37

ИТ гриндър

преди 2 години

До Програмист то и доктора ще те преглежда по скайп, а ако вземеш та пукнеш от хипертония, само ще констатират, че трафика към порносайтовете е намалел резко и неочаквано.

36

Анонимен

преди 2 години

София благодарение на Фандъкова е заприличала на гето. Основни булеварди не са ремонтирани основно от повече от 30 години, панелите блокове са пред пълна разруха. Фандъка и обаче е поставена на поста от пеевски за да може да си мълчи докато около нея се краде. Уж няма пари, а се подписват поголовно договори за огромни суми и комисионни. Фандъка трябва да изгние в затвора.

35

прости са

преди 2 години

им липсва бате им Бойко - еднакво прости са си

34

бай онзи

преди 2 години

Да протестират, щом могат да си платят бензина явно само реват за дарения...да се спасяват, не разчитам на държавата и 40 години се оправям...другите само реват за пари :)

33

Анонимен

преди 2 години

Интересно бакшишите за какво протестират.Като,че ли някой ги задължава да работят таксиметраджии.Толкова специалности други има за работа. Или им липсва бате им Бойко - еднакво прости са си

32

превозвачи, не може

преди 2 години

превозвачи, не може едни да плащат такси за пътищата които ползват (не) за да печелят...а превозвачи да не плащат такси защото печелят от пътищата ! ...

31

Прос като кос

преди 2 години

Милтенката яко че залеби.Нищо че *** за зеле на става от нея.*** то при гриндър Киро , пендер Кокорчо и мустакатото Ленче е така.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - допълнение: За живеене трябват 1000, откъде ги вземат не се интересуваме. :)

29

Пепе

преди 2 години

Тпанари?!? Да протестират пред шефовете си, които карат Бугатита и ги сменят през няколко месеца?!!? Нямали пари?!? Само в България обикновените шофьори, чрез винетките поемат на плещите си поддръжката на пътищата, вместо тези, които трошат.

28

превозвачи, не може

преди 2 години

превозвачи, не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят...а други да не плащат защото печелят от тях ! ...

27

Анонимен

преди 2 години

Нали и мотористите щели да протестират? И те да искат да се движат с по 140 км/ч и да имали право да изпреварват отляво и от дясно....Трябва хората да направят една барикада и да ги подкарат с молотовки всичките тези превозвачи, такси-бакшиши и платени герберски милтеновки

26

Анонимен

преди 2 години

Срещат се президентите на Франция, САЩ и България. Макрон: - При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува!Байдън: - При нас заплатата е 6000 долара, данъците като се извадят, получават се 5500. За живеене трябват 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува. Българският президент: - При нас заплатата е 700 лева,сметките като платят, получават се 200. За живеене трябват 1000...

25

Анонимен

преди 2 години

С този протест герп си набиха четвъртит отзад. Мислех да гласувам за тях, но щом пречат на детето ми да ходи на матура ще преосмисля.

24

Пука ми на капата

преди 2 години

До Анонимен Щото топлината и лекарствата идат от Просия. И герберастите рзбраха отде дyха ветъра.

23

Пука ми на капата

преди 2 години

това звучи така: За да може да има хляб със салам и чай с мед за денковото дете, не трябва да има мекица за милтеновото.Е нема как да стане.Всички сме в блатото.И ако *** профан Денко не може да съобрази това, то профи Милтенкова ще провали бъдещото ИТ джендъче.

22

Анонимен

преди 2 години

Тираджий ще определят бъдещето на децата ви утре, ай честито! С любезното съдействие на герп-дпс-рома.

21

Анонимен

преди 2 години

До: номер 19 Е браво бе!!! Ти изби рибата в Световния Океан!!! Точно пък Пеевски ли е полезен за България, дето е в списъка "Магнитски"???

20

Анонимен

преди 2 години

Когато *** обвинява в русофилия и пише до анонимен във форум в който 95% са Анонимен , това само показва високата интелигентност на русофобите! А хората които мразят киро и правителството са българофили! Или ти си съгласен *** и баба ти да мизерстват и измират без лекарства и топлина, за да покажем на Путин кой е шефа?!?! Долни антибългарски мижитурки!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Киро вчера нали обяви, че са се разбрали и протести няма да има. Ама, то Киро като каже нещо........*** му вЕрвай!

18

Анонимен

преди 2 години

И от Пеевски да е организиран протеста - всеки протест срещу унищожителното антибългарско правителство на предателя Киро е полезен!