77

Гербави Герберасти

преди 1 година

Тези благоевградски рейсове спомняте ли си каде и как се появиха преди година? Доган напълни тези рейсове да спасяват Бойко на протеста. Това са тези същите на същите хора и какво общо имат с народа? Нямаха общо тогава, нямат общо и СЕГА

76

Анонимен

преди 1 година

да сменят датата на матурата..

75

АБЕЕЕ

преди 1 година

Какво общо има Кирчо със заплатите в общините????? ДА ходят при Фандъка и да да аджфкат там.

74

Анонимен

преди 1 година

Кирчо си е взел от Канада и пропагандата.Ще си замине с все пропагандата си.

73

Анонимен

преди 1 година

До."Писна ми":Не гледай толкова коментарите,защото някой плаща да пишат коментари.В полза на правителството са значи с нашите данъци някой плаща на тpoлове да ни обиждат и да ни правят пропаганда.

72

пепи

преди 1 година

Най-наглите изнудвачи!!! Разбиват пътищата навсякъде! Нямат един читав автобус а услугите им поскъпват!!! Нагли наглиии ама няма накъде!!! ....

71

Писна Ми

преди 1 година

Като човек прочете част от коментарите и донякъде си обяснява защо тази държава тъне в мизерия, ами ако това е виждането на жителите и нищо чудно, че сме последни във всички показатели даже и това ни е много, разни "хора" казват, че щяло да бъде неудобно ами то това е идеята на протеста бре *** прости, да си мрънкали колкото си искали ще ви питам ако спрът превоза и нищо не пътува за никъде дали няма да почнете и вие да мрънкате овце заспали.

70

мак

преди 1 година

Според мен точно по времето на матури протестите трябва да са забранени. Какво са виновни учениците, за да им затрудняваш придвижването? Превозвачите да мрънкат колкото искат.

69

Petkov

преди 1 година

превозвачи & таксиджиинали Искахте да ядете Банани що се оплаквате

68

Хаос!!

преди 1 година

Протестът е организиран от ГЕРБ. За Създаване на Хаос!!

67

Оп

преди 1 година

Изнемогват, явно много са вдигнали цените на бугатитата за собствениците им.

66

превозвачи & так

преди 1 година

нали Искахте да ядете Банана сега защо се оплаквате

65

-_-

преди 1 година

МВР да ги разгони сълзотворен газ

64

Анонимен

преди 1 година

Очевидна е целта на мутрите превозвачи на Боко да саботират и пречат на държавата, но толкова ниско падение не съм очаквал. Това да пречиш на децата?! Би трябвало МВР да ги разгони с палки и сълзотворен газ, никакви преговори с тия рекетьори

63

гербаджиите, мутри

преди 1 година

Това са гербаджиите, мутри

62

мхм

преди 1 година

Пречат на младите хора да решат бъдещето си. Тези млади хора ще избягат от България и ще си живеят добре, а тези с камионите ще си останат на една кирлива заплатка. Това са гербаджиите, мутри

61

Анонимен

преди 1 година

"Протестът е организиран от ГЕРБ. За Създаване на Хаос!!" - Както и протестът на моторджиите. Щели да протестират да могат да карат в бус лентата и да няма ограничение за тях за максимална скорост. Това са пълни глупости - протест, организиран само за да се създава хаос в държавата за да предложат предсрочни избори.

60

Анонимен

преди 1 година

Тия тираджии не ги ли е срам след скъпия купон за 100 000 лева да излизат да протестират за пари? Или за тях това са джобни пари и ги харчат без да ги отразят.

59

Анонимен

преди 1 година

Киро е смешен ясно е, викаха му харварда, но не той се държи все едно държавата му е бащиния, а бойко. Много бързо забравяме.

58

Надя

преди 1 година

До Шофьори!Дали ....