223

!

преди 1 година

Такива командири обикновено ги застрелват собствените им хора в гръб. Затова не се прави така.

222

българин

преди 1 година

До: номер 250 Виж какво си мисля по този въпрос. На русофил да обясняваш и съответно да спорите, да дискутирате е безсмислено. Русофилът макар и да не се вписва в никоя психиатрична диагноза, той подобно на някой шизофреник, който е убеден че тайните служби го преследват, няма да се съгласи, че САЩ и НАТО нямат никакви намерения да нападат Русия по никакъв начин! Затова се сещам за стиха на Ф. Тютчев: "Умом Россию не понять", много точно го е казал поетът! Русия не може да я разбереш.

221

Анонимен

преди 1 година

***, *** - колко парички спечели с такива фалшиви и измислени истории, които всеки ден пишеш и публикуваш. Кажи ***. Толкова низък и долен човек ли си? Вероятно да.Русия ще победи в тази война. Бъди сигурна - ти всички, които желаете провала на Русия. И ще го направи по своя си начин. Пък ти си пиши и радвай такива като теб с промити мозъци и ниЗко самосъзнание.

220

...

преди 1 година

Русофилите да обяснят защо руснаците не споделят информация за броя на убитите и ранените си войници, последно направиха това началото на Март. Нали там медиите са истински и се борят срещу световната дезинформация. Защо истинските и честни руски медии не правят разследвания за предполагаеми зверства на руски войници, а моментално ти отричат без даже да направят елементарна проверка. Защо ако изразиш мнение различно от това което е пуснато отгоре моментално си разследван или задържан?

219

Анонимен

преди 1 година

Да, а Путин убива ранените генерали.

218

Анонимен

преди 1 година

НАТО- Национална Амириканска Терористична Организация 😂

217

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли писна да пишете групости?

216

Анонимен

преди 1 година

Ще повярвате ли, че по време ва Априлското въстание българи-сектанти са се затворили в църквата в Батак и са започнали да се самоизбиват? Турците изпаднали от това в ужас и са искали да им попречат, но не могли да влязат навреме. Не вярвате? Ами писаха го преди време както пишат сега тези див0тии.

215

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 251Те са странни хора за българите, но да кажеш че са зли и опасни за нас.......:))) Манталитета им е като украинския, немат големи разлики за разлика от нас, нали видя как изсипват украинците чакъл по улиците си, без да има кратери от бомби, тоест да изкарат рашките виновни :)))

214

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 250 "Руснаците не са чак толкова зли колкото ги изкарват, просто имат Путин за вожд :))" Путин не им е бил вожд през ВСВ и пак са вършили същите неща. Цялата им история последните 100 години е една и съща мъка.

213

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са чак толкова зли колкото ги изкарват, просто имат Путин за вожд :)) Украинците прекаляват с медийната си пропаганда, даже стават смешни на моменти :))

212

ПРЕД ОЧИТЕ ВИ..

преди 1 година

... Комунистите въртят ДАЛАВЕРИ и комисионни от оръжие , като др. НИНОВА... НЕ Е ЛИ ФАКТ...??!!!

211

комуниста...

преди 1 година

... ЗА ПАРИ И ВАЛУТА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО----НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАТЕ У ПАРЛАМЕНТА.. ХАХАХААА....

210

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 245 "Ахахаха...дълбаете дъното бе!" Възмутен си от жестокостта на руските комнадири ли? Ами, те са си такива, живота за нищо го нямат. Това е отдавна известен факт.

209

Анонимен

преди 1 година

До ххх Откъде знаеш, че са "лъжи"?

208

Анонимен

преди 1 година

До 234 "Слушах един запис на разговор в щаба на военноморските сили на Русия и там командващия изговори такива брутални закани, към смой подчинен, .... Буквално заплашваше семейството на провинилия се със саморазправа." Не ме учудва изобщо. Руснаците живеят в подчинение и страх: както едно време българите преди 89та, с тази разлика, че в Русия е много по-лесно да "настъпиш мотиката", защото репресиите и терора са навсякъде. Руската полиция има право да ти разглежда телефона по всяко време.

207

Анонимен

преди 1 година

нацбат взе крмандването на всу по наредба на порошенко и убиват всу които са ранени или искат да се предадат на рус много воиници не искат да въюват против русия около70 процента са

206

Анонимен

преди 1 година

Иш ко нещо-Руснаците избивали своите ранени войници, но предалите се преди 2 дни Азовци били настанени за лечение.........ТЦЪ ТЦЪ ТЦЪ.......... То не бяха новини, то не бе чудо.

205

Анонимен

преди 1 година

Руските командири избиват на *** п.у-тка.та ! Еврог.е.йо.ве.т.е се чудят какви лъжи да публикуват.

204

Анонимен

преди 1 година

Когато видят ранен, нуждаещ се от помощ, руските наемници мислят: "Ще му помогна да не се мъчи, като го доубия", а не "как да му помогна да оживее!" Ей така са избили хиляди свои по време на ВОВ, и после в лагерите на смъртта по време на Сталин. После се "хвалят " , че дали най-много жертви през 2та СВ - ето защо! Този извратен начин на мислене е жив и до днес, както се вижда. Дивашко племе.