10

Стига

преди 1 година

Интриги! Да си видим нашата къщичка, защото сме я втасали!

9

Джуджа го плескат

преди 1 година

ФСБ отрови Путин с Новичок.Чакат го да мте от рак

8

Анонимен

преди 1 година

Нещо, не се вързва... нали имаше армия от 1000 трола сега само дъщеря му го защитавала, чудно

7

Анонимен

преди 1 година

Русия в момнта е тоталитарна държава. Путин 22 г. е на власт, свободни избори няма, реална оппозиция няма, свобода на съвестта няма, свобода на словото няма.

6

Обяснявам

преди 1 година

Хаха, само дето всички знаят, че и двете не са от него. Голямата е от един от шофьорите,а малката е от един подполковник от разузнаването. Путин не може, защото не стига до там.

5

Анонимен

преди 1 година

Всички руснаци подкрепящи войната, обратно в Путинистан.Като толкова ви харесва управлението на кръвопиецът, отидете да живеете в Путинистан. Какво търсите на Запад?

4

Анонимен

преди 1 година

Без статии за Путин, сайта замира

3

Факт

преди 1 година

Права е....

2

Нане

преди 1 година

Незнам нищо за щерките на Путин, ам някъв азовец се изказвал нещо за щерките на Кадиров... Па тези дни попаднал в плен в Мариопуля...)))

1

Хахаха

преди 1 година

Кога русия е била икономически просперираща, че не мога да се сетя? Няма държава, която да е икономически просперираща, когато се мачка частната инициатива, фирми се крадат, а такова нещо като върховенство на закона и плурализъм не съществува, както и свободата на мнение е заплашено със затвор. Много фактори са нужни една страна да е просперираща, а суровините нямат никакво значение, като нищо останало не работи и се краде като за последно.