141

Анонимен

преди 2 години

12.50 на месец за бензин. То май по-добре да хвана гората, така или иначе заплатата ми вече едвам стига да си платя сметките и да купя нсй-евтиното за хапване.

140

Анонимен

преди 2 години

лъжците уж щяха да намаляват и пропан бутана, ама и дума за него не казаха, нищо , че го увеличиха със 100% от 80 стотинки на 1.60 за литър.

139

Пп -300% инфлация

преди 2 години

Хляба ще удари ли -4лв как мислитеСиренето по -бдс вече е - 28лв кг

138

Анонимен

преди 2 години

Това са мерки за компенсиране, а не за овладяване на инфлацията. Има сериозна разлика. Не отиват на добре нещата

137

Компетентно мнение

преди 2 години

Г-ца Искра Михайлова (госпожицата няма брак, има само едно дете, партньорът й не е известен на обществото, и такива като тая и разведения К. Костадинов ще тръгват да "оправят" клета майка България) от пп Възраждане показа преди няколко дни в Народното Събрание своето много ниско и бедно ниво на поведение (недойстойно за депутат) и бедни познания за план за управление на България. Хубаво е, че пп Възраждане са единствената патриотична партия в България, но такова поведение не трябва да се приема.

136

До 145

преди 2 години

И сега някои вземат пенсия не 1000,а 1500 лв.ама са работили престижен труд,печелили са,а не са се почесвали.

135

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 8600 лева.

134

123

преди 2 години

От какво по-точно да се възползвам? От замразената си заплата и тройно по-високите цени ли? Ако продължавате така, скоро пенсиите и минималната заплата ще задминат средната!!! И кой ще ви плаща???

133

Анонимен

преди 2 години

Официалната инфлация при тиквун беше средно по 2% на година за последния мандат общо 8% за 4 години. Кирчо за година издумка 14% официална инфлация. 7 ПЪТИ по-добър в провала

132

Анонимен

преди 2 години

Тука един се оплаква,че нямало да му стигнат 200 000 лв.да си купел двустаен апартамент!?Абе.льольо,Петков ли ти вдигна цената на апартаментите?

131

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Ееее Най-после Ни се паднаха Хора които да мислят за Народа...БРАВО.КИРО И АСЕН, ПОКЛОН!!!Иначе... ВСИЧКИ ЗНАЕМ: " ПО 40лв, от Мазнинката, за Коледа... И тва е ....И Увеличение на Пенсиите 100лв за 10 години... БЕЗСРАМНИЦИ НЕДНИ..

130

Анонимен

преди 2 години

Ако правителството падне идват - герб, дпс и възраждане. Представете си какво затриване и крадене ще почне.

129

ОРГИИ В МИН. СЪВЕТ..

преди 2 години

ДОКУМЕНТИРАНИ.........ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ.....

128

Анонимен

преди 2 години

За ленка може да е безплатен бензина тя е от промяната

127

Анонимен

преди 2 години

Да направят минималната пенсия 1000 лв и никой няма да иска да ги смени

126

До Анонимен 119

преди 2 години

Преди няколко години работих за 1200лв, сега работя за 5600, мисля, че имам по-добра покупателна способност от тогава!

125

Анонимен

преди 2 години

Мустакатото ленче получава по 13 хиляди лева заплата за да повтаря на Кирчо лъжите. Е дали и тя ще зарежда с отстъпка

124

Компетентно мнение

преди 2 години

Първо: Кабинетът на Кирил Петков е ЛИГИТИМЕН И ЗАКОННО ИЗБРАН. Кирил Петков, за разлика от повечето в парламента, е интелигентен, умен, образован, работлив, владее език, има брак, здраво семейство, семейни ценности и морал, пак за разлика от други креслювци в същия парламент. Второ: Въпреки, че този кабинет е само от няколко месеца, при новия министър - председател Кирил Петков отпаднаха мерките против Ковид - 19 в цяла България, Кирил Петков направи това, а не К.Костадинов и пп Възраждане.

123

На кратко

преди 2 години

НИКАК!!!

122

ЖИВОТ НА ЗАЕМ

преди 2 години

Мерките са ок. Единствения въпрос е от къде ще дойдат парите? Ясно е - ДЪРЖАВНИ ЗАЕМИ, или по друг начин казано ЖИВОТ НА КРЕДИТ. Но и това е ок. И друго е ясно - правителството е НА РЪБА и прави всичко възможно за да ПРОДЪЛЖИ ПРЕДАТЕЛСТВОТО на националните интереси. Последното е най-страшното, че на карта са заложени СИГУРНОСТТА, ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ И ИЗОБЩО СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА.