Та и руската пропаганда така - крадат житото на Украйна и хоп Западът предизвикал продоволствена криза !

118

Не е баш тъй

преди 1 година

До ЕС: "В ЕВРОПА медиите са свободни и всеки може да намери информацията, която го интересува"? Глобалният конфликт САЩ - Русия е голямо изпитание за западните медии. Обективността им доста пострада от това. Например западните медии и до ден днешен наричат предаването на две хиляди украински войници от Азовстал "евакуация", макар че "евакуация" и "предаване" са доста различни неща. А да не говорим за фейковете, които се тиражират постоянно.

117

Дон Педро

преди 1 година

На крива ракета/ ******ин/ , космоса и пречки !!!

116

Анонимен

преди 1 година

Хъмерикосите цвъкат от яд че нема рънъ, да си едат ГМОто и да фъргат санкции, барем са блъхтясали.

115

ЕС

преди 1 година

Б.е тук в чата сякаш някой чете комюнике на раша посолство! Пускат се некви новини ненужно В ЕВРОПА медиите са свободни и всеки може да намери информацията, която го интересува!!!!!

114

Следва Новодонецк

преди 1 година

До дни ще бъде изчистен и Новодонецк. Руската армия е вече в покрайнините му. Като знаят какво стана с азовците, украинските войници вече не се лъжат да се защитават от бункери. Има ли опасност да попаднат в обкръжение направо бягат.

113

Джо Байдън

преди 1 година

Старинна демократична поговорка : Да ядат пасти като нямат хляб.

112

Нищо ново

преди 1 година

До До 114: "Да спре войната"? Войната ще спре тогава, когато Украйна седне на масата за преговори. Няма да е скоро - има още доста американски пари за харчене. А и ЕС помага войната да продължи. И ние си продаваме оръжието (през Полша и Румъния). Губи украинският народ, но кой го пита.

111

Пак по опорката?

преди 1 година

До Истината за Русия !: Изсмукана от пръстите е твоята "истина". Ако на Русия и липсва нещо, Китай произвежда всичко. Въпрос с повишена трудност за троловете: коя голяма сибирска река е на границата между Русия и Китяй и кога беше построен мост на нея?

110

До 114

преди 1 година

Това е чудесна новина за раша! Да спре тогава да говори и гледа на ЗАПАД! Да си се развива както иска! Да спре войната!