307

Юли

преди 1 година

Запада искаше да види новите оръжия в действие, но остана с пръст в г за. Руските стратези са умни, пък и целта е да се запази населението и инфраструктурата.

306

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

За да изглежда овенната техника като нова, рашистите са взели на лизинг боя от съседен Китай, която може да стои с години, но се поддава на джавелините и ръждясалата съветска ламарина лъсва в цялото си великолепие.

305

Па съм я бе

преди 1 година

Много елементарно бе,военния експерт.

304

Анонимен

преди 1 година

Така е животът е успех и падение. Днес Русия загубиха. След 500г може да спечелят. Дотогава ще сеят марули и картошки на нивата.

303

SS

преди 1 година

Тая статия е просто евтина пропаганда ! Нищо повече !

302

до 327

преди 1 година

Ееее,не се превежда така ...

301

Анонимен

преди 1 година

Преди 100г Русия е 5та икономика в света. При Путин е 75та икономика в света. Дали Путин е велик? Не. Той е парашутист, съсипал държавата си.

300

Анонимен

преди 1 година

Е, Путин уреди руснаците с 30 млн смъртни врагове, само за 3 месеца. Честито на евентуалните победители във войната според комунопропагандата. Когато украинец срещне руснак просто ще му извие врата, даже и няма да го пита за Путин. Нашенските путиновски памперси са ербап само тук . Та Путин намери много оригинален начин да ликвидира селяндурско крадливата религия наречена комунизъм

299

Ясно е!

преди 1 година

"Русия имаше целия потенциал да бъде световен играч."-- И сега го има! Но това не се харесва на Строителите На Новия Световен Ред и затова не жалеха пари за пропаганда, за корумпета като Зеленски и активни мероприярия, за да насъскат Украйна и Русия една срещу друга и предизвикат всичко това.

298

Дани

преди 1 година

Да кажеш, че Су35 самолет 4++ от последните години е еквивалент на Ф15 от 1974г. просто показва насоката на статията.

297

Служебен ученик

преди 1 година

Тука пак U$A пропаганда , само да се ядоса Руската Федерация какви проблеми ще си имате.....

296

Анонимен

преди 1 година

Русия изобщо не е зле финансово. След като има достатъчно пари да поддържа и нашенските путинофили, това че на руснаците при този темп на загуби им се очертава купонна система, въобще не ги жаля. Има произведение на Грибоедов / не вярвам путинофилчетатада са го чели / , казва се "От ума си тегли" Заглавието е доста показателно, нали

295

Ром"с

преди 1 година

Пуснаха ли ноината тук,че азовци се предават..засега само ранените ...но Зеленски това нарича евокуация ...не казва Истината.. .И второ , други аз да спаси своите подчините командира на азовци казва ...азовсталци минават на план Б,тоест се предват ,но не се предват..а минават на план Б..Това защо ли не се публикува тук!?

294

Анонимен

преди 1 година

Украинците са ударили наказва цистерни, сега се е надигнал розов дим. Нищо чудно после да обвинят руснаците, ако е някоя химия.

293

Анонимен

преди 1 година

До 322:Имат наистина.В други държави го наричат наркотици.Дават на украинските войски и на Зеленски.

292

Анонимен

преди 1 година

Мисирката от Дира, пропуснала си отдолу да напишеш Слава Украина. Между другото днес от Азов обявиха че се предават и вече взеха да излизат от завода. Ако мисирката погледне картата на фронта в Донбас лесно може да види че украинските войски са в изключително тежко положение. Разбира се някакво чудо винаги може да стане, но е малко вероятно Русия да загуби.

291

Съмнявам се

преди 1 година

Украинците имат някакво тайно оръжие, за да не могат руснаците да превземат и един град

290

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пуснаха новия танк Тйфун и за 30 минути се самоунищожи за да не бъде заловен жив

289

Не фен на Путин.

преди 1 година

До 301 - :"Херсон не е превзет и няма данни да е превзет."--- Аха, то и Мариупол не е превзет според тия дето ти спускат "данните", щото имало азовци завряли се в канализацита завода забрали там и деца и жени да си пазят животеца с тях и по тази причина не са ги думнали.

288

Анонимен

преди 1 година

Русия имаше целия потенциал да бъде световен играч. Обаче с това ръководство имат gdp под това на Полша. Какъв световен ред, кви 5 лв. До 2 седмици Путин ще е самоубит, а Русия ще е на купонна система.