256

Един от многото

преди 1 година

Ех пусти загуби. От началото на войната слушаме как Русия губи. Икономически и военно. Да направим малко fact check. Мариопол е под руски контрол. Азовците са история. Източна Украйна част по част, лека полека си отива при Русия. Осигурен е сухопътен коридор до Крим. Луганск също е почти готов. Украйна се спукват да реват за помощи и оръжие, както и президент и съветник стрелят на посоки с речи, които се разминават една с друга. Време е Украйна да приеме съдбата си. Загубата е неизбежна

255

уточнение

преди 1 година

Съвети от фашаги не вземам.Тази статия е пълна с глупости.Особено там ,където пише че фашистите в Укрина защитават нашите ценности.Не вярвам и един човек да е прочел този бълвоч от началото до края.

254

До 263

преди 1 година

Тия 260 мнения са ги написали 5 руски трола за 10 лв на ден стоят и пишат мнения срещу европа. Спокойно това не е мнението на българите

253

съсел

преди 1 година

две световни войни започнати от запада в частност австрия/германия. затваряйте си скапаните муцуни, немски мрши

252

Илиев

преди 1 година

Идва ми в по-вече,швабски фусти да разполагат с мнението на българите по отношение на навлеците от "Велика Македония".Тази пасмина,само когато спят,не хулят,не псуват държавата ни и българите разбира се! Събарят паметници на българи дали живота си за тези аборигени,наричат ни монголи,***,варвари,ето тези "комшии",искат да кажем ДА за влизането им в ЕС.ДА,ама НЕ! "Петко Бочаров"!

251

Ами като ви е важно

преди 1 година

да вкарате Макетата у тази порнографска сбирка EU,вземете говорете с тях. Путин няма да плати цената щото Вие долни лицемери,барабар с още няколко единни държави сте все още на руска газ.

250

Анонимен

преди 1 година

Ти мърлоо влизала ли си в магазин скоро. Сметки плащала ли си? Ние вече я плащаме а не той.

249

Анонимен

преди 1 година

Бъдещата Русия или ще е без Путин или няма да я има, ще има много малки независими руски републики и още загинали руснаци в гражданска война.

248

Анонимен

преди 1 година

До Безсмъртен полк - Пропаганда и затвор - друг отговор трябва ли ти ? Самият факт къде живеят децата са руските лидери трябва да ти говори достатъчно.

247

Българ

преди 1 година

Ама ние ше му плащаме газта иначе, шизофреници.

246

Анонимен

преди 1 година

Цената започна да я плаща отдавна точно ЕС другарко-:))) Руснака може и с малко и с много! Има петрол,има И ресурси! Има и хляб!-:))) А ние? Кво правим есента като задуха и пак застудее? През лятото и всеки момент,могат да спрат много производства в ЕС поради липса на гас! Хора ще останат без работа! И Путин ли ще ни е виновен пак?! Реформа е нужна вече в ЕС!!

245

Анонимен

преди 1 година

форума е пълен с антиевропейски ***

244

Анонимен

преди 1 година

Западът ''похарчи'' Украйна.Ипродължават да ги харчат.ВСЕКИ ДЕН,ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ.Ако продължават така да им помагат,скоро няма да останат живи Украинци за семе.Те и хляба им взимат най-безцеремонно.Няма да има нито какво да ядат,нито с какво да засеят,за догодина да не говорим.Украинците изобщо не са включени в сметките за прехраната през 2023-2024г.Нищо,САЩ и НАТО мислят за всичко.А бе,оръжието да се харчи,хлябът може и да не потрябва.

243

Безсмъртен полк

преди 1 година

До Анонимен "Сталин е избил повече братя славяни от Хитлер" - всяка година милиони руснаци по целия свят излизат на марша на "Полка на безсмъртните" с портретите на членове на семействата им убити от германските престъпници. Но до сега никой не е видял руснаци да излизат с портрети на убити от Сталин членове на семействата им.

242

Анонимен

преди 1 година

"Германия и Италия разрешиха сметки в рубли за купуване на руски газ"

241

Анонимен

преди 1 година

"Германия също има такива примери в отношенията със съседите си. Но мисля, че тези проблеми могат да бъдат много по-добре решени в рамките на ЕС."---------Тези проблеми няма да се решат в "рамките на ЕС" защото давайки зелена светлина на Македония сега, означава че не считаме антибългарската им политика за голям проблем. Вие може да сте готови да приемете Македония на всяка цена, но ние категорично отказваме да я плащаме.

240

Цжж

преди 1 година

Абе нали жуженцето имало търговийка навсякъде, даже и на Луната, що не вземе да накаже вражеска ЕС с петролно и газово ембарго? Или нема откъде да намери милиарди да си спонсорира простотиите? Айде , че вече ми омръзна от европейските *** и путинските троянски кончета и пуделчета като (К) Урбан!

239

Анонимен

преди 1 година

Има време.Ще видим колективния Запад,като остане с ''евтините'' американски енергийни ресурси,колко ще бъде конкурентноспособен срещу''Азиатските тигри''.Скъпи ресурси,скъпа работна ръка и застрашително застаряващо население,срещу агресивните,неспиращите се пред нищо,ползващи евтини енергийни ресурси,евтина,при това квалифицирана работна ръка,много по-добри демографски показатели и перспективи,светкавично въвеждащи и при това с минимални разходи новите технологии.Бъдешето явно не е на Запада

238

Анонимен

преди 1 година

Всички падат, но Русия пада по-бавно, и дори вече успяв да се задържи. Докато западът лети към пропастта с ускорени темпове.

237

Анонимен

преди 1 година

"Важно е много скоро да започнем преговори със Северна Македония и Албания"_____________Важно е да се научите да се съобразявате с възраженията ни по темата с Македония, вместо да се правите, че няма проблем. Толкова сте елементарни, че нямахте абсолютно никакви аргументи, с които да ни притискате допреди "руската заплаха".