209

Анонимен

преди 1 година

Освен че тая бройка е нищо повече от мокри сънища и пропаганда, не е лошо да се има предвид, че в сравнение с първата фаза, където фронта беше громен, тънък и разпокъсан и имаше много засади и диверсии в гръб, в сегашната фаза фронта е много по-консолидиран, защитен в тила и с много по добро наблюдение над много по-малка военна сцена. Загубите на Русия в момента са може би 10 път по-ниски спрямо първите 2-3 седмици. Бавно напредват, но срещу тия земни урки няма друг начин - всичко се плеви.

208

от 345

преди 1 година

До Анонимен. Може и да е казал значими, руския не ми е толко добър. Само не разбрах кое от това което съм написал е лъжа. Това, че Русия към момента губи не е илюзия а факт. За три месеца не са постигнали кой знае какво. Ще ти напомня, че САЩ превзеха Багдат за 14 дена идвайки от 12 000 км

207

Анонимен

преди 1 година

Онова беше за почти 10 години, а сега е за няма и три месеца. Путин се оказа изключително слаб политик. Навря Русия във война, която няма ка да спечели.

206

Анонимен

преди 1 година

До 345 Не е казвал "огромни", а "значими". Тва е само едно ниво над "незначителни" и доста далеч от "огромни". Уви, всичко това са лъжи, докато поддържат илюзията, че Русия губи, ще има укро балами да се трепят.

205

345

преди 1 година

преди окоро 2 месеца на официалния сайт на Известия се появи информация за 6 000 убити руснаци. После бързо я изтриха но в мрежата е пърно със снимки, а другария Песков в интервю за BBC се изпусна , че жетвите от страна на Русия са огромни, но на уточняващ въпрос от журналиста "колко точно?" не отговори

204

Анонимен

преди 1 година

Коги ги броихте????.........

203

Анонимен

преди 1 година

след изоставянето на язовците в плен, фейк пропагандата вече не е досаттъчна да поддържа морала. тия защитни линии в Донбас, които ги градят от 8 години, вече почват една по една да пропадат, а зад тях градовете далеч не са толкова добре укрепени. Някои украински части вече отказаха публично да следват заповеди. Още един казан да пленят, и тотално ще рухне илюзията за победа. Да не говорим, че украинците тепърва ще видят какво е те да атакуват а противника да е окопан. Досега не са...

202

Абе

преди 1 година

Май са вече доста повече !

201

Анонимен

преди 1 година

Долния за отрицателно време натрака лайкове. Нещо ме съмнява с тея лайковете в последните дни. Драскайте си. На вас за това ви се плаща ай си.

200

Анонимен

преди 1 година

И двете страни имат по около 20 хиляди убити.. Процентно руснаците имат повече, защото са по-малко на брой, като обща численост.

199

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко са им жертвите на руснаците, но знам как украинците се предават вече няколко пъти на тумби - по стотици на веднъж. Ако нещата продължават така, русия ще има поне 100 000 военнопленника до края на лятото.

198

ЧАПАЕВ

преди 1 година

РАШКИТЕ ОТ КРЕМЪЛ СА ФРАШКАНИ С МИЛИАРДИ ДОЛАРИ И МНОГО ИМ СЕ ЖИВЕЕ. ЗА ТОВА НЕ МОГАТ И ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ЯДРЕНИ БОМБИ, ЗАЩОТО ИЗЧЕЗВАТ ЗА МИГ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.

197

Анонимен

преди 1 година

Третата световна е факт и тя е срещу нацистка Русия.Слава Богу, този път държавата ни България зае правилната страна на войната, за разлика от бошинството пр-ости ру-сор-обски бълга-ро-пи-теци. Повтарям си мнението с редакция, за да избегна автоматичната раш-истка цен-зура

196

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПУТИН ГО Е СТРАХ ОТ НАШ КИРЧО, ЩОТО ХЕРО МУСТАФА МУ Е НАСТОЙНИК.

195

До IQ 3.14

преди 1 година

Абре за съветските жертви в афганистан е материал от 1979г. насам ама това нема как да го знаеш! Така, че айде малко да вземеш да прочетеш по-сериозно кое как пък тогава да пишеш а!? :)

194

Анонимен

преди 1 година

Руските загуби са толкова според хора, които още празнуват "призрака от киев".

193

Анонимен

преди 1 година

Третата световна е факт и тя е срещу нацистка Русия.Слава Богу, този път държавата ни България зае правилната страна на войната, за разлика от бошинството

192

IQ 3.14

преди 1 година

съветските жертви в афганистан е материал от март месец. айде малко по сериозно, читалището

191

Антикомунис

преди 1 година

ЗЛОТО трябва да се унищожава, ако тази държава русия не съществува светът ще се превърне в прекрасно място за живот. В цялата си история е разпалвала само войни.....

190

ЧАПАЕВ

преди 1 година

АКО НЕ СА ЯДРЕНИТЕ ИМ РАКЕТИ, КОИТО НЯМА КАК ДА ИЗПОЛЗВАТ, РАШКИТЕ СА ПО СЛАБИ И ОТ ТУРЦИЯ. БЕДНА УКРАЙНА ГИ НАПРАВИ ЗА СМЯХ!