243

Анонимен

преди 1 година

Тия неща са нормални за една армия. Нека коментиращите да си спомнят какво беше в нашите казарми. Няма да забравя как един старшина веднъж ни каза"ако имах власт щях да ви разстрелян всичките

242

Мдааа чули сме го

преди 1 година

Тоя мач сме го играле.... от рода на ... ЕДНА ЖЕНА ЧУЛА НА ЕДИН ПАЗАР, ЧЕ ДРУГА ЖЕНА КАЗАЛА НА ДРУГ ПАЗАР, ЧЕ ЕДИН РУСКИ (важно е руски) ВОЙНИК НАМ КВО СИ....

241

Анонимен

преди 1 година

Аз на пленени не вярвам знаете ли колко много такива клипове съм видял на пленени украинци ....така че по леко с бясната пропаганда

240

Въпреки , че....

преди 1 година

Съм против Русия Аз на думите на пленници не вярвам и няма какво разни брадати чеченци да дават пленени украинци да викат Ахмат,, Ахмат .....е сега е същото само че този път са хванати руснаци можеш да ги накараш да говорят всичко ! Не съм съгласен със Русия ,че пленените азовци трябвало да ги осъждат на смърт ,ако съм на Зеленски веднага въвеждам същото за руските пленници !

239

Анонимен

преди 1 година

Много взе да се лъже на супер ниско ниво.Явно положението на украйнските войски не е добро.Не се знае,кой,къде и защо но е вярно.Ами какво да кажат руските войници в ръцете на нацягите?

238

ДОЛУ РУСИЯ

преди 1 година

ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА РУСНАЦИТЕ

237

Зеленски убива свои

преди 1 година

Зеленски нареди на блокираните в Азовсталь да се се предават и така много от блокираните там се отправиха към "царствое небесное". Накрая все пак останалите живи се предадоха.

236

Джордж Оруел

преди 1 година

Едва ли има заповед да се убиват ранените, но не е изключено някой и да го прави. За хора, които са израснали с приказки за войни и насилие, на които им е внушавано, че човещкият живот не е ценен, а началството винаги има право, е напълно възможно да вършат такива неща. Нали Жуков, големият им ,,герой", отговорил на упрека, че армията губи много хора с арогантно-безсърдечното: ,,жените ще народят нови"...

235

Знайко

преди 1 година

До ......а ти по каква линия искаш информация и кой е задължен да ти се обяснява? Америте обясниха ли ти колко жетви имат в афганистан? Ай вземи питай хендлърите ти защо не ти обясняват!

234

глупости на кило

преди 1 година

ДВЕ В ЕДНО - и глупостите и опровержението : "От видеото не става ясно къде в Украйна е извършено предполагаемата стрелба по ранени войници от страна на техния командир. Не се съобщава също къде са били заловени мъжете или в кое подразделение са служили."

233

Анонимен

преди 1 година

Фейк та дрънка. Те лекуват укрите, ще избиват своите. Тъпня като тая с чекмеджетата.

232

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 238Колкото е истина това, което си писал, толкова да е здрав Путин.

231

нормално

преди 1 година

Нормално за Русия. Във ВСВ са ходили трима с една пушка. Ако се върне някой го застрелват неговите командири. От това следва, че ранен войник не е войник и не може да ходи напред. За да не е в тежест го застрелват. Путин играе всичко или нищо. Може наистина да е болен и да няма много живот в него. Опитва да се запише в истоията, като победител.

230

Анонимен

преди 1 година

Прийоми от ВСВ, тогава кримални типове освободени от затворите са избивали съветските солдати.

229

Фейк Нюз

преди 1 година

То бива бива пропаганда и фалшиви новини ама тоя Пит се усрахте.Путин щял да умира,Украйна печелила войната ,руснаците трепали своите.Пълен смях ,След 3-4 месеца Украйна няма да я има ,а Путин ще си е жив и здрав тогава какво ще пишете

228

джо

преди 1 година

На авторите на тази статия , носовете им са дълги като краставица. Имайте уважение към хората не пишете глупости.Този начин на информиране е тип махленска клюка.

227

Анимус

преди 1 година

Украинската и прозападна пропаганда взеха да падат по- ниско и по- ниско. Някой казал , че някъде някой застрелял някого:))??? пълен булшит

226

тя

преди 1 година

Много ниско падна пропагандата !

225

не може да бъде!

преди 1 година

Според достоверна информация от Белингкет и британското разузнаване ги изяждат още докато са живи!Потвърдено е и от нашия представител в Лондон г-н Грозев!

224

Az

преди 1 година

Не сте си дописали статията. След като ги убият, ги нарязват на парчета, продават им вътрешностите на черния пазар, а местото се носи в Кремъл, за прясна консумация лично от Путин. За отбелязване е, че не го оставят да се обезкърви, а се замразява веднага. Той го обичал кърваво и сочно. Ако искате мога да ви пиша статиите, имам доста по-добра фантазия от вас !