57

Анонимен

преди 2 години

в градовете вече само с колело, докъде ти стигнат силите, това е, природен закон

56

ще се мъчат по всяка

преди 2 години

ще се мъчат по всякакъв начин да свалят Правителството

55

Анонимен

преди 2 години

Не е ли невероятно, че хора които имат истински заслуги и постижения в държавата не стачкуват, не се оплакват, взимат по-малко от колегите си, могат да живеят с 2лв. на ден, работят и движат тази държава? Живеем в едно ужасно несправедливо общество.

54

умствено ограничени

преди 2 години

Не очаквам нищо смислено от шофьори. Сигурно Ви липсва пушенето на цигарки и надуването на чалгата в рейсовете.

53

Анонимен

преди 2 години

матурата е загуба на време, най-ценните години вместо да натрупаш манталитет да създаваш,те те учат да преписваш и заучаваш

52

_

преди 2 години

протестиращите таксиджии и шофьори и те ще протестират

51

СС

преди 2 години

До 50 Георги, това е умишлено и демонстрира отношението на хората към него, т.е че не го уважават грам. А и няма за какво!

50

Шофьори!

преди 2 години

Само умствено изостанали могат да се обръщат към Премиера с киро!!!Не влаковата композиция книги, която ги дели от него!

49

1-n

преди 2 години

Каруцарите ги зимат с 8- ми клас, Они на матура не са одили, затова че *** децата

48

Георги

преди 2 години

Само умствено ограничени *** могат да се обръщат към Премиер с малко име.Не очаквам нищо смислено от шофьори. Сигурно Ви липсва пушенето на цигарки и надуването на чалгата в рейсовете.

47

vlady

преди 2 години

Протестът следва да се проведе на бул. "Т. Александров" 31 - има компетентен служител, който да разгледа исканията, няма училища в непосредствена близост.

46

Анонимен

преди 2 години

Цялата държава се крепи на това едни да пречат на другите. Такава е жалката народопсихология на този народ, от 1396г. чак до ден днешен.

45

Анонимен

преди 2 години

ГРРБ ще се мъчат по всякакъв начин да свалят Правителството. Гледам че и Фандъкова се е включила в саботажа утре.

44

Манолов е боклук

преди 2 години

Преди няколко години Манолов обясняваше на моите шефове как не трябвало да допускаме на интервютата хора с ТЕЛК - щели да източат фирмата с глоби - как може тоя да се показва като защитник на онеправданите - очевидно е че дебелия стои зад протестите утре

43

Анонимен

преди 2 години

Справедлив, но позакъснял протест. Навремето съм държала кандидатстудентски изпити по време на транспортна стачка в София - не ми е попречило ни да вляза в СУ, ни да завърша, ни да работя след това по специалност. По-важно и необходимо е да се измете *** и да се направи изцяло нова държавна организация, но това е направо утопия.

42

Абе няма ли държава

преди 2 години

Абе как може тая *** да затваря градът ? Нямали пари за заплати - по някои линии няма контрольори от години бре, тотална липса на контрол и безхаберие, да не говорим че изобщо не е ясно къде отиват парите от паркинги и гаражи - долу Фандакова долу ГЕРБ от София - да си ходи на село, там може и да я изберат за кмет, никога повече за ГЕРБ няма да гласувам

41

Анонимен

преди 2 години

Не обръщайте нещата,че уж било политическа поръчка.Хората са си недоволни като това е само началото.

40

срамота

преди 2 години

Киро, държавата е бащиния на банкянския Бащица ББ ... не те е срам да му взимаш властта и да го оставиш само да разчита на кюлчетата ...

39

dsadsa

преди 2 години

ГРОБарят БОцко не е разрешил, да се мести протеста с 30 минути....

38

Протестът на превозв

преди 2 години

Протестът на превозвачите започва в 8.00