149

български гражданин

преди 1 година

Не бъркайте "русофил" - т.е. човек който уважава и обича руското (балетно майсторство, художествена гимнастика, класическа музика, изобразително изкуство и литература) с човек който одобрява агресията и престъпленията на Путин.Путин един прекрасен ден няма да го има. Руското ще остане - и под "руското" разбирам гореупоменатите постижения в културата и образованието - а не завзетите с агресия територии. За тях Русия ще плати скъпо - в кръв и загуба на живот

148

Само питам

преди 1 година

До Боби...... Ти ги разпространяваш бобчо, как да не ги знаеш?

147

Анонимен

преди 1 година

Ще стават повече..Жалко, че не умират тези които трябва,а обикновените войничетата.

146

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците наистина сякаш се опитват да се закопаят сами.. Бива некадърщина, но като тяхното е чак съмнително.

145

до 168

преди 1 година

"Десетки хиляди цивилни жертви" е чисто пропагандно изказване, нямащо абсолютно нищо общо с действителността. Да, цивилни жертви има както в Украйна, така в ДНР, ЛНР и дори в самата Русия. Но дори цивилните жертви в Украйна са една част от преките или косвени действия на украинските сили. И това никои сериозен анализатор, извън пропагандните клишета на наложения мейнстрийм, не може да отрече.

144

Анонимен

преди 1 година

Все едно украинската пропаганда не е за бавно развиващи се.До онзи ден Зеленски говореше за евакуация на Азовстал,а те в плен се предаваха.Киев обяви как умрели 27 000 руски войници,а тук пише само 15 000.Истината е да не се вярва сляпо на едната страна.Проверяваш и ако съвпада информацията тогава вярваш.

143

Анонимен

преди 1 година

Абе стига сте ни баламосвали. Утешавайте си русофобите да се радват. То вече стана смешно. Те толко зле, че джърмания и италия склониха да плащат в рубли. А ние тарикатите ще внасяме супер евтин азерски и американски газ. Да се пита човек, къде пасохме трева досега, та изведнъжки се сетихме. Май не е съвсем така, а?

142

Някой

преди 1 година

Абе Русия давала ли е някаква информация за жертвите последните... не знам... 2 месеца май? Много са тихи там.

141

Гошо

преди 1 година

Русняците са хуните на 21-ви век.

140

До 163

преди 1 година

Значи украйна даде не само военни жертви! Даде и десетки хиляди цивилни! И идеята на путинарските *** тука беше, че те украйнците избивали собствените си хора! Не им се получи! Но има една основна разлика! Украйнците воюват за да защитят земята си народа си и държавата си! Докато руснаците са там като укопатори! Също както бяха укопатори и в афганистан! Та колкото и жертви да даде украйна те са герой! Докато подобно нещо за руските жертви не може да се твърди и каже дори! Та така!!!

139

Iwo

преди 1 година

До амиКакви лъжи бе момък, къде украинците са спечелили ? Въпреки безграничната подкрепа от целия Запад, военното положение в Украйна и какво ли още не, Русия с 15% от силите си и малко чеченски бойци постепенно си завладяват територии с минимални цивилни жертви.

138

Анонимен

преди 1 година

Убити + ранени може и да са 15000, което при стандартно съотношение 1:3 може да предполага около 4000 убити руски (и ЛДНР) военни. Което в никакъв случай не е колкото Афганистан. В същото време съотношението на руски към украински загуби е средно 1:6, излиза, че Украйна има поне 20000 убити, 60000 ранени и поне 5000 пленени (само в Мариупол са близо 4000).

137

да даа

преди 1 година

За улеснение укрите спешно сменят флага сад....СНЕЖНО БЯЛ за улеснение при капитулация!!

136

ЛЪЖА Е

преди 1 година

ТОВА Е ЛЪЖА - В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ ИМА ГИ ПОБЛИКУВАНИ ПОЛЗВАЙТЕ GOOGLE

135

Анонимен

преди 1 година

Някой вярва ли на тия глопусти

134

Начи, първо

преди 1 година

танкът на снимката ви е украински. Второ, жертвите растат диспропорционално от украинска страна. Трето украинците се предават без бой на руските части, като доста често ВСУ превъзхожда ВСРФ 4-5:1. За справка вижте видеата за боевете в Мариупол. Четвърто, руския народ всъщност се гневи на Путин, че твърде меко подхожда към проблема "Украйна". Путин е бетон на позицията си пожизнено, а Украйна ще спре да съществува като държава. Има и вероятност Полша да вземе западната и част. Спрете глупостите!

133

до БОБИ

преди 1 година

Боби, съгласен съм с теб. Урките си заслужават продажността зелена и си плащат. Ще останат с половин държава, и то измислена държава Украйна! Слава Россия!

132

Едно наум...

преди 1 година

Този който последен се смее.. най добре се смее!!!Колкото загуби и жертви да имат руснаците то укрите ще плащат за тях с лихвите ... щото ПОБЕДИТЕЛЯТ не го съдят... ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко... той определя условията за мир, той определя и бъдещето и репарациите .... нали някой трябва да плаща загубите, а ще плаща знае се кой!!!

131

буци

преди 1 година

думата вероятно в "вероятно е дала същия брой жертви" е разковничето. Аз така мога да кажа "фун дър лойна вероятно е жена" - и това тежи със същата сила. Мога да кажа "бай дън вероятно не е демент".... "киро вероятно не ленгуич американски ассис всеки ден", "асен василев вероятно не е кукла на прокопиев" ... и какво ли още не вероятно!

130

ами

преди 1 година

Е така е в Путиновата православна джамахирия В лъжите и дезинформацията са най добри