316

Анонимен

преди 1 година

Вие,германците, се очертавате като типични наследници на саксонците, впоследствие и на онези от 1933-1945 г. Хората от други държави се оптеат да се държат с вас нормално, вие им се качвате на главите.Изпитвате животинско удоволствие да воювате със съседите си да ги завладявате и зад гърба им да ги наричате кyчeta. Фрау Урсула се държи като правнучка на нацисти.Путин ви даде газ,за да не спре индустрията ви,вие се заканвате да плати много скъпа цена заради войната с Украйна! Неблагодарни фриове!

315

spoko!

преди 1 година

Крепостните мужици нищо няма да плащат, защото до една година при.митивна Рус ще изчезне от лицето на Земята.

314

перко

преди 1 година

Путин ще плати, а икономиката на цлият ЕС ще се срине! Е динственният печелив е Китай и от части САЩ!

313

Анонимен

преди 1 година

Тая са я избрали, защото блести от ум като енергоспестяващ диод! И да опровергаят широко разпространеното мнение, че фрицкините са подобни на хамбургски салам!Което им го казаха на държавническо ниво!

312

Докато такива мърши

преди 1 година

Ни решават бъдещето няма да стигнем до никъде за какво ни е тоя Европейски съюз само за да не Вадим едни скапани визи 100 пъти по-добре беше да вадим визи и живота си вървеше перфектно преди европейския съюз зависи кой питате за крадците на евросредства не е така разбирасе

311

Коя е тая фригидна к

преди 1 година

К**** която се опитва да дава акъл на Русия и и мнение за Путин не стига че на човек не прилича ами и е много проста затова светът ще загине

310

МАЛКО ФАКТИ

преди 1 година

Русия отчита РЕКОРДНИ ПРИХОДИ от високите цени на газ, нефт,алуминий,стомана,торове, жито, олио итн. ЕС преживява СПАД НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ И ИНФЛАЦИЯ.Путин "плати" откраднатите 300 милярда валутни резерви на Русия от ЕС-САЩ. Сега дойде време ЕС да плаща. Европейските политици, които не го разбират ще бъдат пометени от гладните бунтове.

309

Hchcjcjcjcjc

преди 1 година

Люрман, люрман. Май живееш на друга планета

308

Статистик

преди 1 година

Еййй, пролетта внесли по-малко газ от през зимата. Брей, брей как са намалили зависимостта. Предричам, че август също ще внесат по-малко.

307

Анонимен

преди 1 година

Тая мома, жена ли е или мъж. Каква е в двойката. Германската политика е пълна с ЛГБТ. И си носят последствията.

306

Аз

преди 1 година

Щот на нас не ни се отразява. Колкото е зле за Русия, толкова е и за нас.

305

Анонимен

преди 1 година

Понеже Германия вече плаща по сметката в рубли на Газпромбанк тая икономическа цена Путин в какво ще я плаща е рубли в долари в евро или в мани.Смешни сте. И да сте за и да сте против Путин вие в Европа не сте фактор за никой и нищо тъй че на вас никой нищо няма да плати, ако Путин плаща репарации за загубената война ще ги плаща на САЩ не на вас бе шутове жалки.

304

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 311 - я още един "експерт, я кат си толкоз умен ще ми кажеш ли защо рублата поскъпва всеки ден?

303

g.venov

преди 1 година

До Анонимен 322 а нас какво ни влиза и ЕС и САЩпоясни,то бива ***..ама чак пък толкова

302

Анонимен

преди 1 година

Руснаците разбраха как им влиза онзи квадратния все по дълбоко и дълбоко, колкото и да реват путлерските ***

301

Анонимен

преди 1 година

На немците им е през о на я работа за българите! Пиша го опит! Поздрави от Швейцария! Те поне не ни презират публично! Няма как Г а нь о да го разбере това, факт!

300

Анонимен

преди 1 година

На немците им е през о на я работа за българите! Пиша го опит! Поздрави от Швейцария! Те поне не ни презират публично! Няма как да го разбере това, факт!

299

Анонимен

преди 1 година

На немците им е през о на я работа за българите! Пиша го опит! Поздрави от Швейцария! Те поне не ни презират публично! Няма как *** да го разбере това, гакт!

298

Анонимен

преди 1 година

путин ще плаща и другия век дори, ако не той внуците му ще плащат до 9-то коляно!

297

Анонимен

преди 1 година

"Путин ще плати много висока икономическа цена за войната" ----- цената в рубли ли ще бъде? Или пък в юани?