181

Румен Владимиров

преди 2 години

Липсата на данък ДДС за хляба няма да се отрази по никакъв начин на цените. Търговците просто ще имат по-големи печалби. Няма ефективен държавен механизъм който да влияе на цените на пазара.

180

Анонимен

преди 2 години

Не искам нищо от държавата Искам държавните служители да се плащат осигуровките и данъците

179

Анонимен

преди 2 години

Общо взето исканията на всички ревачи се свеждат то това държавата да им оправи живота като излее връз тях рога на изобилието, но от друга страна, ако може точно те да не плащат никакви данъци, защото са им високи. В задачката се пита откъде да дойдат парите за раздаване, след като намаляваме данъци и на практика всеки иска помощ от държавата? До тук видяхме откъде идват - от заемчета по милиард седмично. А после!? Май май пак ще доим злите програмисти, които безсрамно тънат в лукс :)))

178

До 187

преди 2 години

Такива като тебе гласуват за чалгари, Кирил Петков няма нищо общо с тях. Държавата постоянни обиждана от *** като тебе, независимо кой е на власт.

177

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 8 хилки.

176

Анонимен

преди 2 години

До Aлекси харесва ли ти като *** ти ти шепне на ушенцето?

175

това е положението

преди 2 години

ЕС се превърна в регион с дългосрочни високи цени на енергоносителите. Зелената сделка се провали, никакви нови зелени енергии не се появиха, соларките и вятърните перки се оказаха негодни и дори вредни за природата. Жизненият стандарт рязко ще се влошава, икономиката постепенно ще умира задушавана от високите цени на енергията.

174

Анонимен

преди 2 години

Футболисти от Африка и ЕС са с 50 хиляди лева заплати и повече просто трябва да се конфискува с 99 % данък.

173

Анонимен

преди 2 години

До За съжаление масово населението тук всеки *** реве против собствената си държава,------- Чалгарска номенклатурия може да твоята собствена държава, но това не се отнася за малкото нормални хора останали на тази територия

172

Aлекси

преди 2 години

До Компетентно мнениеИ да е хомосексуален каква разлика има. В 2022та сме , не във средновековието за да се обвинява някой в хомосексуализъм . До колкото знам хомосексуализъм не е престъпление ( освен в мозачетата на бръснатите главички ) , или се лъжа ?

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Заплати 15-20 хиляи лева в бордове, Габриел и БНб и ги облагат само с плосък от 10 %.

170

Анонимен

преди 2 години

за мене мерки няма,само 12 лв за 50 л бензин и 20 стотинки за 1 хлаб ама те го вдигат всяка седмица,децолата ми са над 18г.бруто заплатата ми е980лв и нищо друго.12 лева това е 6 евро.вие ми се подигравате нали?

169

Анонимен

преди 2 години

дайте,дайте,дайте.И кога дадат.Малко е.

168

Анонимен

преди 2 години

Богатите и сега плащат данъци .Укриват се онези които получават пари и то даста аги осигуряват на минимума Освен това от данъци и осигуровки са освободени онези 240тутника и тези кирокорчовци и други корокърджали . Така че тези от дудницата дето са кото махленски клюкарки да почнат да им удържат данъци и осигуровки защото сега една малка част в България плаща всичко --работещата законно което няма как да укрие нищо

167

Анонимен

преди 2 години

В момента държавата тегли заеми като за световно, за да раздава на всеки, на който му щукне да се тръшка на жълтите павета. Това безконтролно харчене може да продължи много кратко време, преди нещата главоломно да тръгнат по гръцкия сценарий. После Киро Канадеца ще хвърли оставка и ще каже - аз уж давах на всички и пак са недоволни. И ще си иде в Канада. И пак сме с Буцарата - кой ял, ял. Парите свършиха. Ще ревем на Брюксел да ни оправя. Баш като гърците.

166

До 180

преди 2 години

За съжаление масово населението тук всеки *** реве против собствената си държава, жалка работа. Само искат от Българската Държава, пък и роптаят против нея и я обиждат. Вместо ходят на работа, нещастниците, недоволните и неуспелите в живота отиват на протести против правителството и Кирил Петков всяка седмица.

165

е

преди 2 години

До АнонименГрешиш-европейската е от 1.януари , а нашата -една година назад!

164

Анонимен

преди 2 години

четворната задмина тройната коалиция по кражби и фалиране на държавата само за 6 месеца

163

Анонимен

преди 2 години

Добре ви зануляват - с 25 стотинки отстъпка и теглене на огромни заробващи заеми. Да го наречем - специална финансова операция. :) Нищо страшно :)

162

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите тук и направо ми се иска да емигрирам. Всеки реве за помощ от държавата, дадат му нещо, не му стига, все му е малко. Не виждате ли какво става по света? Печатат се пари като за световно, горивата и тока са на върха. Откъде държавата да вземе пари да раздава на калпак, та всички да са доволни!? Или с вдигане на данъци или заеми. Засега сме на заеми. И нарая като и те свършат, ще изревем всички дружно на умряло като ни спукат от данъци. Не става само да искаш, трябва и да дадеш.