201

msm

преди 2 години

Глупави мерки, стимулите трябва да се бутат към намаляването на използването на изкопаеми горива, а не стимулиране на тяхното потребление. Акцизите и ДДС трябва да се използват за преструктуриране на секторите енергетика, транспорт, МСП, селско стопанство, а не да се режат. Мерките водят към обедняване и стагнация.

200

Алллоооо

преди 2 години

Да знае някой къде са електромобилите на киру, или евтините дърва на корни ? питам - да си купя искам ;))

199

Айсиктирбе

преди 2 години

То като черния петък бе. Докато влезат мерките ,нафтата и бензина ще са на 4 лв. ииии после бааам : " Само сега , само при нас , най- добрата цена на пазара - 25 ст. на литър. Зареди СЕГА , ВЧЕРА ще е късно!!!" *** и маститите ви . С тези пари виагра да си купувате дано , ама и тя да не ви върши работа...

198

друга мярка

преди 2 години

Ще вдигнем тавана на пенсиите, на тези дето са с тавана, понеже са държавни служители и цял живот не са внесли един лев осигуровки, на 3400 лв...А тия, дето са работили и внасяли - да ядат пасти.

197

Анонимен

преди 2 години

THE GUARDIAN(16.05.2022) ОЧАКВАНИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ СА ЗА ИНФЛАЦИЯ СРЕДНО 6,1% В ЕВРОЗОНАТА, А В ЦЕЛИЯТ ЕС-6,8% ТАЗИ ГОДИНА. ИНФЛАЦИЯТА БИ БИЛА 10%, АКО ЗАБРАНЯТ РУСКИЯТ ГАЗ. ОЧАКВАНИЯТА ЗА РАСТЕЖ(ОТЛИЧНИЦИ) ЗА ТАЗИ ГОДИНА СА ПОРТУГАЛИЯ-5,8% и ИРЛАНДИЯ-5,4%. ЕХ КИРЧО и КОКОРКО ХАРВАРДЦИ КЪДЕ СТЕ ВИЕ - 14,4% С ИНФЛАЦИЯ ДО СЕГА??!!!

196

Кметът

преди 2 години

Стига вече с тези комунисти,еди комунист(бодигард) ни управлява(разбирай ограби) цели 12г.Не искаме повече корумпирани мутри да се гаврят с народа.Предпочитаме образовани и млади хора да ни управляват. Дори и неопитни те ще се научат, но поне да мислят за народа.

195

Анонимен

преди 2 години

Първо ти увеличават горивото, после ти дават 'отстъпка' 25 ст. По същия модел, по-който първо пускат вирусче, после ти продават магическите бъркочи. Създаваме проблем - предлагаме решение

194

Все пак Кирил Петков

преди 2 години

и Асен Василев работят и въвеждат мерки против кризата. Другите бездействат, не предлагат както и да е било, а само правят протести за сваляне на Правителството. Костадин Костадинов иска само той еднолично да управлява България.

193

малиии

преди 2 години

Горко ни...Ще вдигнем пенсиите,но понеже е с ковид добавката -ще останат същите или с малко по-ниски, а вчера олиото в метро-5,90лв.Ще свалим ддс-то,ама само на тия,дето може да протестират-ресторантьори и други такива,а не на всички да кажем 18%.Ще вдигнем прага на ддс-то,ама от януари догодина,когато инфлацията ще накара много малки и средни да минат по ддс и да фалират.Нищо, те заради тока вече някои малки затвориха.Ще тръгнат мерките,ама от август или януари.Ще ти купя колело,ама не сега.

192

НеРазбрал

преди 2 години

Тези управници, няма ли вече да си ходят? Всеки изминат ден тук, и БГ затъва все повече и повече.

191

Пенсионера

преди 2 години

Аз ще си купя 2 хляба за седмицата, вместо 1. Единия за мен, другия за кокошките. После ще ходя да запаля свещичка за Промяната и за Нинова.

190

До българин

преди 2 години

Най-добре е царската власт. Но едва ли па.смината тук ще иска. Народът не трябва да допуска хора от улицата да решават правилата за Държавата и нейното устройство. Кирил Петков поне е свестен и образован човек, има принципи, които следва. Жалко за Тодор Живков, който оправи с години живота на повечето ***.

189

Анонимен

преди 2 години

До "Комплексар. Поредният комунистически бо-***, роден под съвестска петолъчка. Определено Кирил Петков като човек е класи над бо-*** като тебе" ----------------------------------- Комунe, разкрит си вече, не се пени. Отиди в Гриндер, там е safe space за теб и всички обичат Кирчо и Кокорчо

188

Смахната работа 2022

преди 2 години

Слаб - 2 за управниците ни. Радев да си ги прибира, защото тези мерки едва ли ще се изпълнят.Това ми е предчуствието. Какво са учили.......един БОГ знае....

187

До 169

преди 2 години

Анахрията и безвластието е на почит на хора от улицата като теб, чалгар и шумкарин.

186

Анонимен

преди 2 години

До "По какво разбра, че съм комунист бе, нищожество, родено през комунизма? В моят род и семейство няма комунисти." ---------------------------------------------------------------- Смърдиш на комунизъм от км, също като биографията на Кирчо и предхождащите го власти, които толкова много обичаш

185

Анонимен

преди 2 години

НАП обича Кокорчо

184

До 196

преди 2 години

По какво разбра, че съм комунист бе, нищожество, родено през комунизма? В моят род и семейство няма комунисти.

183

Анонимен

преди 2 години

До "Такива като тебе гласуват за чалгари, Кирил Петков няма нищо общо с тях. Държавата постоянни обиждана от *** като тебе, независимо кой е на власт." ------------------------ Милото ми, комунe, разбрахме, че обичаш всяка власт

182

До Алекси

преди 2 години

Хомосексуализъм е извращние дори и в 21 век. Но тук въпросът е, че разни татуирани и безработни бо-клуци и фенове на Чалгаря и Киро Брейка обвиняват без реални доказателства Асен Василев в хомосексуализъм. А човекът си върши съвестно работата като депутат, има качества за политика. Същите бо-клуци обвиниха и Кирил Петков в прикрит хомосекуализъм, въпреки че той си има законна жена, брак, семейство и деца. Тежко и горко на клета майка България ако хора от улицата защитават нейните интереси.