367

Хм

преди 1 година

Опазил ви Господ да ги видите на бойното поле......

366

6060

преди 1 година

Освен в фалшивите новини и масовата пропаганда в нищо друго не губи Русия ! Ама те Американците с ковида си направиха ген. репетиция на лъжите и маниполацията на народа!

365

Мен

преди 1 година

Това на парада са макетите

364

Гошо

преди 1 година

Рязко спряха телевизиите да дават кадри от Украйна. Защо ли?!

363

158

преди 1 година

Щом пропагандата стана толкова безумна, значи капитулацията на Украйна е близо.

362

Мечо пуххх

преди 1 година

Дано скоро и на АЛБИОНА да падат неточни и ниско ефективни ракети.Дай боже и не добри оръжия да минат на парад пред двореца на "баба".Р. S. Нищо лично против "баба", но бозавата нация ми НЕ е на сърце от преди Чърчил.

361

Дедо

преди 1 година

Истината скоро да нема изненадани

360

Дедо

преди 1 година

Фейка е голем ша разберете мноо скоро истината АРЕ че Дедо ша си лега

359

Дедо

преди 1 година

Глей са , Дедо ша ви каже, ша се приключва, до месец, два, фейка е мноо, истината чека, ша са изненадате, некой ша си бега , мноо яко, шото ви лажат, нема да сте ми наивни, са за македонийката, ей македония, ей позиция наша, къв БИЗНЕС, до скопие селски пат,Виж београд ,скопие , солун, атина магистралка бедни ми бедни, концепцията куца ей па ша ни се подиграват СА МНОО Е ПРОСТО МАГИСТРАЛА СОФИЯ СКОПИЕ ЖП СКОРОСТНА, НО ФАКТ ТИА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ШОТО СИ ИМАТ ВИЕНА БЕОГРАД Скопир СОЛУН АТИНА е тва

358

Гошо

преди 1 година

Да, руската армия е пред поражение.

357

До 396

преди 1 година

Русия си имаше Сирия,Грузия,Армения,Афганистан,Чечня,Украйна преди 8г,че да си тества новите оръжия и да трупа боен опит и реално си е страна която непрекъснато воюва. Сега чакам да нападне Финландия по същата причина заради която нападна Украйна.

356

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Русия няма боен опит колкото САЩ, които си пробват оръжията в реална обстановка. И понеже са най-мощната армия в галактиката, не можаха да изнамерят противодействие срещу козарска гега (не е грешка) и като истински войни лекинко се изхлузиха от Афганистан! Добре, че руснаците не могат да целят иначе...Пък дано ние не разберем дали е вярно, че са халтави.

355

факт

преди 1 година

Т-14 Армата не може да бъде спрян! Особено когато има трактор пред него...

354

Анонимен

преди 1 година

Ракетите нали щяха да свършат? Снощи Лвов го разпраха, днес нещо доста дълго и силно гори в Артемовск, в Десна ракетата е влязла през прозореца. А, и най-новото - вчера над 250 укри са изпълзели от Азовсталь, днес чакат още 2000 да излязат с вдигнати лапички... Це зрада!

353

Истина е

преди 1 година

Хитлер беше прав за всичко !

352

Pycopoб

преди 1 година

Къде е крайцера масква ? Пропаганда ли е , че повишен в подводница ?

351

джо

преди 1 година

Някой *** пак се включва неподготвен. Не ползвайте чужди имена, с това няма да помогнете на нацистите. Колкото да се напъват да пишат статии подобни на този пасквил, Руските войски настъпват бавно, но успешно чупят гръбнака на нацистите. Скоро ще престанете да драскате небивалици....

350

Майдън

преди 1 година

Коя е Анисия Иванова?!

349

Джо

преди 1 година

Преди няколко години им сложиха подобрение - тоалетна в танка. *** и до сега си изгарят в Украйна омазани до ушите в собствена тор руските агресори.Слава Украине, героям слава!

348

Хаха

преди 1 година

Просто нямат технологии мужиците. И най-накрая трябваше да разберат голата истина, че е 21и век и тяхната прословута тактика да използват жива маса като пушечно месо вече не работи. Един дрон управляван от километри прави на пух и прах цял батальон с бедни дагестанци, буряти или каквито там бедни жертви използват.