7

Анонимен

преди 1 година

Петър си е губел времето в паради и военни игрички (спецорерпацийки) и затова Екатерина му е взела властта. Путин 20 г. губи времето на руснаците с паради и сега ги виждаме, че му е време да сдава властта. Никой в Европа няма да му прости войната и варварските разрушения.

6

Анонимен

преди 1 година

И каква точно обекивност се очаква от бивш съветник на Великобритания??? Аман от скалъпени статии. Запада наля Украйна с Оръжия, после армията на Русия била неефективна. Няма такава война през последните 50 години, в която защитаващата се страна да има над 250 хилядна армия, въоръжена до зъби с оръжие, предварително подготвила окопи, бункери и непрекъснато снабдявана с пари. Нито САЩ, нито някой друга голяма държава са водили такава война в близкото минало. Европа и САЩ водят война с Русия.

5

Анонимен

преди 1 година

Поражението на руската армия, започна с тоталния и провал в Киев. Блиц войната не проработи и всичко се забатачи.

4

Само Питам

преди 1 година

Руския башибозук стигна ли Берлин или трети месец вече се чудят как са отварят портите на Азовстал? Питам за един преател!

3

За Витков

преди 1 година

Ръждиви консерви!

2

Анонимен

преди 1 година

Спрете да се подигравате с Русия бе ахахаххахаха, чак ми става жал за безпомощните русофилчета.

1

WP

преди 1 година

Пред капитулация са руснаците,азовците са пред портите на Москва....а чакай,те се крият като мишки в тунелите на завода.