161

Анонимен

преди 2 години

Във Франция годишната инфлация била 5.4% а в България 14.4% . . .Поредната лъжа на промяната лъсна

160

Анонимен

преди 2 години

Данъците трябва да се качат но само за най-богатите. Плоския данък на 90 % за заплати над 2000 лева. По-малко ДДС само е докара фалит на държавтаа и няма за пенсии. По-малко акцис и следва няма пари за асфалт. Национализация и държавен контрол на цените с купонна система за храната. Парична смяна на лева за да се избегн обесценка на спестяванията. Данък пенсия от 90 % за пенсия над 1000 лева. Транспорта се закрива защото минаха на дистанционно.

159

Компетентно мнение

преди 2 години

К. Костадинов и пп Възраждане крякат по улиците на София, правят през седмица протести и искат оставката на Кирил Петков и новия кабинет,и показват вулгарно отношение и поведение в Парламента. Обаче за разлика от тях, Кирил Петков и Асен Василев (последният е несправедливо оплют и обвинен в хомосексуализъм от разни безработни татуирани наркоманчета и фенове на бо-клука и бивш сводник Киро Брейка) работят активно в Парламента и вземат решения за кризата.

158

Анонимен

преди 2 години

ОФИЦИАЛНАТА средна инфлация в ЕС е 8%, а в България при Кирчо 14.4% и той ви баламосва за пореден път, че била външна инфлацията и той не бил виновен.

157

Компетентно мнение

преди 2 години

К. Костадинов и пп Възраждане крякат по улиците на София, правят през седмица протести и искат оставката на Кирил Петков и новия кабинет,и показват вулгарно отношение и поведение в Парламента. Обаче за разлика от тях, Кирил Петков и Асен Василев (последният е несправедливо оплют и обвинен в хомосексуализъм от разни безработни тауирани наркоманчета и фенове на бо-клука и бивш сводник Киро Брейка) работят активно в Парламента и вземат решения за кризата.

156

До 150

преди 2 години

Ти чакай тиквун да ти вдигне заплатите и пенсиите и да ти задържи инфлация от 2%.Най-много още 10 години да се оправдава с предишните.

155

пълна подигравка

преди 2 години

бля бля , празни обяснения , празни и общи приказки , на края се оказва че тия толко рекламирани 20% няма да са 20. . вкарват 60_те лв. в пенсията и това го отчитат като увеличение . така че , честито .

154

Анонимен

преди 2 години

Премахването на ДДС- то дали наистина ще доведе до намаляване с 20 % на цената на хляба или стотинките ще отидат за печалба на хлебарите

153

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да усетите като по-ниски цени. Докато влязат в сила мерките, цените ще са се вдигнали и ще са "изяли" отстъпката. А и след това цените ще са нагоре. Изтеглиха дълга, пари няма, живот на кредит, затъваме все повече. Накрая държавата ще стане собственост на Илон Мъск и Джеф Бизос. Всичко ще изкупят, барбар с пристанища, пътища, злато, институции.

152

Анонимен

преди 2 години

Реални мерки иха били да хвърлите по 40 лв на ден на всеки бг,както на укрите бандеровци.

151

Анонимен

преди 2 години

Шменти капели уж щяха да увеличават и заплатите от първи юли, ама днес нула информация затова. Тези умници изравниха минималната пенсия с минималната заплата.468 лева минимална пенсия и 500 лева нетна заплата, а за екскурзиантите от Украйна всеки месец по 1200 лева, че не можело с по-малко да се живее. ОСТАВКА

150

Убава работа ама

преди 2 години

Всичко хубаво ама от къде пари? Заеми се теглят сега всяка седмица, след актуализацията на бюджета и всичките тези намаления на ставки нали ще трябват още пари, а ще постъпват по-малко. Ще се теглят нови още по-големи заеми ли? И това добре, но заема има една неприятна страна - трябва да се връща. При нас почти няма икономика, от къде ще идват тези пари, за да ги връщаме?

149

ОНЗИ като ТОЗИ

преди 2 години

Отстъпка 25 ст??? Да, ама от 1 юли. Дооообре, ноооо до 1 юли горивата ще са се вдигнали с още поне 30 ст. - т.е. ОТСТЪПКА НЯМА. ДДс за хляба - 0%, значи 2,50 лв. - 20% значи 2.08лв, оообаче до 1 юли хлябът ще поскъпне с нови 50 ст, значи отново намаление НЯМА!!! Всичките "мерки" са вятър и мъгла, колкото да спасим правителствот още някой и друг ден. После - "всеки сам си преценя"

148

Компетентно мнение

преди 2 години

Много грозно още от първите дни на Новия Праламент хората да обиждат Кирил Петков, Президента Радев и Новото Правителство. Костадин Костадинов и пп Възраждане само протести правят , не дават никакви предложения за работа. Другите псевдопатриоти протестират, че не са на в Парламента и на държавна хранилка. Групичка БЕЗРАБОТНИ наркомани, фенове на бо-клука и сводника Киро Брейка обиждат без основание Кирил Петков, легитимно избран от народа! Общо взето Про-ст народ, слаба държава!

147

Анонимен

преди 2 години

А за ГАЗТА колко ще е отстъпката?!?! КОЛКО?!?!

146

Аз промяната

преди 2 години

147 а сега затриването на България как ти се струва малко ли е

145

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме 25 стотинки отстъпка за бензин и дизел! ОБАЧЕ! Ако имате карта за отстъпка от бензиностанцията, ако ползвате кировата отстъпка, от бензиностанцията отпада отстъпката. И да припомним, че хубаво ще надуят цените и файдата е танту за кукуригу!

144

киро бедствието

преди 2 години

Тези мошеници от правителството и природата не ги иска. Такава суха пролет скоро не сме виждали. Оставка!

143

От хората

преди 2 години

ТЪПО-ТИЯ,пенсии с близо 20%,ами то и 11 е близо.Стига вече с тези измишльотини.Горива с по ниска цена, как ще стане.Явно добри намерения,добра режисура но ще е лошо изпълнение.Ами тези да питат господарите си.

142

Аз промяната

преди 2 години

Кабинетът АЗ СПЕЦИАЛНО НИКАК НИКАК НЯМА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ВАШИТЕ СМЕШНИ МЕРКИ ОСТАВКА НЕЗАБАВНА