163

Анонимен

преди 1 година

Как се дават 27 милиона жертви във война - руснаците сами са избивали населението си и войниците си. 27 милиона жертви на Сталин във войната. Самоизбивали са се и са палили селата и са убивали съветските мирни жители.

162

Анонимен

преди 1 година

До 163. Напълно ми е ясно, че не ти е интересно какво съм правил аз по темата. А аз съм разговарял с фронтоваци и нито един подобна див0тия не твърди. Но ако искаш да ме преубедиш, посочи в кои произведения на Жуков и Берия си го чел. За справките от НКВД няма да питам. На мен, за разлика от теб, няма да ми дадат достъп до тях.

161

Анонимен

преди 1 година

Думата със звездички е "съветски" с Ц за да оприличи на произношението, което имаха партийните секретари едно време. Тия, които сме го преживели, си знаем.

160

Анонимен

преди 1 година

Неонацисты "Азова" удерживают граждан с детьми в подвале детсада в Харьковской области;

159

Анонимен

преди 1 година

Украинците също не струват, изложиха се тотално, прословутия им "специален" Азов се предаде, тъй че можем да ги плюем и тех :)))

158

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 172 - Теб така или иначе ще те довърши простотията и невежеството ти , така че не е нужен никакъв кодекс !!

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 174 От постовете ти лъха на застоял *** патос, но иначе нищо не казваш по същество. Както казах, това е добре известно в средите на грамотните на тема ВСВ. Това, че не ти харесва, не е точно мой проблем.

156

Анонимен

преди 1 година

Фашизма е по-жесток от фашизма

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147 - Знаеш ли , дискусията с такива като теб ( НЕмислещи, чули нещо от някъде си , но не го доразбрали , но пък го приемат за апсолютна истина и го разпространяват като знаещи .... ) е просто безсмислена ! Не се напъвай много за да не ти стане нещо , но все пак се замисли : Дали всички оцелели ВЕТЕРАНИ от ВСВ ( не съм сигурен дали има още живи ) не са били ранявани никога , и ако са били според твоите " знания " как точно са оцелели ???!!! Пак ти азвам - Мисли но не се напъвай !!

154

Ехехехеее

преди 1 година

До 170: Ван Ванич: Май Европа ще свърши по бързо парите отколкото "шундьото"

153

Анонимен

преди 1 година

Това не е никаква новина, това е традиция във военния кодекс на Русия - командира да убие собствения си ранен войник и да предаде на лечение вражески пленник от Азов Сталь, да речем

152

Ван Ванич

преди 1 година

Още санкции трябва, докато шундьо свърши парите. Струва ми се че голяма част от тука пишещите ще останат без хонорар, пундьо е на финала с денгите. Ама то си е аВша работа да СЕ НАДЯВАТЕ.

151

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците избиват наред цивилното население, как доблестната украинската армия се крие зад него? Защо руснаците не сриват градовете заедно с военни и цивилни?

150

Мишо

преди 1 година

Боже господи! Вие ударихте дъното!!!! Толкова силно го ударихте, че го продънихте. Вие сте чудовища за да пишете подобни дивотии или както се казва гузен не гонен бяга, явно вие така правите?!

149

Мизъри

преди 1 година

Стивън Кинг ряпа да яде, имаме си *** Христова.

148

Хап Хапаа

преди 1 година

Ама как с вьпросче? ДА на е като твьрдение. Смешници.Стига ʌизахте зaдницитe на западните медии.

147

Анонимен

преди 1 година

Азовстал бил пълен с трупове в хладилници кухни под маси и навсякъде очевидно ,че командването е дало заповед да се почистят неспособните да водят бойни действия.Останалите се демотивирали и така бързо предали Бялото знаме.

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 "Не думай!!! И откъде са ти известни тези тактики?" От писанията на Жуков и Берия, от справки с документи на НКВД, както и от сведенията на историографи на ВСВ :) Какво ти си правил, не е от никакъв интерес за темата. :)

145

souske

преди 1 година

аз не мога да разбера , защо слава казват "слава украина" важна ли е тая слава и защо

144

Анонимен

преди 1 година

До 151. Не думай!!! И откъде са ти известни тези тактики? Аз съм се срещал с много съветски ветерани и мога смело да заявя, че дрънкате абсолютни глуп0сти. Как си представяте армия, в която никой на никого няма доверие?