189

ЧЕТА И СИ МИСЛЯ.

преди 1 година

3 МЕСЕЦА В УКРАЙНА = НА 10 ГОДИНИ В АВГАНИСТАН? РАША Е СИЛНА СРЕЩУ МАЛКИ ДЪРЖАВИЦИ, КАТО НАШАТА ИЛИ СРЕЩУ ВЪОРЪЖЕНИ С ЛЪКОВЕ И СТРЕЛИ! НИЕ - НАТО ЩЕ Я СМАЖЕМ ЗА ДВА ДЕНА, ИМАТ ДВА ГРАДА - МАСКВА И ПЕТЕРБУРГ. ИМАТ И МНОГО ЖЕЛЯЗА ВЪВ ВИД НА ТАНКОВЕ И БТР-И АМА НЕ СА В ДВИЖЕНИЕ?

188

До х

преди 1 година

Ми ако беше останало повече от танка можеше и да видиш, *** то в това положение по добре да не го гледаш! :)

187

Анонимен

преди 1 година

според същште тези източници преди две седмици бяха над 27 хил. а сега били около 15 хил. много лъжи много нещо от англосаксонци и урки,хаха

186

Пропаганда на ВОЙНА

преди 1 година

Тия дни доста клипчета на разплакани украински отряди се тиражираха. Как да не пишем за руснаците!

185

х

преди 1 година

Не виждам Z на танка.

184

Анонимен

преди 1 година

Необяснимо ми е как някой може да харесва Украйна и защо. Да, защо? Защото ни се нахлузиха на вратовете да ги хрантутим без да са помирисали война с цялото си нахалство? Тези, които воюват са руснаци и си искат самоидентичността, а тези които са тук са по-скоро поляци. Честито ви.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Украйна умре. - от НАТО: наблюдаваме много внимателно как воюва русия, имаме предвид всичко!

182

555

преди 1 година

Че то на всеки който е от бившия източен блок му е ясно защо руснаците търпят такива загуби. Тия британците вместо да дават пари на службите да влезнат в някоя квартална кръчма. Там всеки знае, че висшите офицери са пияници и не им пука за войничетата, че техниката отдавна е окрадена от старшинките (или поне тези части от нея които струват нещо), че оръжията са супер, обаче само на картинки. А и че се лъже безогледно, крият се жертвите, и се потулва всичко което подбива авторитета на "могучая"

181

Камък Ми Падна

преди 1 година

Очевидно Путин губи и това със завоюването на нови територии тук-там са последни изблици на агресия, гърчове в предсмъртна агония!

180

Анонимен

преди 1 година

Украйна умре.

179

Анонимен

преди 1 година

Защо измират синовете ни в чужда земя, питат в писма до Кремъл и военното министерство всеки ден почернени руски майки. Все повече от тях не приемат обяснението, че армията защитава Русия.

178

Анонимен

преди 1 година

Руският военен историк Константин Гайворонски припомня, че провалът в Украйна е сравним единствено с началото на Великата отечествена вона, когато само за няколко месеца след навлизането на германските войски на територията на СССР, Червената армия губи 5,3 милиона души.

177

Анонимен

преди 1 година

Аз имам много приятели афганистанци. Особен манталитет, но много отзивчиви. Ще те приемат вкъщи, ако си на улицата и ще те нагостят като скъп гост. Много добри хора. Но западната пропаганда не прощава и всеки ще изкара дявол. Мразя запада, който изкарва хората по-черни от смъртта, а тях си най-правилните. Трябва да си живял някъде, а не да съдиш по си ен ен.

176

Анонимен

преди 1 година

В Афганистан пращаха за пушечно месо предимно войници от бившите съветски републики, сега от най-изостаналите региони на Русия. Да не си мислите, че се бият от Москва, Петербург, Екатерининбург, Новосибирск и други големи градове. Такава е политиката на империите.

175

Анонимен

преди 1 година

Северноазиатския джуджак да го свалят по-бързо, че русията ще я докарат съвсем до просешка тояга....

174

Анонимен

преди 1 година

Руски военни: Станахме пушечно месо. Хвърлят ни срещу укрепени украински части, без висшето командване да се интересува от броя на жертвите, които ще дадем. В последните боеве в района на Донбас нашият батальон бе избит наполовина. Закараха някъде труповете, дори не знаем къде. След това ни дадоха водка и разрешиха да взимаме от изоставените украински домове, каквото ни хареса.

173

До 196 Боби

преди 1 година

Брях значи сега пак да се изясним какво точно се опитваш да ми кажеш! Та ти сега се опитваш да ми кажеш че ти си от руското гванокомандване и знаеш за секратни неща и документи! Брях товариш генерал!? От коя разузнавателна рота сте товариш генерал? Та това ли се опитваш да ми кажеш!? И не се пени знам, че и идея си нямаш от нещата! Дано не ти дават много пари за тез глупости дето ги пишеш! видисе, че не знаеш и не можеш!

172

Анонимен

преди 1 година

Стига дрънкали глупости. Англосаксите дадоха в афганистан повече жертви от русите и избягаха от там за един ден. И ще ви кажа, че аз учих в Русия-МГУ и имах колеги афганци, но руснаците ги очовечиха. Направиха им университети, болници, еманципираха им жените. А какво направиха англосаксите и особено принц Хари за какво им се подмотваше под полите?

171

123

преди 1 година

Щом и Боби се е включил да коментира , значи нещата са трагични

170

Анонимен

преди 1 година

Минков говориш като наследник на партиен секретар, колкото повече омраза показваш към бивш строй-съюзник толкова по вероятно е да си бил част от партията. Историята показва много такива метаморфози, начело с Плевелчето