170

Троловете на Путин

преди 1 година

Защитниците на Украйна "изпратиха в ада" повече от 29 хиляди нашественици. През изминалия ден военните ликвидираха още 150 рашисти.Това се казва в съобщението на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна в социалната мрежа

169

Анонимен

преди 1 година

Защо ли се надявам че някой ще обърне внимание и ще премахне нередно писание.!. Допускат се призиви за смърт във форума но призивите за мир са слепи и глухи.

168

пияница мистик

преди 1 година

На мен ми е по-интересно да напишете от коя точно държава 37-годишната Мария Воронцова защитава баща си? :))) Дали от неговия Путлеристански Мордор или от някоя уютна и уредена западна държава :)))) Не, не ми отговаряйте, дрогаре, отговора и сам го знам.

167

Анонимен

преди 1 година

разбира се че го защитава. та той и набутал милиарди.

166

Анонимен

преди 1 година

Запада хитро обедини Германия в която имаше нацизъм и хитлеризъм и която разпали две световни войни но същия запд разкости Съветския съюз който единствен се опита да пребори хитлеровия нацизъм. Запада и най вече САЩ разделиха на парчета Югославия. Чиста проба сепаратизъм стана там.

165

Анонимен

преди 1 година

203 ами ти какъв си. Няма нужда от отговор. Троль.

164

Анонимен

преди 1 година

До мсм каквото и да значи това.Турция и в момента е на специална военна операция в съседен на нея Ирак и в съседната и Сирия, а също така подкрепя и създаде С.Кипър но никой нищо не и казва защото е важна членка на НАТО и САЩ си траят. Обаче двойни стандарти. САЩ защо дойдоха от другия край на света да водят война в съседната ни Югославия и бавно и методично я заличиха от картата на света като отцепиха Косово нечувана до тогава област.Сепаратизъм е това

163

Анонимен

преди 1 година

Тоя Путин много лош, бееее! Даже дъщеря му го защитава. Каква гад.

162

ъъъ

преди 1 година

А защо не е на фронта

161

Анонимен

преди 1 година

Свършиха му памперсите в БГ, сега и щерката ***.

160

Анонимен

преди 1 година

До мсм по принцип......Болест на съзнанието е антируската пропаганда която тече от около 20 години в световен мащаб. Това е ужасно. Бг. малък селски народ и той барабар Петко с мъжете. И той активен в пропагандата срещу Русия да не остане на зад и да изпълни указанията на ам.

159

Анонимен

преди 1 година

Руска *** гадна. Да й го набия четвъртит у зурлата. Нали гледахте Ергенът, това представляват тия същества. Прости, нагли, агресивни, с претенции, а не стават за нищо.

158

не може

преди 1 година

Тук става въпрос за кръвни, синовни връзки. Не може да се вини дъщерята, че защитава баща си, обратното би било странно. Иначе, руските жестокости, особено когато станат обект на разследване, може би ще смутят и нея!

157

НОМЕР2

преди 1 година

Бурените трябва да се отскубват, независимо дали са малки или големи! ЗАТОВА ИМА ЛАФ "ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО"!

156

Анонимен

преди 1 година

И аз мразя предатели. Поста ти е много хубав. Но защо не си слагате лайкове. Какво му има на първия лайк че никой не го слага и чака другите.

155

Анонимен

преди 1 година

182 тогава се откажи от баща си! Откажи се от детето си, откажи се от предците си, откажи се от всичко. Всеки сам избира за себе си. Аз уважавам хората, които застават до близките си, особено в трудни моменти. Всеки може да ти е приятел и да ти се мазни когато си силен. Но само истински уважаващият те човек застава до теб, когато всички са против теб. А бащата и майката са свещени. Лоши, добри, те са баща и майка. Същото важи и да децата. Мразя предатели!

154

Анонимен

преди 1 година

До работайте братухи.........Обръщение -призив. Не е на руски а на украински. Опит да бъде заблуден българския читател който прие и издържа над 100 000 украински бежанци. Опитват да манипулират. Руснаците казват братушки. Те освободиха Бг ние ги тачим и славим. Защо укри се вклиняват като заблуждават. Кофти.

153

рибока

преди 1 година

Няма начин зад Мария V да не стои Мария Воронцова след като е на 37,а говори за 90-те години в първо лице,когато е била под 15.

152

msm

преди 1 година

Последните 30 години руССия е единствената държава в света, която непрекъснато води войни със своите съседи за територия и сфера на влияние. Какво трябва да ни бъде отношението към такъв агресивен субект?! руССия не използва ресурсите си за развитие на цивилизацията, а за милитаризация и агресия. Да се кефиш от факта колко много и колко големи ракети, танкове и самолети имаш, е болест на съзнанието и манталитета! Света на Европа, беше отворен за тях, те не влязоха в него.

151

Мдааа Дааа

преди 1 година

Думите са излишни, сравнете... ако имате съвест и разсъдък извод си направете.... ПЛЕННИЦИ.... https://youtube/watch?v=eGg07FpmcKc ... и ПЛЕННИЦИ .... https://youtube/watch?v=OLy9Ryr6ghgt=12s