149

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш. Запада предизвикал.

148

Анонимен

преди 1 година

ПРИ СВЕТОВНО ПОТРЕБЛЕНИЕ НА ПШЕНИЦА ЗА 2021 ОТ 787 МЛН ТОНА - НЯКАКВИ ЗАЛЕЖАЛИ 20 МЛН УКРАИНСКИ ТОНА ПШЕНИЦА ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ЖЪТВАТА 2022 НАПРАВО ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ СВЕТОВЕН ГЛАД С НЕЗНАЧИТЕЛНИТЕ СИ 2,5% ОТ ПОТРЕБЛЕНИТО, КАТО НАЙ-ЗАСЕГНАТИ ЩЕ БЪДАТ ПИНГВИНИТЕ В АНТАРКТИКА!!! АБЕ ПИНГВИТЕ РУЧАТ ЛИ ПШЕНИЦА?

147

Алексей

преди 1 година

Так точна !Правда !

146

фашистите

преди 1 година

от Кремъл откраднаха 1.5 милн тона жито от Украйна.Блокираха пристанищата на Украйна и не може да се изнася жито.Руските фашисти лъжат непрекъснато и крадат.

145

Кремъл лъже

преди 1 година

Както за всичко до сега! Те и Украйна не са нападали според Лавров уникум

144

Анонимен

преди 1 година

Глад ковид маймунски номер ново затваряне и грабеж това ни подготвя запада.

143

Хаха

преди 1 година

До Булгуров Всъщност частично и по много извратен начин са прави Ако запада не беше подпалил Украйна от едната страна, нямаше да дойде Русия от другатаукрайна е бойно поле между Русия и Сащ, като се плаща скъпо за да не се налага американски войници да стъпват реално там. В същото време САЩ продължава да пазарува от Русия нужните и ресурси (петрол, торове, ценни метали и т.н.) само шматароците от България се дръвчат без грам мисъл за себе си..

142

Ха

преди 1 година

До КлфХитлер е съюзник на руснаците, ама те са искали малко повече от европата да завземат и малко не са се разбрали

141

Са

преди 1 година

До //////Сащ е най-големия консуматор на храни в света. И внасят доста (освен царевица миже би)

140

Хм

преди 1 година

До АнонименНе знаех, че има руски компютри. А ние доста изнасяхме правец 8 и 16 на времето за СССР

139

//////

преди 1 година

143 Запада няма нужда Русия или който и да било друг да го храни. Европа е износител на храни, не вносител. САЩ също са такива. Гладните ще са в Африка и близкия изток.

138

Star

преди 1 година

И как точно Запада предизвика кризата не ми е ясно? Като РФ нападна Украйна ли?

137

Анонимен

преди 1 година

До Булгуров. Утре рано сабахлем ще те разоблича че сега си лягам... Значи Запада прави санкции срещу Русия от 8г.но иска тя да го храни и топли. Е това нама как да стане. Очаквай продължение...

136

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците тоалетните чинии на украинците крадат,та житото ли няма да им изнесат?!Вървят яко кораби с украинско жито,ама руснаците го изнасят за валута,умират от глад вече.

135

Тия са

преди 1 година

От нагли по-нагли !

134

Morski

преди 1 година

Егати и кухните сибирски дънери, че си и вЕрват!Украйна,щяла да ги нападне затова превантивно те и правят "специална военна операция"!Украинците били "нацисти" и затова арестуват всеки руснак, който назове думата война и "обиди" самая могучая армия в мире, дето три месеца превзема един завод и краде перални, автомобили и камиони!Сега и "Западът предизвикал световна продоволствие на криза "!Може би с маскирани руски камиони и кораби!А и да не забравим, че *** твърдяха,че нямало да нападат

133

Анонимен

преди 1 година

Докато не се пренареди световния ред ще е така, а след това кой знае.

132

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва /// рассия за 100 години не можа да произведе нищо, освен некачествени подобия на откраднати машини, кървави войни, износ на каманизъм и железа. Да ползваш руски компютър, руски програми; да караш руска кола, карал съм и няма да повторя; да гледаш руски телевизор; руска козметика, дрехи, машини...???? Вярно са бензиностанция с ракети, пък се обиждат като им го кажат.

131

Сульо Пулев

преди 1 година

Според расия, не тя е нападна Украйна, не тя е открадна жито от Украйна...а Запада? Какво е "Запада" зарушняците??? "Запада" е всичко не руско, всичко модерно, луксозно, добре изработено...и скъпо. За повечето *** да живееш като западняк означава да ползваш тоалетна в дома, да имаш пералня, миялна...компютър и други ежедневни, битови стоки, или услуги, които няма в рашистан, или са скъпи. Как и кога Запада е откраднал украинското жито, под носа на могучаята, за да предизвика световен глад???

130

Аз само да питам

преди 1 година

Ако руснаците бяха разположили бази в Бразилия , какво щеше да стане ?