236

В Русия са добре

преди 1 година

Имам приятели в Русия и ми казват, че там няма никаква криза.Ние и запада сме вече в криза и ще става все по зле.

235

Народ престъпник

преди 1 година

Престъпният германски народ за 4 години изби 27 милиона руснаци. Избиваха цели села, деца, старци, а жените преди да ги убият ги изнасилваха. Нахлуха в чужда държава и избиваха.

234

Анонимен

преди 1 година

За времето 1921-1953г при Сталин по политически причини са пострадали 4 милиона души в Русия. 800 хиляди са разстреляни със смъртни присъди 1,7% от населението. Това е за период от 32 години. Въдворените в лагери са по малко процентно отколкото затворниците днес в САЩ. При френската демократична революция от насилсвена смърт загиват 25% от населението. При демократичния преход в Русия 1991-2009 Русия губи 15 милиона, 11% от населението си.

233

Анонимен

преди 1 година

"Досега ЕС демонстрира единство в санкционната политика спрямо Русия. Но шестият пакет наказателни мерки вече засяга гръбначния мозък на европейската икономика - енергийните ресурси."_________Точно с гръбначния си мозък мисли ЕС, налагайки пакетите си от санкции, докато главният мозък е в кома.

232

Анонимен

преди 1 година

Практиката е показала че има хора с които не може да стане разбиране такива трябва да се убиват но великодушието ще затрие човечеството не друго.

231

Анонимен

преди 1 година

Зимата идва. Газовите хранилища са празни. Токът струва майка си и баща си. Ще видим колко е единен съюза, когато температурата падне под нулата.

230

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - 241 - ами събота е , почивам и чета кой за какво ви е виновен(естествено вие сте си супер всеки работодател губи че няма работници като вас) ,после към парка

229

Анонимен

преди 1 година

Той вече я плаща. Миналата седмица рублата направи историческо покачване до нивата си отпреди 2 години- 69 рубли за долар, а вчера вече беше около 62 рубли за долар. Още санкции трябват за станат 50 рубли за долар до месец :D

228

Анонимен

преди 1 година

В Русия бензина е 0,50 ? литъра,основните храни поне 2 пъти по евтини,а в Германия 2? бензин,4-5? олио,основните храни за 2 месеца скочиха някой почти 2 пъти,а след 4 месеца идва зима,трябва газ и тогава?Иначе двуличието ви няма граници.Подли душички сте немците,но защо и нас повличате?Унгария ви разбра,а ние още не!!

227

Анонимен

преди 1 година

До Народ престъпник - ами ако попрочетеш ще видиш че Сталин е избил повече братя славяни от Хитлер (само си представи картината ако добавим и управляващите след него - а за хората принудени да бягат от комунизма въобще не говорим)

226

Гиб Мелсън

преди 1 година

Германиците плащат газ в рубли, защото без руския газ лошо. Ние не плащаме в рубли, защото нашия премиер е канадец и защитава интересите на канадския народ. А немците още помнят как върху парламента гордо се вее съветския флаг. Помнят и винаги ще помнят кога са се заигравали с руската мечка. Затова и плащат в рубли когато им подсвирнат.

225

Анонимен

преди 1 година

До 238;А ти,какво правиш тук.Филията ли си мажеш или вършиш работа.

224

Народ престъпник

преди 1 година

Немският народ е народ престъпник, германците са престъпници. Никой, никога в историята на човечеството не е извършвал такива ужасни и отвратителни престъпления като германския народ, и да не ми обясняват, че не са знаели, че били невинни, а само Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка нахлуха в Русия и избиха над 25 милиона братя славяни.

223

Анонимен

преди 1 година

най якото е че немският автопром потъвя продяжбите намаляват а с него и германистан

222

Анонимен

преди 1 година

До ей, няма балами - филията не се маже с ценности,от държавата или от мама - свърши ли ти работа за 10 лв тая седмица ,че да мърмориш по форуми за филия

221

Анонимен

преди 1 година

Тва нящо от къв ли пол е?

220

Анонимен

преди 1 година

Важното е че ни зарибиха и кола да пиеме с по 5 пъти повече захар от нормата наблъскано у шишето ам амалкото реве мамо купи инония купуват колко е убаво като на Запад.

219

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Путин, но аз определено плащам много високи цени напоследък, в супермаркета, на бензиностанцията, на топлофикация, на енергото, в ИКЕА, в мола, Абе голяма цифромания навсякъде! Не знам какво мислят в Германия политиците за това, но май и техните граждани са в подобна ситуация като мен!

218

Анонимен

преди 1 година

Путин ще изчака първо Германия да плати. След това цяла Европа! Както стана с газа!

217

Анонимен

преди 1 година

В началото на 90-те години още бяхме като соца, нямаше почти никакви пласмаси и найлони, после дойдоха краварите и всичко стана в пластмаса сега същите ще ни я забраняват за да спасяваме планетата. Само не зная за чий беше преходът към пазарна икономика, като сега искат пак да ни връщат на дереджето по времето на соца.