203

Анонимен

преди 1 година

Още едно потвърждение, че има нещо дълбоко сбъркано в мисленето на руснаците! Човешкият живот няма стойност! Това е дълбоко вкоренено при тях с комунистическата идеология....не искам да се впускам в примери, но съзнанието на руснака е доста цинично и антихуманно настроено.

202

Анонимен

преди 1 година

През ВСВ е било масова практика да "мотивират" личния състав на фронта с подобни разстрели... особено в наказателните батальони.

201

Анонимен

преди 1 година

Възможно е да има подобни случаи, но едва ли са повече от 3-4...Войната може да пречупи психиката на много хора... Слушах един запис на разговор в щаба на военноморските сили на Русия (направен от офицер, който го публикува анонимно) и там командващия изговори такива брутални закани, към смой подчинен, че направо останах шокиран. Буквално заплашваше семейството на провинилия се със саморазправа. Руснаците са луди в много отношения.

200

Анонимен

преди 1 година

Малко като фалшива новина ми звучи. Не вярвам да са толкова глупави руските офицер, но все пак си спомням как бяха карали войничетата да копаят окопи в радиоактивната почва на Чернобил. Ако найстина го правят, Русия ще загуби войната зрелищно и много по-бързо.

199

путьо късия ще

преди 1 година

приключи по същия начин.

198

рушофилски курви

преди 1 година

от тези 20 милиона през ВСВ много от тях са избити по този начин. Само рушофилскитеПутки са "изненадани".

197

Анонимен

преди 1 година

International Business Times "Russian Commanders Killing Their Wounded Soldiers; Burning Their Bodies in Chicken Coop." СЪЩО ТОЛКОВА ФРИВОЛНО МОГА ДА ТВЪРДЯ, ЧЕ В СЪЩАТА СТАТИЯ ПИШЕ, ЧЕ ВИСОКОПОСТАВЕН УКРАИНСКИ ЧИНОВНИК ПРИКРИВА УБИЙСТВАТА НА ПЛЕНЕНИ РАНЕНИ РУСКИ ВОЙНИЦИ КАТО ЗАПАЗВАНЕ НА ТРУПОВЕТЕ ИМ В ХЛАДИЛНИ ВАГОНИ...

196

Оплесков

преди 1 година

Ми аз не знам..!

195

Ра

преди 1 година

Разбира се! Един ранен, се нуждае от техника са извозване, лекарски екип за лечение и пенсия за инвалидност, това са разходи! Един куршум, решава проблема! Тъжно, но факт! Това е война, не е ЦС 1.6 и да цъкаме дъст2.

194

cekyko

преди 1 година

Дали ядат деца не зная, но положително трепят ранените, защото така им е наредено, а и един солдат струва 150 долара, сума която правителството плаща на родителите и жена му, ако има такава. В Русия 150 долара са доста карбованци и стигат за водка, за да удавят мъката и след 40-ят ден, забравяне и конец солдата. Кой умрял, умрял. Това е войната. Да не се забравя, че става дума са русофашистки нацисти, които са вампири.

193

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 215 "нормален човек не може да напише подобни нещо" Искаш да кажеш, че описаното е толкова долно и гннусно, че не ти го побира акъла как може нормален човек да прави такива неща ли? А, кой то каза, че руските иЗЗроди са "нормални"?

192

Анонимен

преди 1 година

*** извинявай ама на какъв материал си?Подобна глупост може да роди акъл с материал или шизофреник ,нормален човек не може да напише подобни нещо

191

Анонимен

преди 1 година

Учудвам се за преговорите, нали войната беше между Русия и Украйна,или съм в грешка?Всичко е такава мъърсотия и глобални материални интереси. Жалко за невинните жертви.

190

Анонимен

преди 1 година

А КОЙ КАЗВА?!!

189

Яшо пижката

преди 1 година

Путин или зеления ?Гласувайте с харесване / нехаресване

188

174

преди 1 година

До Анонимен 190 - АМА нали са ги стреляли офицерите им бе МАйМуН - какви болници те гонят бе ?!

187

Анонимен

преди 1 година

Муууу мууууууу мууууууууу

186

До 199

преди 1 година

На мен ми звучи, като да се водят преговори между двете страни? А ти ми звучиш, като че търсиш под вола теле и се опитваш да се самонадъхаш, че ядрена сила може да падне на колене. Ами да те успокоя, няма да стане. По-корави са, от представите за сила, които имаш в главата си.

185

Анонимен

преди 1 година

Гадове!

184

Разбиращ

преди 1 година

Водят се преговори, за среща между Блинкен и Лавров, за потушаване напрежението в Украйна. Как ви звучи това?КАТО КАПИТУЛАЦИЯ НА украйна !!!!