327

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са във фаза на стратегическо отстъпление. Иначе си печелят войната, опа военната операция. Те за заблуда на врага използват техника от преди 60 години иначе ако използваха модерните, отдавна да са приключили операцията. Ако използваха американска техника, даже нямаше да има смисъл да я започват. Само няколко бавни в България още смятат, че Русия съществува, нещата приключиха, независимо от изхода на войната

326

Руският болен

преди 1 година

Най здрав ! И те така...Руска хибридка и опорка.

325

Татул

преди 1 година

Абе, вас ако слушам руснаците вече са фалирали. Само дето всеки ден си взимат по някое село или град. Та ако карат така макар и бавно може и нищо да не остане от Украйна.

324

Сводка с водка

преди 1 година

ВСУ вече на границата с Русия !Матрьошките се спасяват с бягство !Гаубиците ги натириха бързо !

323

Анонимен

преди 1 година

имаше един лаф, руснаците са чао бамбини.....

322

По смешна армия

преди 1 година

От руската не съм виждал !

321

Анонимен

преди 1 година

Риснаците пробиха фронта на 5-6 ключови места. Скоро целият донбаски фронт ще се разпадне и после няма армия в Украина, която да може да ги спре. Вие плямпате за поражение?!? Да не сте прекалили с някаква субстанция?!?

320

АЗОВ

преди 1 година

Руснаците са гола вода и три педи кал по ушите!Три(3) месеца един цех не могат да превземат!

319

Роки Балбоа

преди 1 година

Русия дава най много жертви и бойна техникаОт Втората световна война,и ще даде още много! Предвиждам крах на руската армия!Помнете ми думата! Майор Калоян Тодоров.

318

Анонимен

преди 1 година

Проблема на руската армия е Путин и корупцията му. Допреди войната всички се плашехме от руската армия, а сега откровено се смеем. Тази армия в следващите 50г. няма да се оправи.

317

Драгомир Шишев

преди 1 година

Ооойй върете питайте Азовците Дека сега се сдават!Те ще ви кажат най точно какво им се случи и какво става в същност!Тоя *** го оставете той търси *** да ги лъготи

316

Анонимен

преди 1 година

Поредният измамник "експерт" на ла лъжливите ционисти - сатанисти.Те освен да лъжат за друго не стават.Къде са доказателствата, че има съборен Су - 34, Су - 35?Къде са доказателствата, че Искандерите не са точни ***?Смляха украинската армия с високоточно оръжие, и оръжието което доставят от НАТО се превръща в скраб.Глупаците сатанисти по добре да бяха го задържали за себе си, защото ще им потрябва когато скоро започне гражданската война в САЩ!!!!!!

315

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Лъжите за чуждите загуби са добре познати на всеки който е изучавал военно дело . Те се правят с цел мотивация на собствената си армия . Задължителен приом в повдигането на бойния дух! След като тази пумия си излива и върху нас ,независими серджии ,целта е повече от ясна. Да ни втълпят ,че Русия е наш враг!!!

314

АНГЕЛ

преди 1 година

Според Руското военно министерство жертвите са 2053 човека. Незнам защо Укронацистите говорят само за вражеските жертви но не и за своите .

313

паралелепипед

преди 1 година

До Ти да видиш Епа, виж цените в магазините и празните им рафтове и ще разбереш, че краят идва със страшна сила, защото и в складовете им вече няма картошки и капуста.

312

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Знаещите или налучкващи горе-долу Инглиш, да се пренесат за миг до Renault Sells Russia Business to State-Backed Entity for One Ruble Приятно четене и забавление с публикацията на 'В'ол Стрийт Джърнъл

311

Ти да видиш

преди 1 година

Гледам Блумбърг в момента и какво да видя!???Русия с 96 млрд .долара излишък по текущата сметка от началото на годината!!!Войната си върви по план,излишъка и той,цените на енергията нагоре, инфлацията също,питам аз кой е най-големият губещ от това???

310

Анонимен

преди 1 година

Най -важната новина е, че путин започва да произвежда москвичи. Ще им трябва за да орат "разораната украинска целина".

309

паралелепипед

преди 1 година

До Юли - Ха, вие на рублата валюта ли й викате вече? Сменихте ли жалките левчета, евро и долари във Велика Джуджетна Валюта и ако не сте, побързайте, за да се ощастливите по пътя към тоталното обедняване. Так держать.

308

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Дани --- су-35 не е нищо по-ново от СУ-27М(Модернизиран), от който са произведени 12 броя и рашистите имат в наличност - що-годе годни да летят - само 5, поради някакви проблеми с дихателните апарати. Сравнението е много точно.