110

Пъъъъъъъй...

преди 1 година

и ся ко...

109

ББ

преди 1 година

До Анонименполучават достатъчно...и веселото скоро ще започне!!!за съжаление!!!войната никога не е била решение...путин я наложи на Света ни...и ще трябва да плати с живота си!!!народите му с презрението на Света ни към тях...недоверие...и отказ от всякакъв бизнес и контакт...за следващите...1000 г.,дори не го осъзнавате руски...

108

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Анонимен 136- Аз се съмнявам че ще "победи". Но пък зависи какво има предвид "победа". Ако са като "победите" на Зельо до сега, да, ще има още такива. Имай предвид че азовците и подобни са почти тотално разбити, и няма кой да застава зад мъжете от 18 до 60 години с насочени дула.

107

ББ

преди 1 година

До Не фен на Путин.Украйне не е започвала война с никого...просто отказаха да носят...ватенки и бачкат за бленуващият корона путин,искаха сами да решават как да живеят,кой да им са приятелите...човешки...обаче...путин се гръмна сам,за съжаление гръмна и руските народи...за следващите..1000 г.или е изтрещял....или го подведоха!но го превърнаха във военнопрестъпник...и емал ядрени...и Свободният Свят има...по-модерни,по-бързи,по-смъртоносни,Съвестта ни е чиста...ако ни принуди да ги използваме!!!

106

Анонимен

преди 1 година

Единствено липсата на достатъчно и мощно оръжие на украинците спасява Русия от бърз разгром. Затова Зеленски се оплаква всеки ден..

105

ББ

преди 1 година

До FCKPTNкрайно е...не това е начина...няма начин да продължат децата ни...само с убийства,примери много в човешката История...често плача откакто започна войнат в Украйна......за убийците...за това в какво са ги превърнали,путин не е важен...децата и внуците му...разбираемо ще го подкрепят...а можеха да го спрат...трябваше да го спрат!!!путин е функция на обществото...той е рожба..създаден и подкрепян...в това е проблема...без ценности,без Бог,без образование...толкова...позор и грях!!!

104

Реалист

преди 1 година

Какъвто бащата, такава и дъщерята! Не се знае само кой от двойниците...

103

Не фен на Путин.

преди 1 година

"И какво точно помага САЩ на Украйна като можеше да почне война с Русия и без да чака да е в НАТО" - Ми тя тази война е на САЩ и НАТО срещу Русия. Техни са оръжията, техни да тренировъчните бази за азовци техни да военните инсруктори, техни са парите за финансирането и. И те я предизвикаха чрез корумпираните си слуги. И защо да харчат живота на войниците си след като са създали и обучили достатъчно пушечно месо в Украйна?

102

Анонимен

преди 1 година

До128 страхотен ник имаш

101

Анонимен

преди 1 година

Навремето Мао Цзедун нарече СССР фашистка държава от която Китай трябва да се раздалечи максимално.

100

Анонимен

преди 1 година

Франция и Германия са Западни страни факт и са нападали Русия факт. Няма нужда да даваш заповеди гледай себе си.

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122 хаха леко нагъл :) Щото викаш ФРГ отцепиха ГДР от СССР, за това сега Русия ще си отхапе Донбас :) Е има логика, даже нещата са си 1:1, ама само в путинофилските глави. За това са измислени желязните завеси, като ги пуснеш си продължаваш развитието и живота нормално, а след десетина ептилетки ония от там като измрат от глад сами ще я вдигнат.

98

Анонимен

преди 1 година

По-скоро САЩ няма да ги има а Русия ще оцелее. ВСВ Германия беше разромена а сега при ТСВ е ред и на САЩ и н американсите фашист.

97

Не фен на Путин.

преди 1 година

до 108- "но чак да се молим. Хайде малко по-сериозно" ---- О, не се и съмнявам че най-върлите зомбирани ще стискате зъби, но народа на Европа защо да страда. В името на "демокрацията" на най-корумпираната държава в света, чиито корупирани политици забъркаха всичко това . И хич не им дреме за Украйна и народа и, а да обслужат Новия Световен Ред.

96

Анонимен

преди 1 година

Щом Германия има право да се обедини защо Русия да няма това право защо. Донбас не иска да бъде повече в Украйна. Те защо гонят населението и го тормозят толкова време. Видях потресаващи кадри от Гурловка. Радиото и телевизиите си мълчали. Днес четат новините гузно. Пропагандата работила яко през тия 8г. Но цяла Европа пак е повлияна нацизма и Фашизма. Сори.

95

Анонимен

преди 1 година

Пак ли Наполеон и ВСВ, спрете да злоупотребявате с историята за да вадите доказателства за скъсаните си хибридни опорки.

94

Анонимен

преди 1 година

Хибридчиците повтарят едно към едно сентенции от предавания по Первий Канал, какво падение к липса на елементарна мисъл.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 Ти само доказваш че САЩ чакат някой друг да се бие вместо тях с Русия. И така са много подли.

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113, за Джон Винсент Атанасов ли говориш :) И не, той не е американец изобщо, просто българско селянче.

91

Анонимен

преди 1 година

До До 102 Ти се шегуваш. Наполеон напада Русия без какъвто и да е повод или причина и стига до Москва но е позорно изгонен и победен от Суворов при Ватерло. Франция е Западна стана предполагам. Ами 3 райх Хитлериска Германия мисля че и тя е Западна страна и тя вероломно напада Съветска Русия и също стига почти до Москва но Червената армия я побеждава и преследва нацистите до Берлин. И дори Бисмарк безславно е нападал Русия