296

Анонимен

преди 1 година

По повод енергийната сигурност и единството: Току-що прочетох, чее бившият президент на Украйна Петро Порошенко бил написал стаия в Politico, в която предлагал да се спре подаването на нефт пре нефтопровода "Дружба". Това шяло да стане повратен момент в конфликта. Т.е. украинците да спрат тръбата за Унгария, както спряха вече едната газова тръба за Германия. Ето затова руснаците построиха Севрен поток 2, също и юцните тръби, защото Украйна злоупотребява.

295

Анонимен

преди 1 година

Време е не за Възраждане,а за Революция

294

П.К.

преди 1 година

За нас пък, е много важно макетата да следват хилядолетните исконни традиции на ЧОВЕЧЕСТВОТО. За ИСТИНА, ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, ЗА УВАЖЕНИЕ, ЗА ИСТОРИЯ. Както чакаха години и години прищявките на гърчолята, така ще чакат и нас. Докато им уврат празните кратуни. Пък и вие? За къде сте се разбързали?

293

777

преди 1 година

Тази цена я плащаме всички ние! *** го боли !

292

Анонимен

преди 1 година

То, плащане с рубли е типичен комунистически тарикатлък за наивници е ясно, ама се чудя защо неграмотните си пънат кратунките и те да се обадят. Газпром има сметка в долари и евро. После пресмята в рубли по измисления курс на централната банка и осчетоводява сделката. Правилото е: Първо се доставя стоката -после се плаща. Европейските банки имат свой курс на рублата, пресметнат според тежеста на руската икономика и си калкулират загубите от курсовете. Накрая ще се изравнят баланса със санкциите

291

ПорЦелан

преди 1 година

Германците ми напомнят на оня мъж дето решил да убие жена си със сехс. Бил чул че за пет дена ще свърши. На третият ден чува че жената пее на двора, мети и чисти със всички сили, а той с последни сили достига до прозореца, едвам се надига, гледа я и мълви "Пей, пей, два дена ти остават!"

290

Анонимен

преди 1 година

До До Осведомен 312Като ги изпращат във затвора със солидна присъда а тези които могат да платят на границата си плащат и бягат със лъскавите си коли зад граница за предпочитане западна европа!

289

До Гледната точка

преди 1 година

За това ли тия в Кремъл са се изпонаакали? Уж всичко е много по-добре от преди, пък всички са намръщени и дават някакви заучени интервюта.

288

До Осведомен

преди 1 година

Като са организирали преврат чрез избори, сега как карат хората да се бият срещу Русия. По твойта логика, трябваше да посрещнат руснаците като освободители.

287

Анонимен

преди 1 година

Никой в Европа не плаща за газ в рубли, даже и Индия си плаща в евро. Рублата е изкуствено напомпана с държавен контрол. Това не е реалния курс на рублата. След някой друг месец ще е 400 за долар.

286

До gogo

преди 1 година

Ще видим след 6-7 месеца, дали ще е пак така.

285

Аслан

преди 1 година

На Европа и трябва такива политически и икономически неподготвени политици който лесно да бъдат маниполирани

284

Анонимен

преди 1 година

Немците си плащат в рубли и не им пука! Абе това не е ли политическа корупция? Не на всяка държава се пада честта да има свой Шрьодер в Газпром!

283

Анонимен

преди 1 година

Германия ще плати още по-висока, понеже си затвори атомните и въглищните централи. Сега и газ няма.

282

Осведомен

преди 1 година

Европейският съюз и САЩ ще платят също висока цена за това,че още през 2014 година организираха преврата в Украйна и подтикваха 8 години украинската власт към директен конфликт с Русия!

281

Анонимен

преди 1 година

Плащането в евро може да се окаже неизгодно за Русия в един момент, ако тя не може да купи с него нещо и да го отмени като безполезно... тогава европейците ще трябва да плащат с долари или злато или стоки директно, както им се нареди от москва, enjoy!

280

Анонимен

преди 1 година

Германия и италия в момента купуват огромни количества руски газ. А българия в момента не може да купи нищо заради киро тъппото който си помисли че е някакъв фактор и нервира Русия с простотията си...

279

Гледната точка

преди 1 година

Права си е жената, ЕС е единна. Всички без България, Полша, Финландия си плащат газта като попове по изискванията на Путин. Колкото до колко загубили руснаците, цитат от миналата седмица на един от ЕС. Със санкциите ние блокираме на Русия 7 милиарда, и в същото време им даваме 30 милиарда за газ и нефт. Заради високата цена, в момента реално Русия има около 2.5 пъти повече приходи за същото нещо за последните 3 месеца. В цяла ЕС инфлацията е над 10%, в Русия - 6.4% (миналата седмица)

278

Анонимен

преди 1 година

1 щатски долар е равен 62,00 руски рубли. Еврото ще стане по-евтино от долара, защото начело на ес имаме агент, който работи за американските интереси. Ха-ха хи-хи!, цъфнала германийка та вързала и някакво гърчаво плодче ...

277

Шоп

преди 1 година

EС си запали къщата за да изгори на Русия плевнята...