35

Анонимен

преди 1 година

Дай боже да успее и да имаме народен съд 2

34

Ех ех ех

преди 1 година

Не станахме Задунайская Губерния и няма изгледи да станем. Не ни искат за 51-ви щат. Да питаме ЕърДоган дали не ни иска обратно в Турската Империя? Ти гледай майтапа да не ни поглъне Македонния ХАХАХА

33

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин успее, сменяме няшите олигарси с руски.

32

баба мара

преди 1 година

без референдум влизаме в нато и ес и сега какво празни приказки аз искам новиизбори и нови лица клишета не ми се слушат които продава наи изгодно газтакупуваме от него не ме интересуват никакви санкции и подобни измишлъотиниглавният виновник за воината е сащ украина е мюрето нашите пари от ес не сезнае къде отиват по офшорките затова финансов одит на украина

31

До 27

преди 1 година

Да, защото в България демокрация и пазарна икономика така и не се развиха. Същите, които управляваха преди, управляват и сега. Всички големи настоящи партии са разклонения на БКП-филиал на КПСС. Путин е продукт на КГБ т.е. той дърпа конците и на българските политици. Единствената причина да сме в ЕС и НАТО е географското ни разположение. Ако Запада има вина, това е, че не нахлува с танковете да изрине комунизма.

30

Ха ха

преди 1 година

Каде се скри бабикян с хаджигеновОсигориха ви места в парламента докато се драха по площадите една година и ги изритахте от парламентаДа не са при маджо в швейцария вашият човек от - сик

29

О, майкоо

преди 1 година

О, пинокио. Нали излизаше, ако не дадем оръжие на Украйна? Е, не дадохме. Какво правиш още там? Или викаш, намерихме компромисно решение да ремонтираме танкове? И колко ремонтирахте днес? ***, за едните постове си там. Не се прави на загрижен за България, че чак геополитиката нищи. Нали на следващите избори си аут.

28

Анонимен

преди 1 година

Тоя се взема много насериозно завалията.

27

Анонимен

преди 1 година

Стига плашихте хората, Путин няма да успее. Той е куче на каишка и ще лае, докато господарите му Ротшилдови не го приспят.

26

Анонимен

преди 1 година

Не се ли наслушахме на демократични евроатлантически /сега и харвардски/ прогнози? Дали пък тайно не стискате палци тази "война" никога да не спира, щото много е добре да се вихрите по телевизията и да се оправдавате според централизирани указания. Впрочем както ни управляват дистанционно за суровините, за външната политика, така дистанционно ни вдигат цените, след което следва - няма друг начин, освен "спасителното" евро.

25

white star

преди 1 година

Ако путин "успее" в украйна малко след това че се появят шуменсковарненската народна република и югоизточен филибелистан като самостоятелни държави. После обединение на северозападна македония със североизточната такава. България щеше да се състои от софето и мездренско-бойчиновския окръг. В последния официален език ще е сръбския.

24

Анонимен

преди 1 година

какво развитие имаме, откакто сме марионетки на САЩ? Да е построен един язовир? Да са построени нови Ж.П линии? Населението да е равномерно по цялата ни прекрасна земя? Да се храним с наша чиста продукция? Да се обличаме с качествени дрехи? Да живеем в жилища, които не биха изгорели като факла?.... А, да! Имаме свободата да се продаваме! Имаме задължението да приемаме порноканали. и т,н,

23

вики

преди 1 година

Ристе ако Путин успее, всички по върховете си стякайте багажа,защото ще намине тук!Това не е за радост,защото винаги покрай сухото гори и мокрото.Ако падне нова желязна завеса и свестните заедно с негодниците от криптокрацията ще трябва да си изнаст от България!Не само лошите ще се изметат.Ше забягнат и малкото останали порядъчни хора!България във всички времена има съществен недостатък с мръсната вода хвърля бебето в чужбина.

22

Анонимен

преди 1 година

До.....със зависимостите. Кой е окупатор и агресор. Защото заключението е много относително. Войната все пак е от осем години. Но не това е важно а че правиш инсинуации едва ли не от първа ръка. Бъди по скромен.

21

Анонимен

преди 1 година

Щото пък в момента сме супер развити, хората гладуват и си броят стотинките.

20

Ало маджо

преди 1 година

Маджо разрешил ли е да се говорят такива работи без обаждане - да пита бабикян , да не стане излагация като на протеста миналата годинаБратя маргини на какво мнение са с тях чул ли се е

19

Анонимен

преди 1 година

Успехът на Русия в конфликта значи смяна на еднополюсния модел, крах на САЩ-анската игра с народите по света, замяна на долара с повече валути, разваляне на всетовната банкова система под контрола на англо-саксите и т.н. хубави неща. За България ще е добре. За повечето страни ще е добре. Няма да е добре за марионетките на САЩ-анците и любовниците на британската корона.

18

Анонимен

преди 1 година

Развитието зависи от самите нас преди всичко. Оправданията с външни фактори не минават.

17

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Точно обратното е - Ако Путин успее България ще се освободи от евро-атлантически робство и няма да изчезне.

16

Анонимен

преди 1 година

Тухла върху тухла не сте положили.