150

Самозаблудите

преди 1 година

До Анонимен 185 "Това е абсолютно вярно" Запада помогна на Русия през ВСВ. Запада помогна на Русия през 1990 (включително финансово и с икономически реформи) когато бяха ударили пак дъното. "Абсолютно вярно" е, но само в пропагандата на Путин. Странно, защо държавите, които се измъкнаха изпод руския ботуш живеят по-добре от "великите" руснаци. Сигурно защото "Запада" ги е "унищожил". Мдааа, самозаблудите са голяма работа.

149

Анонимен

преди 1 година

"В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава". - Това е абсолютно вярно. Всеки, който си мисли обратното, е ***.

148

Мурзилка

преди 1 година

Да я попитам, задочно тази негова дъщеря, като е толкова веща в нещата,да обясни на простолюдието, какво е Луганец и Донбасец и по волята на народа,къде е Харковската Народна Република от 2014г.?

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 182 "Нормално е дъщеря да защити баща си. Това са нормални ценности. Не знам според дженди логиката какво е нормално" Излиза, че "дженди" логиката се базира на доста повече морал от тази на "правоверните" русофилчета, защото гледа това какво представялва бащата, преди да решава дали подкрепата му от някого е ОК. А дъщеря, която защитава баща масов убиец и военопрестъпник има същите морални ценности като него. Както и всички останали, които го защитават.

146

Анонимен

преди 1 година

Нормално е дъщеря да защити баща си. Това са нормални ценности. Не знам според дженди логиката какво е нормално, но аз не виждам нито новина, нито драма в това! Жалко е че българският журналист го вижда.

145

Анонимен

преди 1 година

За фашистите иде реч, ново видео на Рaмzaн Кaдиpoв отговаря на въпроса за бъдещето на бендеро-нацистите. Автобус пълен с азовци потегля от "Азовсталь". На волана е чеченският лидер, който казва "Следваща спирка - Грозный".

144

Син на Путин

преди 1 година

Та малко ли защитни тролчета се подвизават из форума?

143

Анонимен

преди 1 година

До Не фен на Путин. "Която нито руския нито украинския народ са искали, а бяха въвлечени" Може руския народ да не я е искал, но руския народ допусна на главата му да се качи втори Хитлер, и ще си носи последиците от това. Впрочем, не че вярвам, че Пуитн има 80% одобрение в Русия, но със сигурност ПОНЕ 80% от хората в Русия си затварят очите за това което прави, тъй че руския народ ОПРЕДЕЛЕНО има вина за ситуацията.

142

Мдааа Дааа

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Зеленски... https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....

141

За фашистите иде реч

преди 1 година

Думите са излишни, сравнете... ако имате съвест и разсъдък извод си направете.... ПЛЕННИЦИ.... https://youtube/watch?v=eGg07FpmcKc ... и ПЛЕННИЦИ .... https://youtube/watch?v=OLy9Ryr6ghgt=12s

140

Не фен на Путин.

преди 1 година

До ББ - ".обаче да убиваш съседи,само защото не искат да те обслужват"--- Продължам да ти напомням, че хал хабер си нямаш как и защо започна тази война!!!!! Която нито руския нито украинския народ са искали, а бяха въвлечени. Останалите ти изрезки от пропагандни медии хич няма и да коментирам

139

ББ

преди 1 година

До Анонимен"по-силна"...нов виц,за съжаление рашите убиват православни украйнски деца и старци с "братята"им чеченци и сирийци...само факти...а относно силата...молете се никога да не ви се наложи да я изпитате!!!Бог да пази САЩ!Слава на Украйна!

138

ББ

преди 1 година

До Анонименхаха,на рашите като им свършат аргументите...сте пияници...като рашков...,рашите убиват деца и възрастни хора...рушат с ракети селски къщи...те отклоняват гробарите и дпс...е ама нямате пари за ракия...демек...абе тук едни пияни си говорят не им вярвайте...избора е ваш...четете внимателно фактите...и децата ви ще живеят в кочи.а.а която им строят путин и обслужващите го дпс-гроб и изхождане

137

Komentar

преди 1 година

Защо се мъчите да пишете спора отдавна е решен америка плаща на русия да ги анексира тотално. Другото е ужас.

136

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да е цивилизована страна.

135

Русия няма

преди 1 година

печеливш ход. Горна Волта с ракети....и квО от това.

134

Анонимен

преди 1 година

До ББ Русия стана по-силна от САЩ, а Украйна е само жертва. САЩ целят унищожението и на двете и не ги интересува Украйна или България а само техните цели.

133

До 162

преди 1 година

Велмазов,ходи се лекувай,хлопа ти кратуната.

132

ББ

преди 1 година

До до ББнеадекватна сте г-жо z,тгрудно ви разбирам...опити за вменяване на някакви помии по рашистки...неуспешни...явно спирта ви е скапал!!!потърсете лекар моля!...опоненти сме...но не съм ви враг...уверявам Ви!!!докато не започнете операция за дебългаризация...въпреки,че опитвате последните 30 г.!!!Слава на Украйна!Бог да пази САЩ!!!

131

Анонимен

преди 1 година

Братленца, аре преди да се интересуваме от путин, да вземеме да се напънем и да осигурим финанцийте за жизненоважната Ракия. Тука се знаем всичките.