229

Анонимен

преди 1 година

и все повече ще стават, хаха

228

Хубава новина

преди 1 година

До юли да станат 35 000 труповете на монголоидните рушкиФашизоиди.

227

Реалист

преди 1 година

"Лондон прогнозира ..." -- от там идват предимно фалшивки.

226

Анонимен

преди 1 година

Абе бройката не знам и не е важна.Важно е ,че отвъждат западните мекерета.Как ли панически търкат татуировки Хероите от айдар и десен сектор , като знаят какво ги чака.

225

Анонимен

преди 1 година

Руснаци... Руснаци... Хора разберитесь един пьт. В Руссия живеят над 250. Народности включительно бьргари и булгари. Вашти потомки и те сега с други воюват с укрофашисти, с НАТО с англосакси и много са горди че живеят в Руссия. Те имат свои традиции говорят на свой язьк и Никой не ги трепи. Как в Украина, който говори на русски или на друг язьк. Малко срам имайте...

224

Анонимен

преди 1 година

Британското министерство!!!! - Ха,ха!Щом са толкова осведомени, защо не казват,че укрите имат над 65 000 убити военни без да се броят цивилните.Защо не казват,че всеки ден в Донбас укрите губят по 300/400 бойци,а останалите ако не се предадат "геройски" като Азовците ще бъдат изтребени до крак.С лъжи и дезинформация война не се печели, "скъпи британци".Едва ли има разумен човек който да вярва вече на западната пропаганда.

223

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха хахааааааа, ама нема начин, между другото днес беше награден генерал-майор Виталий Герасимов дето украинците го бяха убили.

222

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера каква е ползата за бългрите от смъртта на руските войници че слагате плюс на украинските ***. Вие сте неблагодарни предатели родоотстъпници и най лошото е че го правите за пари. Вие ме отвращавате меко казано.

221

Споко ще плаща няко

преди 1 година

Този който последен се смее.. най добре се смее!!!Колкото загуби и жертви да имат руснаците то укрите ще плащат за тях с лихвите ... щото ПОБЕДИТЕЛЯТ не го съдят... ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко... той определя условията за мир, той определя и бъдещето и репарациите .... нали някой трябва да плаща загубите, а ще плаща знае се кой!!!

220

Анонимен

преди 1 година

Долния за отрицателно време натрака лайкове. Нещо ме съмнява с тея лайковете в последните дни. Драскайте си. !На вас за това ви се плаща ай си.

219

Анонимен

преди 1 година

Руските загуби са между 22500 и 23800. Това са само убитите. Над 110000 са ранените.

218

Анонимен

преди 1 година

Изложихте се като кифладжия, за пореден път. До онзи ден твърдяхте че жертвите на Русия в Украйна са над 20 000, тоест повече отколкото в Афганистан които са 15 000,сега изведнъж намалява с 5 000.Смеех.

217

Анонимен

преди 1 година

*** англичаните са били там и са ги броили ли, не разбрах? Иначе тази информация как точно са я събрали?

216

Анонимен

преди 1 година

За някой 25000 yтpeпани руснака може да са много! За мен са малко! ОЩЕ МОЖЕШ ЗЕЛЕН! ДАВАЙ! СЛАВА УКРАИНЕ!

215

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен251а ти, на лелка, кво си направил с живота си през това време? наредили са те да вземаш пари що си добронадежден и? продукт на отрицателния отбор

214

от 345

преди 1 година

До Анонимен. Ей как преиначавате фактите. По малко от месец след началото на войната съюзническите сили вече си пътуваха към домовете. Ирак беше бъкан с С 300 и мигове. Много повече от Украйна. Поне прочети нещо за тая война преди да лъжеш, така ще звучиш по достоверно

213

Анонимен

преди 1 година

И най вече - дори и да успяха да превземат Ирак за 45 дена, какво стана? Цъфна и върза ли? Или не направиха нищо освен да продават оръжия, и след себе си дори оставиха ИСИЛ. Ама страхотна американска победа в Ирак. Ако може още!!!

212

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен и тва не е казал, неукий. преведи ако обичаш "Тракторист орал на поле"

211

Анонимен

преди 1 година

До от 345 Садам нямаше никакво ПВО, никакви модерни портативни системи, никакво разузнаване в реално време директно от пентагона. Иракчаните не си ползваха населението за прикритие и заложници. И бяха по към 45 дена, далеч не 15.

210

654

преди 1 година

До Анонимен247. Ха ха ха Както каза един руски генерал по РТ , "нашите героично отстъпват а врага коварно ги бие в гръб".